Bildiğiniz gibi, her erkek çıplak kızlara bakmak için tamamen açıktır ve kim oldukları önemli değildir, sadece çıplak güzel bir kadın vücudunun görünümü gözü memnun eder. Dahası, bu ilgi çocukluktan uyanmıştır, kızlara asla göz atmayacak bir çocuk bulmak zordur. Ve kızlar nasıl? Ve sonra birçoğu ya açık ilgi göstermiyor gibi görünüyor ve bazıları sadece kocanın cinsel organlarını "tanıyor" ve geri kalanı iğrenç. Bu öyle mi? Yoksa çıplak bir adam gördüğünüzde de mutlu musun? (Eğer bu parkta bir sergici değilse ve bir DICP bitmemiş değildir). Hangi yaşta erkek vücuduna ilgi duydunuz? Erkeklere göz attın mı?
Bildiğiniz gibi, her erkek çıplak kızlara bakmak için tamamen açıktır ve kim oldukları önemli değildir, sadece çıplak güzel [url=viewtopic.php?t=1940]bir kadın[/url] vücudunun görünümü gözü memnun eder. Dahası, bu ilgi çocukluktan uyanmıştır, kızlara asla göz atmayacak bir çocuk bulmak zordur. Ve kızlar nasıl? Ve sonra birçoğu ya açık ilgi göstermiyor gibi görünüyor ve bazıları sadece kocanın cinsel organlarını "tanıyor" ve geri kalanı iğrenç. Bu öyle mi? Yoksa çıplak bir adam gördüğünüzde de mutlu musun? (Eğer bu parkta bir sergici değilse ve bir DICP bitmemiş değildir). Hangi yaşta erkek vücuduna ilgi duydunuz? Erkeklere göz attın mı?
Yabancılarla seks yapan var mı? Örneğin, bir trende ya da sokakta veya asansörde bir yerde buluştuk ve hemen salladık ... Paylaş, eğer olsaydınız ve nasıldı? I denemek istiyorum Böyle bir seks, ama...
Okul öncesi erkeklerle ensest ile ilgileniyor. Böyle insanlar ve bunun gibi birçok insan olduğunu biliyorum. Ama kimse kabul etmiyor 6 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Birçok insanın silah gücünü...
Annemin gençliğinin günlüklerini buldum! Hala bir fahişe olduğu ortaya çıktı! Asla düşünmezdim. Kim tartışmakla ilgileniyor - kişisel bir şekilde yazın.
bana 20+ 40+.
Bir yaz günü sabah erkenden şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın içinde biraz mola vermeye karar verdim. Bütün günü doğada geçirdim ve akşam eve gitmeye hazırlanırken şiddetli sağanak yağışa...