Evlendikten sonraki ilk iki yıl seksten hoşlanmadı. Onu şimdi bile sevmiyor ve gözümün önünde tecavüze uğradıktan sonra da pek sevmiyor. Beni en çok heyecanlandıran da bu.
Şimdi, terk edilmiş bir parkta yürürken o üç pisliğin saldırısına uğradığımız olaydan sonra, o günü hatırlayarak, onu özellikle istiyorum; tıpkı o üç pisliğin ona sahip olduğu gibi.
Çeneme darbe aldıktan sonra uyandığımda gördüğüm ilk şey dizlerinin açık ve yukarı doğru kalkması ve adamın aralarındaki çıplak poposuydu. Ritmik ve sıkı çalıştı. Görüşüme odaklandığımda, adamın bir anlığına donarak penisini ona doğru sürmesini, ona penisini tamamen içinde hissetme fırsatını verdiğini ve onu tekrar dışarı çıkarıp içine sürmesini ne kadar net bir şekilde kaydettiğini gördüm. onun vajinası. Yavaş yavaş kendime gelince, istemeden de olsa beni en çok ilgilendiren şeyin, üzerinde yattığı uzun, kaba otların penisiyle birlikte kendisine doğru sürüldüğünü hissedip hissetmediği olduğunu fark ettim.
Biraz hareket ederek ikincisini ağzına vurduğunu ve üçüncüsünün sırasını beklerken çıplak göğüslerini yoğurduğunu gördüm. Sarsıldım ve hemen elim ve ayağımın bağlı olduğunu fark ettim; tek yapabildiğim izlemekti. Ve baktım.
İlki geldi, yana düştü ve vajinası adamın spermini dışarı çıkardı. Göğüslerini sıkan kişi bacaklarının arasına diz çöktü ve penisinin başından beyaz bir damla alıp onu hâlâ açık olan vajinasına geri sürdü. Onu ağzından siken kişi de pozisyonunu değiştirdi. Başını dizlerinin arasına yerleştirerek onu gerçek bir vajina gibi sikmeye başladı. Topları kapalı gözlerine çarpıyordu. Hepsine baktım, baktım.
Hepsi ilk kez gelip spermi doğrudan ona boşalttığında, kadın onu bıraktıkları gibi orada yattı, sadece dizlerini indirdi ve bacaklarını hareket ettirdi. Ayağa kalkmaya çalışmadı. Eteğinin etek kısmı karnının üzerine kadar çekilmiş, aceleyle tamamen aşağı çekilmemiş, külotu sol ayak bileğine yapışmış, bluzu ve sutyeni boynuna kadar inmiş, orada öylece yatıyordu.
Sonra her şeyi tekrar tekrar tekrarladılar, bu sefer onu tamamen soydular, köpek pozisyonuna getirdiler, kıçını açtılar, sarkan göğüslerini sıktılar... Ve ağzı meşgul olduğu için yine çığlık atmadı. kendisi için yeni bir şey çalışıyor.
Beni çözüp gittiğinde kadın ayakta kaldı, kırık kıçını tekmeledi, göğüslerini çimlere değdirdi.
Emekleyerek yanına gittim, sırtı bana dönük olarak onu yan yatırdım ve onu yakaladım, kızarıklık noktasına kadar bastırdığım göğüslerini dikkatle okşadım.
Yattık ve sessiz kaldık, her biri kendi deneyimini yaşadı. Yani tecavüze uğradı, yani sikildi ve direnmeye bile çalışmadı...
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama bir noktada bir saat boyunca gördüklerimi hafızamda canlandırırken aniden penisimin canlandığını hissettim. Eşofmanımı indirip hâlâ açık olmayan kıçımın yanına koydum ve oraya ittim...
Bir ay geçti. Hala seksten hoşlanmıyor. Ve gözlerimin önünde tecavüze uğradıktan sonra onu pek sevmiyor. Ama şimdi onunla seks yapmaya aşık oldum. Artık onunla istediğimi yapabilirim...
Bir saat önce:
—Senin sorunun ne?
"Hiçbir şey," diye kısık bir sesle yanıtladım, "Seni istiyorum." Şimdi.
Yanına oturdum, kanepeye uzandım, ayakları yere basacak şekilde onu çevirdim, düğmeleri farklı yönlere uçacak şekilde elbisesini yırttım, külotunu yırttım ve onu kendime doğru çektim. Dudaklarını onunkilere bastırdı, bir eli açgözlülükle göğüslerini sıktı, diğeri bacaklarının arasına düştü ve yumuşak etini yoğurmaya başladı.
Muhtemelen bilinçsizce tecavüzünü de hatırladı; bacaklarının arasındaki dudaklar şişmiş ve nemlenmişti. Kot pantolonumun düğmelerini açtım ve kollarımı karımın beline dolayarak zorla içeri girdim. Hızlı, sert ve sert bir şekilde uyarılmamı ona yönelttim.
Sonra onu kanepeye fırlattım, arkadan girdim, göğüslerini sıktım, üzerime ittim, penisimi önce vajinasına, sonra da anal bölgesine sürdüm, o andan itibaren kapanmasına izin vermedim.. .
Ve açıkçası o haydutlara karıma yaptıklarından dolayı minnettarım. Ona itaatkar olmayı öğrettiler. Ve şimdi onu istediğim yerde, istediğim şekilde ve istediğim zaman sikiyorum, sikiyorum, onun boyun eğmesinin tadını çıkarıyorum. Onu kıçından siktikten sonra sikimi ağzına koyacağıma ve tekrar aldığında vajinasına iteceğime olan güvenin tadını çıkarıyorum...
Terk edilmiş bir parkta ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version