Parkta analseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Parkta anal

Post by Anonymous »

Her zaman bir yabancının sokakta kıçımı becermesini istemişimdir.

Ben de vericiyim ve kocam bunu çok iyi biliyor, bazen başka erkeklerle özel randevular alıyor ama her şeyi kendim yapmak istiyorum.

20:00'de kendimi yıkadım. Lavman yaptım. Büyük bir tıkaç, beyaz bir tanga taktı ve siyah bir pelerin hepsini kapattı. Kocama kıçından macera arayacağımı söyledim, belki ne istediğimi anlamıştır. Dışarı çıktım ve dileğimi yerine getirecek birini aramaya çıktım. En yakın parka gittim. Banklardan birinde yakışıklı bir adam oturuyordu. Sadece oturup müzik dinlediği belliydi. Karşıma oturdum ve telefonumdaki haber akışında gezinmeye başladım. 5 dakika sonra bacaklarımı tam onun önüne açtım, külotum beklentiden ıslanmıştı. Bana baktı, sonra yere baktı. Pozisyonumu değiştirdim ve bacaklarımı üst üste koydum, görünüşe göre onu hâlâ yakalayabiliyordum. Sütyen giymiyorum. Bu nedenle pelerinini geri çekti ve ona meme ucunun halesini gösterdi. Adam kızardı ama görünüşe göre gitmeye niyeti yoktu, o da benim oyunumu oynamak istiyordu. O halde artık daha aktif eylemlere geçmemiz gerekiyor. Ona yaklaşırken parkın diğer tarafında onu beklediğimi fısıldadım. Orman orada başladı ve akşam artık kimse oraya yürümüyordu. Ormana doğru yürürken pelerininin alt kısmını poposunun bir kısmı görünecek şekilde hafifçe kaldırdı.

Parkın sonuna ulaştığımızda fazla beklememize gerek kalmadı. Aniden beni geçti, kıçıma tokat attı ve kulağıma uzun zamandır bu kadar çekici bir kız görmediğini söyledi. Ormanın derinliklerine gittik, ona döndüm ve dudaklarımı onunkine bastırdım. Alnını pantolonuna bastırdı. Onu kıçından yakaladı ve fişine takıldı. Her şeyi anladı ve kıçını ona çevirmek istedi ama ben pes etmedim, önce penisini ıslatmam gerekiyor. Pantolonumu indirdim ve zaten güçlü olan penisi ağzıma aldım. Normal boyutlarda, daha büyük olanları da vardı. Tabanına kadar tükürükle iyice yağladıktan sonra ayağa kalktım ve kıçımı çevirdim. Fişi çıkardı ve bir anlığına üşüdüm ama hemen fişin yerini penisi aldı. Hemen topların yanına geldi ve beni sikmeye başladı. Topları dudaklarıma çarpıyordu. Klitorisime masaj yaptım o yüzden çok çabuk geldim. Ama bence bunu yapmaya niyetim yoktu. Şimdi. Beni köpek stiline soktu ve makinesini tüm gücüyle kıçıma sürdü. Ve sperminin bağırsaklarımı doldurmaya başladığı o anda tekrar geldim. Fişi alıp yerine taktı ama kahretsin, içeri düştü, şaşırmadı ve penisi gevşeyene kadar bağırsağın daha da içine itti. Bunu ilk defa yukarıda soğuk bir tıkaç kırıldığında hissettim. Doğruldum, külotumu çektim, adam pantolonunu giydi ve sessizce bir yere gitti. İki orgazmdan sonra bacaklarım hareket etmeyi reddetti.

Yakınlarda bir çarpışma sesi duydum. Adamın biri geldi ve her şeyi gördüğünü ve herkese benim ne kadar fahişe olduğumu anlatacağını söyledi. Aslında umurumda değildi ama onu susturmak için ne yapmam gerektiğini sormaya karar verdim. Adam ona oral seks yapmayı talep etti. Neden. Pantolonunu çıkardı ve orada küçük bir penis vardı. Bir işaretleyicinin boyutu. Hatta sırıttım. Ama hiç bu kadar küçüklerini görmemiştim. Elime zar zor sığdı. Ağzıma alıp lolipop gibi emmeye başladım. Kelimenin tam anlamıyla 30 saniyede geldim, kelimenin tam anlamıyla birkaç damla ağzıma uçtu. Hatta oldukça iğrençti. Adam hızla pantolonunu çekti. Harika olduğumu ve berbat olduğumu söyledi, sanki kimseye söylemeyecekmiş gibi. Artık eve gidebilirsin. Bacaklarım hâlâ titrediği için birkaç saat sonra evdeydim.

Kocam hemen yanıma geldi ve kıçımı tuttu, analımı elledi, hâlâ açıktı. Onu yatağa yatırdı ve becerdi. Fişi daha da ileri itmek. Bu sefer boşalamadım, kafam hâlâ parktaki o adamla meşguldü. Eşimin spermlerinin neredeyse tamamı aktı. Kendimi yıkadım ve yattım. Sabah tıkacın kendiliğinden çıktığını ve kıçımdan dışarı çıktığını fark ettim. Bu değişimlerden daha fazlasını istiyorum ve şimdi 5 erkekle ilişki hayal ediyorum. Bir kız 27 yaşında başka ne yapmalı?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Terk edilmiş bir parkta
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    48 Views
    Last post by Anonymous
  • Parkta ekstrem sporlarda ICBM yapacak kızlar