Bir çocuk gibi heyecanla sokağımızın köşesindeki kafeye yaklaştım. Loş ışıklı salonda hemen Margarita Stepanovna'yı gördüm. Derin yakalı bir bluz ve hacimli bir saç modeli olan parlak kahverengi saçlı bir kadın. Böyle bir yakayı fark etmemek imkansızdı. Derin yakasında göğüslerinin neredeyse yarısı görünüyordu. Büyük tepelerin arasındaki çukur gözüme çarptı. Gittim. Margarita'nın ya da benim ona verdiğim adla Margot'nun açık kahverengi gözleri neşeyle parlıyordu ve bana sevgi dolu göründü.
Kayınvalidem beni "Merhaba, geç kaldın" diye karşıladı.
Kollarımı iki yana açtım ve utanarak gülümsedim.
"Kadınlar genellikle geç kalır," diye devam etti Margot aynı hafif eğitici ses tonuyla.
- Taksi trafik sıkışıklığında kalmıştı... - Mazeretler uydurmaya başladım ama Margot sözümü kesti.
–Benimle öğle yemeği yer misin? – Hoş bir şekilde gülümsedi ve güzel dudakları daha da çekici hale geldi. Margot çok güzel bir kadın: 48 yaşında ama aynı zamanda çok genç görünüyor. Sıkı kalçaları ve uzun bacakları var. Onun yaşındaki kadınlar için dikkat çekici olan şey, kesinlikle göbek olmamasıdır. Ve onun asıl “cazibesi” elbette ki büstü. Çok etkileyici hacimlerine rağmen çok az sarkan en muhteşem 5 beden göğüsler. Benimkine bir bakışta Margot, erkekler pantolonlarında hoş bir kıpırdanma hissetmeye başladılar. Ona "Margot'um" derken hata yapmadım, bu kadar basit, artık kayınvalidem ve ben sevgiliyiz. Tuhaf bir şey, kendisi de tam bir sürtük olan Natasha'nın bir anda annemi kıskanmaya başlaması. Margot ile olan ilişkimi çok iyi biliyordu ve bunu belli etmese de annesine kızgındı.
Birincisi, ruhu hiç de saf olmadığı için karımın kızması bir günahtı ve ikincisi, oyunlarını oynadıktan sonra benimle yatmayı neredeyse tamamen bıraktı. Margarita Stepanovna'nın ortaya çıktığı yer burasıdır. Sevgili kayınvalidemle ilk buluşmamızı daha önce anlatmıştım, Margarita Stepanovna'nın sevgilisinin memleketine gittiği sırada gerçekleşti. Birlikte geçirdiğimiz geceyi o kadar beğendik ki, bunları düzenli olarak tekrarlamaya başladık. Natasha'm yeni patronuyla fırtınalı bir aşk yaşamaya başladı; o kadar meşguldü ki eve yalnızca haftada bir veya iki kez geliyordu. Bu yüzden bir süre Natasha'nın annesiyle olan ilişkimizle hiç ilgisi olmadı.
Daha sonra patronun karısı "sevgilileri" belirledi ve sevgi dolu çifte biraz moral verdi. Bu harpy o kadar öfkeliydi ki, Natasha'ma o kadar saldırdı ki, uzun süre büyük siyah gözlük takmak zorunda kaldı. Patronun karısı bir şart koydu: Ya Natasha'yı cehenneme kovur ya da boşanıp "ikinci el dükkanındaki komodin." Patron boşanmaya gitmek istemiyordu ve benim Natasha'm da evlenmeye istekli değildi. o. Her şeye "dostane" karar verdiler - patron karısına "tazminat" verdi, onu iş hayatındaki arkadaşlarından birinin yanında yeni bir pozisyona yerleştirdi ve mesele mutlu bir şekilde sona erdi. Natasha'nın boş vakti vardı ve bununla birlikte benimle ilgili şüpheleri de vardı. Ama ben bu şüphelere yanıt olarak dedikleri gibi, "büyük ve şişman" koydum ve denizdeki gibi aşka daldım. Evet, evet sevgili okurlar, tam anlamıyla aşığım. 28 yaşındaki bir adamın 48 yaşındaki bir kadına nasıl aşık olabileceğini mi soruyorsunuz? Cevap evet, çok basit olabilir. Belki bu kadın hiç yaşına bakmıyorsa. - Bu zaman. Belki de bir zamanlar karısı olan sevgilisi üniformalı bir fahişeye dönüşseydi! - Bu iki! Natasha bunu gördü ve birdenbire fena halde kıskanmaya başladı.
