Erkek sperm tadı gıdaya bağlı olduğu kimsenin bir sırrı değildir. Ama sadece sperm değil, aynı zamanda cinsel organlar. Hem erkek hem de bir kadın. Şahsen, ertesi gün Kuni deniz ürünlerinden sonra yapmayı seviyorum - çok aroma ve tadı seviyorum, bir kereden fazla kontrol ettim.
Bu konuda tercihlerinizi yazın.
Erkek sperm tadı gıdaya bağlı olduğu kimsenin bir sırrı değildir. Ama sadece sperm değil, aynı zamanda cinsel organlar. Hem erkek hem de bir kadın. Şahsen, ertesi gün [url=viewtopic.php?t=4925]Kuni[/url] deniz ürünlerinden sonra yapmayı seviyorum - çok aroma ve tadı seviyorum, bir kereden fazla kontrol ettim. Bu konuda tercihlerinizi yazın.
Bir annenin kitaptaki üç yaşındaki çocuğuna penisi olduğunu, kızların ise vajinası olduğunu söylediği bir videoyla karşılaştım. Küçük bir kız kardeşi olduğunu savundu ve neden amının olmadığını...
Adım Oleg, eşimle 6 yıldır birlikteyiz. İki hamileliğin karımın figürü üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Koyu ten, uzun parlak saçlar, ışıltılı kahverengi gözler, lezzetli dudaklar ve sıkı bir popo....
Pek çok insanın tatmin edici cinsel fantezileri vardır. Hangi fantezilerinizi özellikle çekici buluyorsunuz? Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirmeye ne dersiniz?