Bir keresinde bir parkta bir nehrin kenarında yürüyordum, oraya nadiren kimse gider, sadece aşık çiftler seks yapar, onları gözetlerken mastürbasyon yapmak istedim! Ama yolun yakınında yatan bir şey görüyorum, daha yakından baktım - bir adam. Bir çeşit ucube olup olmadığını görmek için cep telefonunu yüzüne tuttum ama hayır, adamın sevimli olduğu ortaya çıktı. Duman ondan 2 metre uzakta duruyordu. Sikimi çıkardım ve sert bir şekilde oynamaya başladım. Heyecan muhteşemdi. Elimi külotuna uzattım ve penisini ve taşaklarını hissettim. Penis tabii ki çok büyük değildi ama sanırım alkolün etkisiyle daha da küçüldü. Kafasını açığa çıkardıktan sonra onu biraz emdim, sonra birinin yol boyunca yürüdüğünü duydum, çalıların arasına saklandım ama aletini külotuma sokmadım! . Bir çift yanından geçti, adama baktı ve ona güldü, külotundan dışarı çıkan şeyi gördüler! Ona geri döneceğim. Şortunu ve külotunu indirdim. Kıçını ve taşaklarını yalamaya başladı, bacaklarını biraz içeri çekerek yan yattı, bu yüzden çok rahattı. Sonra sikini dudaklarının üzerine kaydırdı. Zaten kafamdan kayganlaştırıcı akıyordu ve bundan dolayı dudaklarını yalamaya başladı. Vızıltı inanılmaz. Boer bir dakika içinde geri geldi. Prostatına masaj yapmaya karar verdim, kıçını ıslattım ve parmağımı kıçına soktum, sonra uyanmaya başladı. İlk başta ne olduğunu anlamadım ama sonra ayağa kalktım, şortumu kıçıma çekmeye başladım ve sendeleyerek eve gittim. Yanına yetişip elimle kıçını tuttum, şoktaydı, neye ihtiyacın var, hasta mısın dedi. Ben de ona, sana oral seks yapmama izin ver diyorum. O - O sana am vermeden önce defol buradan. Ona söylüyorum, seni ibne, sen yol kenarında uyurken ağzına girdim, Ve onun yüzünde hâlâ spermim vardı, hepsini yalamadı! doğruyu söylediğimi anladı ve beni kovalamaya çalıştı, hatta şoktan biraz ayıldı, çalıların arasına dönüp saklandım.
Hikaye hem cinsel macera hem de komik çıktı)
Sanırım uzun bir süre ortalıkta olacak, unutmayın ağzına girdiler)
Ve siz hızla uyuyanların külotuna tırmandınız, xyu'suna dokundunuz, onu mastürbasyon yaptınız Ya da belki hastaydı
Söyleyin ben!
Parkta gece yürüyüşü ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version