Hayır, asıl önemli olan o, aynı fahişe olan arkadaşlarını kıskanmıyordu ve bazen kendisinin de "meşgul" olduğu günlerde beni doğrudan eve fahişelerin yanına getiriyordu, ama burada, kendi annesini kıskanıyor! Ve nasıl. Mmm! Kıskançlığı umurumda değildi ama bunu ilk başlatan oydu. Bir buçuk yıl ona sadık kaldıktan sonra belki aklı başına gelir ve fahişeliği bırakır diye düşündüm. İşe yaramadı. Kahretsin, artık Margot'um var.
Ve onun daha büyük olması, evli olması ve bir sevgilisinin olması da önemli değil. Öyleydi. Evet, kesinlikle onunla ilişkimiz başladıktan sonra istifa etti. Ve şimdi sadece bana ve sözde kocasına sahip. Bir yerlerde.
"Elbette Margot, sana eşlik etmekten mutluluk duyarım," diyerek "kız arkadaşıma" gülümsedim.
– Oturun, zaten her şeyi sipariş ettim.
– Harika! “Sessizce bağırdım, “Çok acıktım.” Ne yiyeceğiz?
– Sebze güveci alacağım ama sana güveç sipariş ettim.
– Et mi?
– Evet, sen bir erkeksin.
– Vay, Margot! Acayip güzel. Öyle görünüyor ki Natasha uzun zaman önce beni bu listelerden çıkardı.
Margo aşağıya baktı ve kesin bir dille şunları söyledi:
- Kaltak Natasha, kaltak ve fahişe!
– O senin olduğu kadar benim de. – İç çektim.
- Haydi...! – Margot sinirli bir şekilde elini salladı: "Hadi yemek yiyelim."
Garson masayı hazırlamayı yeni bitirmişti ve biz de yemeğe başladık.
"Anlamıyorum" diye söze başladı kayınvalidesi, "ona hâlâ nasıl tahammül edebiliyorsun?"
– Bilmiyorum, belki onu hâlâ seviyorum.
"İşte bu kadar..." dedi Margot, peçeteyle dudaklarını silerek, "seviyorsun." Ama bu fahişe bunu takdir etmiyor!
Dikkatimi dağıtmak için tekrar dudaklarımı büzdüm ve şaraptan bir yudum aldım.
– Eğer arkadaşım beni senin kadar sevseydi Natasha, Büyük İskender'in bu gayri meşru soyundan gelenle gerçekten bir ilişkiye girer miydim?!
– Muhtemelen benim bedenime yetecek kadar değildi. – Margot kaşlarını çattı ve elini salladı.
–Bedeniniz normal, bazen daha küçük ama onlar iyi yaşıyor, çocuk yetiştiriyor ve eşleri onlardan ayrılmıyor.
–Daha da mı az?! – Şaşırmış numarası yaptım.
– Arkadaşım Sonya'yı tanıyor musun?
–Evet, evet. – Belli belirsiz onayladım.
- Kocası aslında dokuz cm! Ve hiçbir şey, yaşıyorlar ve Sonya ona Tuzik'in kemiğe tutunması gibi tutunuyor. Sorununun ne olduğunu sorarak ona işkence ettim. Sonuçta zengin değil, ünlü değil, yakışıklılıktan uzak ve hatta küçücük bir penisi var! Ve sessiz kalıyor, gizemli bir şekilde gülümsüyor ve sadece "Onu seviyorum" diye tekrarlıyor. Ve senin? Seninkinin neyi eksikti? Görünüşe göre hem sen hem de o fakir değilsiniz, iyi para kazanıyorsunuz...
