Kayınvalidesi ile analseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kayınvalidesi ile anal

Post by Anonymous »

2 yıldır genç eşimle yaşıyoruz, ben 37 yaşındayım, o ise 28 yaşında. Anneannemden bize günlük hayatımızı düzenlemeye başladığımız, biraz para biriktirdiğimiz ve onu yenilemeye karar verdiğimiz bir daire miras kaldı. Bununla bağlantılı olarak eşimin annesi ve kayınvalidemin yanına geçici olarak taşındık; sürenin en az bir ay olması gerekiyordu ama orada ne olur biliyorsunuz.

İş yerinde, ilk aşamada işçileri denetlemek için iki hafta izin aldım ve eşim her zamanki gibi işe gitti. Ve şimdi üç gündür birlikte yaşıyoruz; kayınvalidem ve karım boşandı; karımın okşamalarını çok özledim; sürekli inkar ediyordu ve annesinin yakınlarda olduğunu ve kendisinin rahat olmadığını söylüyordu; öyle bir noktaya geldi ki onu zorla almaya karar verdim; bir yaygara başladı ve kapıyı kapatmayı unuttuğum için kayınvalidemin gölgesi hızla arkasından parladı, ancak adı Galina Sergeevna, şaşkınlıkla. Geri çekildim, küçük karımın kıçına bir tokat attım ve dışarı çıktım.

Hepsi bu kadar diye düşündüm ve kayınvalidemin hiçbir şey görmediğine, eğer gördüyse bunun onun değil, eşim Irina'nın hatası olduğuna kendimi ikna ettim. Akşam böylece geçti.

Sabah kayınvalidesi tanınmaz haldeydi; dizlerinin hemen üzerinde farklı bir elbise giymişti; saçları bir sekreterinki gibi toplanmıştı, tek farkı gözlükleri yoktu ve çok hoş kokuyordu. aroma. Oturuyoruz, kahvaltı yapıyoruz, kahve içiyoruz, karım beni yanağımdan öpüyor ve aynı zamanda kızarıyor, utanıyorum ve kayınvalidemin yüzünde zar zor farkedilen bir sırıtış parlıyor. Ön kapı çarptı ve kayınvalidemle birlikte dairede yalnız kaldık. Her şey sis içinde.

- Biraz daha kahve koy, uyandım - evet, belki de bana boş boş bakıyordu.

- Lanet olsun ona. — Düşündüm.

Masadan kalktı, sırtı bana dönük durdu ve cezveyle sihir yapmaya başladı.

Başımı kaldırdım, bacaklarım dizlerimin üstünde çıplaktı, yuvarlak popom ve belim daha yukarıdaydı, saçlarım sekreterinki gibiydi, bir şeyler sallanıyordu ve kayınvalidem gerçekten iyiydi.

— Aranızda neler oluyor…

—Ne?

—Evet, sen biraz tuhafsın. Benim varlığımdan rahatsız mısın?

- Hayır, her şey yolunda, çalışıyor, apartmana koşuyorum, işçilere nezaret ediyorum ve bunları söylüyorum, gözlerimle kıçını yiyorum.

— Kahveme dondurma koymalı mıyım? Evet.

Sonra şunlar oldu: Ayağa kalktım ve ona doğru yürüdüm, ellerimle belini sıkıca tuttum, külot giymediğini hemen fark ettim, penisim beni ele verdi, hemen poposuyla hissetti.
p>
Kahretsin, ne büyük bir skandala sebep oldum, ne macera; bunu başlatmamalıydım...

Beklenmedik bir soru tüm şüpheleri ortadan kaldırır.

—Benden hoşlanıyor musun? – Evet, çok ama bugün tek kelimeyle harika görünüyorsun ve kokun baş döndürücü...

Yüzünü bana döndü ve elini karnının altında gezdirdi ve penisim hemen esnemeye başladı. "Vay canına, ne kadar da oğlum varmış." dedi ve bornozumun kemerini çözdü. Onu eliyle yakaladı ve sarsmaya başladı, şişti ve kızardı.

- Al şunu... Çömeldi ve elleriyle başını tutarak ağzına aldı, aletimi boğazına doğru ittim, inledi, açıkça onu tahrik etti, sonra hareketler başladı, siktim ağzında. Ellerimi uzatıp bornozunun yakasını açmaya başladım, kemerini çözmeme yardım etti, ben de tekrar başını tuttum ve penisimi taşaklarına kadar ittim, yüzü gerginlikten kırmızıya dönmüştü; çılgınca.

— Galina Sergeevna, seni arkadan istiyorum, sanki emir verilmiş gibi ayağa kalktı.

