Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya oyuncaklarımı geliştiriyorum ve maalesef bol miktarda yağlayıcıya rağmen, bazen anüste çatlaklar ortaya çıkıyor ve kan biraz akıyor. Zamanla, elbette, her şey iyileşir, ancak tekrarlanan gelişme sırasında her şey tekrarlanır. Bu durumda anal seks yapmak mümkün mü yoksa çok hassas anüsüm var mı ve bunu unutmak daha iyi mi?
Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya oyuncaklarımı geliştiriyorum ve maalesef bol miktarda yağlayıcıya rağmen, bazen anüste çatlaklar ortaya çıkıyor ve kan biraz akıyor. Zamanla, elbette, her şey iyileşir, ancak tekrarlanan gelişme sırasında her şey tekrarlanır. Bu durumda [url=viewtopic.php?t=5851]anal seks[/url] yapmak mümkün mü yoksa çok hassas anüsüm var mı ve bunu unutmak daha iyi mi?
2 yıldır genç eşimle yaşıyoruz, ben 37 yaşındayım, o ise 28 yaşında. Anneannemden bize günlük hayatımızı düzenlemeye başladığımız, biraz para biriktirdiğimiz ve onu yenilemeye karar verdiğimiz bir...
Videoya Eugene Pull Pain denir. Çok bakkal bir kadın bir adamın şişmesidir ve bağırır, bir nokta oluşturur ve dayanır. Kız benim formatım olmasa da, çok ince ve karanlık bir kasık ile böyle bir arsa,...
Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin:...
Neden bütün kızlar anal seksi sevmiyor? Sonuçta herkes zevkle kaka yapar ve orada o kadar büyük kakalar anüsten geçer ve acıtmaz. Ayrıca enjeksiyonla ve yüze her türlü işlemi yapıyorlar. Ve kıçım...