Terk edilmiş bir evden gelen gizemli yabancıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Terk edilmiş bir evden gelen gizemli yabancı

Post by Guest »

Bir yaz günü sabah erkenden şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın içinde biraz mola vermeye karar verdim. Bütün günü doğada geçirdim ve akşam eve gitmeye hazırlanırken şiddetli sağanak yağışa yakalandım. Ormanın kenarında, ilk bakışta kimsenin yaşamadığı eski, terk edilmiş bir kulübe gördüm. Ev boştu. Tüm kıyafetlerimi çıkardıktan sonra odanın çeşitli yerlerine astım.

Böylece kendimi akşam ormanın yakınında boş bir evde tamamen çıplak buldum. Yanımda getirdiğim battaniyeyi yere serdim ve kendimi akıllı telefon haritasına gömerek konumumu belirledim.

Ve o anda kapıda 35 yaşlarında bir kadın belirdi. Uzun siyah saçlı, altından 4 beden göğüsleri çıkan pembe tişörtlü, kot şortlu ve yalınayak.

— Merhaba!

— Merhaba! – Avuçlarımla utangaç bir şekilde cinsel organlarımı kapattım.

—Burada ne yapıyorsunuz? – diye sordu.

— Yağmura yakalandım ve burada ısınmaya karar verdim. Böyle olduğum için özür dilerim. Her şey tamamen ıslak ve değiştirilecek hiçbir şey yok. Burada ne yapıyorsun?

— Burada yaşıyorum.

—Burada yıkanmak mümkün mü? — diye sordum.

- "Tamam" diye yanıtladı kadın, "beni takip edelim."

Çıplak kadını takip ederek mutfak görevi gördüğü anlaşılan büyük bir sobanın bulunduğu yan odaya geçtim. Kadın ocağı yaktı ve ısınması için suyu koydu. Konuşmaya başladık. Kızın adı Milena, sürekli beni sorup duruyordu. Kendim hakkında hiçbir şey söylemek istememe rağmen. Su ısındığında Milena büyük bir tekneyi suyla doldurdu.

Tişörtünü ve şortunu çıkarırken "Sırtını yıkayacağım" dedi.

Utandım ve kızararak kabul ettim.

Fakat kız sadece sırtımı değil, penisim ve taşaklarım dahil tüm vücudumu yıkamaya başladı. Memnun oldum ve cesaretlenerek kıçını ve göğüslerini hissetmeye başladım. Böylece çamaşırlarımız sorunsuz bir şekilde sekse dönüştü. Milena sikimi emmeye, taşaklarımla oynamaya başladı ve yaklaşık beş dakika sonra ağzına girdim. Düşmeye başlayan üyeyi parmaklarıyla kavrayıp yumruğunda tutarak mastürbasyon yapmaya başladı ve kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika içinde onu taş gibi sertleştirdi. Milena bana sırtını döndü ve ellerini çukurun kenarına dayayarak eğildi, bacaklarını daha geniş açarak kıçını dışarı çıkardı. Onu kalçalarından tuttum, biraz çömeldim ve şaftı dudaklarının arasına sürdüm. Vajinanın içi oldukça dar, sıcak ve ıslak olduğu ortaya çıktı. Sırtına doğru eğilerek parmaklarımla meme uçlarıyla oynayarak göğüslerini yoğurmaya başladım. Penis içeri doğru kaydı, vajinal duvarlar onu sıkıca sıkıştırdı. Yavaş yavaş hızlanmaya başladım ve çok geçmeden penisimi bir pompanın içindeki piston gibi onun içine sürdüm. On beş dakika geçti ve içine bol miktarda sperm sıktım. Yıkandıktan sonra odaya döndük, derme çatma yatağıma yerleştik ve uykuya daldık.

Güneş ışınları yüzüme vurduğunda uyandım ama yeni arkadaşım kulübede değildi. Kalan sandviçleri atıştırdıktan sonra öğle ve akşam yemeği için bir şeyler almak üzere yakındaki bir köye gittim ve aynı zamanda Milena'yı sordum. Köyde hiç kimse Milena'nın adını duymamıştı ve bu evin uzun yıllardır boş olduğunu garanti ettiler. Şaşkınlıkla kulübeye döndüm. Tekrar iyice inceledikten sonra etraftaki her şeyin burada kimsenin yaşamadığını gösterdiğine ikna oldum. Ancak güneş batar batmaz Milena tekrar evde belirdi.

— Merhaba! Kız yanıma gelip beni öperek, "Seni gördüğüme sevindim," diye selamladı.

— Merhaba! - Cevap verdim. – Neredeydiniz?

- Veda etmeden gittiğim için özür dilerim ama çok tatlı uyudun. Sikin nasıl kalkıyor? – Milena, zaten tanıdık olan tişörtünü ve şortunu çıkararak aniden sordu.

Yaklaştı, yarı sıkı şaftı çıkardı, diz çöktü ve başıyla meme uçlarına dokunarak göğüslerin üzerinde hareket ettirmeye başladı. Ellerindeki penis anında güçlendi ve avuçlarıyla göğüslerini kavradı, aralarına bastırdı ve bırakmadan mastürbasyon yapmaya başladı. Başını eğerek, patlayan iğneyi dudaklarıyla yakalamaya ve diliyle okşamaya başladı. Birkaç dakika sonra açık ağzına yoğun bir sperm akışı sağladım.