—Evet, hadi yatak odasına gidelim. Neredeyse yatak odasına koşuyorduk, yüz üstü yatıp kıçını kaldırdı, şifonyerden biraz krema alıp parmaklarına sıktı ama hareketlerimi görmedi bile.

—Ellerinle kıçını aç, emrettim, o itaat etti, parmaklarım hızla onun kıçına kaydı, kendini kurtarmaya çalıştı ama vücudunu kendisine bastırdı ve başının arkasına doğru sıcak bir nefes aldı. - Sakin ol kızım, ben nazikim... ve penis deliğini uzatarak kolayca toplara girdi, çığlık attı, görünüşe göre bu onun ilk seferiydi, tekrar kendini kurtarmaya çalıştı ama sik derindeydi kıçını ve elleri omuzlarını sıkıca tutuyordu. Donduk ve ben yavaşça onun kıçını sikmeye başladım, penisimi derinlere sürdüm, o da inlemeye ve yüksek sesle nefes vermeye başladı. Delik o kadar dardı ki kremin artık faydası olmadı.

— Galina Sergeevna, biraz daha krema alacağım.

—Bekle, daha iyi bir şeyim var ve şifonyerin alt çekmecesinden yağlayıcıyı çıkardım ve çekmecenin alt kısmında küçük bir fallus yuvarlandı.

- Bunlar sahip olduğun şeyler, o da sadece gülümsedi, bana kayganlaştırıcıyı verdi ve tekrar yüz üstü yatmak üzereydi ama ben onu durdurdum ve dedim ki. – Hayır, sırt üstü yatın ve bacaklarınızı kaldırın.

Eliyle penisi çalıştırdıktan sonra kayganlaştırıcıyı ve geri kalanını kayınvalidesinin anüsünün çevresine sürdü ve parmağıyla içeri itti, orası ıslandı, sfinkteri güzelce genişleten kafa yakalandı dar delikten ve yavaş yavaş onu derinlemesine değil becermeye başladı. Bir şeydi, anüs çevresinde seyrek kıllar çıktı ve ıslandığında ve sfinkter penisimle eşzamanlı olarak hareket ettiğinde, poposu hala dardı, gözlerimi alamadım, bu kadar anal sikişmek sadece bir peri masalı. - Evet, bu iyi... evet, evet, bu daha derin.

Ona doğru eğildim ve o da nefesimi hissederek beni kendisine doğru bastırdı ve bacaklarını yukarı kaldırdı.

—Ah anne, o kadar güzel ki kulağıma inledi.

Zaten keskin darbelere ve tam uzunlukta olmaya alışmıştı ama kendi kendime onu kıçından daha da sert sikebileceğimi düşündüm.

- Şimdi de kalçanızı çalıştıracağız, köpek gibi ayağa kalkacağız, evet, sırtınızı bükeceğiz, kendinizi çok iyi hissediyor musunuz?

—Evet, çok canım.

— Seni kıçından sikmem hoşuna gidiyor mu?

Cevap olarak yalnızca mırıldandı. Şişmiş siki keskin bir şekilde kıçına soktu, çığlık attı, çıkardı ve tekrar çıkardı, tekrar çıkardı, dizlerinin üzerine dayanamadı, karnına yattı, ben de tüm ağırlığımla onun üzerine uzandım, yayıldı bacakları benim bacaklarımla ve öfkeyle kayınvalidemin kıçını sikmeye başladı. Acı içinde çığlık atarak bacaklarını hareket ettirmeye çalıştı ama ben ellerimle omuzlarını sıkıca tuttum ve dizlerimle bacaklarını hareket ettirmesini engelledim.

Onu incittiğimi anladım, ama bu kadını öfkeyle sikmek öyle bir zevkti ki, hepimiz zaten terden ıslanmıştık, penis kayınvalidesinin zaten gelişmiş kıçına eziyet ediyordu, kendisi de zaten bitkin durumdaydı direnmeden, daha fazla alay etmeye kıçını verdi. Ben de kıçına girdim, indim, ellerimle kalçamı açtım, evet, kıçı tamamen kırmızıydı ve iyi gelişmişti ve içinden sperm akıyordu. Kalktım ve tuvalete gittim. Kafamda hiçbir düşünce, hiçbir utanç, hiçbir korku yoktu... hiçbir şey.

Yıkandım ve çıplak mutfağa girdim, Galina Sergeevna soğuk kahvesini bitiriyordu ve pencereden dışarı bakıyordu, omzuna dokundum, başını kaldırdı ve gözlerime baktı, üzgündü.

—Her şey yolunda mı? Ve sorunun kulağa aptalca, hatta alaycı geldiğini fark ettim, utandım. Pencereye döndü ve şöyle dedi:

—Artık senin sürtüğün oldum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Eşi ve kayınvalidesi ile
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    136 Views
    Last post by Anonymous