Herkes 16 yaşında, 16 yaşındayım ve size fantezimden bahsetmek istiyorum) Yaklaşık 20-25 yaşındaki bir kızın alışılmadık bir şekilde hadım edildiğini hayal ediyorum
Bacaklarına uzanmak ve bacaklarını yaymak istiyorum, sonra testislerimde duruyor ve dağıtılana kadar tüm ağırlığı yavaşça bastırıyor ... Evet, bu benim heyecan verici fetişim ve bundan hoşlanmayanlar, aynı anda hiçbir şey söylemiyorum, fikriniz
Herkes 16 yaşında, 16 yaşındayım ve size fantezimden bahsetmek istiyorum) Yaklaşık 20-25 yaşındaki bir kızın alışılmadık bir şekilde hadım edildiğini hayal ediyorum Bacaklarına uzanmak ve bacaklarını yaymak istiyorum, sonra testislerimde duruyor ve dağıtılana kadar tüm ağırlığı yavaşça bastırıyor ... Evet, bu benim heyecan verici fetişim ve bundan hoşlanmayanlar, aynı anda hiçbir şey söylemiyorum, [url=viewtopic.php?t=4944]fikriniz[/url]
Birbirimizi tanıyalım ve birbirimizi mutlu edelim. En derin arzularınızı yerine getirmeye, emirlere uymaya ve itaatkar bir köpek olmaya hazır olun. Bilincimin yeni ufuklarını denemeyi ve açmayı...
33 yaşındayım, harika bir fiziğim var, esmerim, 5 beden göğüslerim var ve sert bir karaktere sahibim! Çevrimiçi sanal oturumlar oynamayı seviyorum! Genel olarak bana yazın, bunu özel olarak...