Eğreti yatağıma taşındık. Onu sırtüstü yatırıp vücudunu öpücüklerle kaplamaya başladım. Göğüslerin yarımkürelerine ulaştıktan sonra diliyle heyecanlı meme uçlarını okşamaya başladı, bu da onun dolgun dudaklarından bir inilti kaçmasına neden oldu. Göğüslerimden yavaşça mideye doğru ilerledim, göbeğin mükemmel yuvarlak çukurunu yaladım ve düzgünce traş edilmiş kasıklara indim. Uyluklarını açarak, zaten heyecan ve arzudan kanla dolmuş olan iç dudaklarına erişim sağladı. Bezelye klitorisini dilimle hissettiğimde dudaklarımı etrafına doladım ve emmeye başladım. Milena'nın inlemeleri güçlendi. Klitorisi heyecanlı bir duruma getirdikten sonra dilimi dudaklarımın üzerinde gezdirerek içeri girdim. Sekresyonları sızdırıyor, çenemden aşağı damlıyordu. Dilim onun ısınmış vajinasının içine kaydı, kasıklarının her katını yaladım. Milena'yı okşarken penisim tekrar savaşa hazır hale geldi ve taş gibi sert bir ereksiyon yaşadı. Daha fazla dayanamayarak kalçasının altından tuttum ve penisimi, bekleyen sıcak iç kısmına tam uzunlukta, rahim başının en derinlerine dokundurarak soktum. Milena sırtımı kaşımaya başladı. Yavaş yavaş hızlanarak ileri doğru hareket etmeye başladım. Yaptığım her hamlede Milena çığlık atıyordu. Yaklaşık on beş dakika sonra onu spermle doldurmaya başladım. Seks maratonumuz bütün gece devam etti. Ya üzerime atlıyordu, sonra ben ona arkadan giriyordum, sonra kıçına giriyordum... Ancak sabah sakinleştik.

Yine yalnız uyandım. Hızlıca bir şeyler atıştırdıktan sonra evi yeniden, daha detaylı bir şekilde keşfetmeye karar verdim. Ve iyi bir sebepten dolayı. Koridorun uzak köşesinde zar zor fark edilen bir boşluk fark ettim. İçeri baktığımda bir yatak gördüm. Bu, onun bir oda olduğu anlamına gelir ve eğer oda ise, o zaman bir giriş vardır. Ve gerçekten de, biraz solda bir tür tutamak fark ettim, bunun bir mandal olduğu ortaya çıktı. Odaya girdim. Milena orada uyudu. Odanın pencereleri perdelerle sıkıca kapatılmıştı, duvarlar tüyler ürpertici sahnelerin olduğu tablolarla asılmıştı. Oda yanan mumlarla aydınlatılmıştı. Milena bir battaniyeyle örtülmüştü ama bir bacağı sarkıyordu. Sessizce kıza yaklaştım ve bacağını okşamaya başladım. Ürperdi.
- HAYIR!!! HAYIR!!! Şimdi değil, sonra lütfen git!!! - Milena korkuyla çığlık attı.
Ama dinlemedim ve pantolonumun içindeki penisimin güçle dolduğunu hissederek ona yaslandım. Direndi ama güçler eşit değildi ve amacıma ulaştım. Uyluklarını açarak penisini ona soktu. Kurtulmak istiyordu ama artık bunu yapacak gücü yoktu. Ağır nefes alıyordu. Ve birden saçlarının giderek beyazlaşmaya başladığını, yüzünde kırışıklıkların oluştuğunu, 4 beden göğüslerinin elastikiyetini kaybettiğini, vücudunun lekelerle kaplanmaya başladığını fark ettim. Birkaç dakika içinde Milena genç, güçlü bir kadından yaşlı bir kadına dönüştü. Dışarıda kuvvetli bir rüzgar çıktı, bir şey camı kırdı ve odadaki her şey düşüp kırılmaya başladı, perde mumdan zarar gördü. Hareketsiz yatıyordu. Nabzını hissettim. Nabız yoktu, ev yanmaya başladı. Eşyalarımı toplayıp bu talihsiz evden kaçmaya zar zor zamanım oldu. Üç yüz metre ötede durup, yeni ama çoktan ölmüş arkadaşımın evinin yanmasını izledim.

Köyün caddesinde yürürken sakinlerin konuşmalarını duyabiliyordum: "İşte bu, durdu, durdu ve yandı", "Tanrıya şükür orada kimse yaşamadı", "Evin yanması çok yazık" aşağı inseydik onu parçalara ayırabilirdik.” Orada güzel tahtalar var” ve yalnızca yaşlı bir kadın şunları söyledi: “Gündüzleri uyuyan ve geceleri kirli işlerini yapan bir cadı yaşardı.”

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Terk edilmiş bir parkta
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    48 Views
    Last post by Anonymous
  • Kullanılmış ve terk edilmiş