"Bilmiyorum" diye yanıtladım, "belki de gerçekten yeterince parası yoktu."
– Yeterli dizginlere sahip değildi. Acı verecek kadar yumuşaksın, tıpkı sıcak plastik gibi ama Natasha'nın dokunulmaya ihtiyacı vardı!
– O tam bir ucube. – iç çektim. – Sonya'nın kocasının büyüklüğünü nereden biliyorsun? - Kıskançlıkla sordum. Margot sırıttı.
- Sonya dedi ki, biz sadece seni tartışıyorduk, kusura bakma, öyle dedi. Önemli olanın boyut değil, onu kullanma yeteneği olduğunu söylüyor. Onayladım.
Yedik, içtik, hiçbir şey hakkında sohbet etmedik.
Margarita garsonu aradı, parayı ödedik ve beş dakika sonra bizi otele götürecek taksiye binmiştik. Bu otelin müdürü sınıf arkadaşı olan Margot, odadaki tüm sorunları uzun zaman önce telefonunu kullanarak çözmüştü.
Odanın kapısı arkamızdan kapandığında Margarita'nın beline nazikçe sarıldım.
– Bana sadece Rita deyin. – Margot fısıldayarak sordu.
– Rita, Ritochka, Ritulya. – Kulağına cıvıldadım. Utandı ve kıkırdadı.
– Yaramaz!
– Ben böyleyim. “Belini, sırtını, dik kalçalarını nazikçe okşamaya devam ettim ve garip bir şekilde şehvet hissetmedim, diğerleri gibi elbiselerini yırtmak istemedim, sadece onu okşamak istedim: öp onu; bu kalçalar, bu göğüsler, bu dudaklar... ve öpüştük. Aşık genç bir çift gibi nazikçe, içtenlikle. Onu yavaşça yatağa yatırdım, yanına yattım ve ona sarıldım. Kendimi çok iyi hissettim. Kalbi yakınlarda atıyordu, sıcak vücudu onu çağırıyordu. Bluzunun düğmelerini çözdüm, kocaman göğüsleri sıcaktan şişmişti. Sütyenin kopçaları öndeydi, sütyenin kalıplarını yanlara doğru çektiğimde göğüs uçları zaten uzamıştı.
Onları okşamaya başladım. Kendi zevkleri vardı. Nataşkinler gibi ya da diğer kadınlar gibi değil, yalnızca ona ait olan özel, büyülü bir tat.
"Seni seviyorum" diye fısıldadı Rita, "20 yıl önce neredeydin?"
- Az önce okula gittim. "Beni bunaltan bir hassasiyet hissederek," dedim, "ve sonra Natasha'yı doğurdun." Dudaklarını öptüm, kulak memelerini okşadım, ağır göğüslerine dokundum, kalçalarını avuçlarımın arasında sıktım. Rita inledi, boynunu ve kulağını dudaklarımın altına yerleştirdi. Tüylerim diken diken oldu çıplak omuzlarından aşağı doğru iniyordu. Rita'yı soydum, sadece külotla kaldı. Açığa çıkma sırası bendeydi. Yarım dakikadan az sürdü. Çıkıntılı organını güpürüne dokundurdum ve Rita üyeyi eline aldı.
"Boyunuz 12 cm" dedi sevgiyle.
– 10! – İtiraz ettim.
"Sen berbat bir ölçüm cihazısın" diye fısıldadı Rita bana, "12, bunu kendim ölçtüm."
- Evet?! – Şaşırdım, bu ne zaman?
Margot alaycı bir şekilde gülümsedi.
- Sabahları adamlarınızla, hiçbir heyecan olmadan, o kadar öne çıkıyor ki pahalı oluyor. İşte buradayım... ve... - Ağzını bir öpücükle kapattım ve geri çekildiğimde yüzüne fısıldadım.
– Seni seviyorum, seviyorum, seviyorum Rita!!! Duyuyor musun?
Rita külotunu çıkardı ve beni kendisine doğru çekti. Rahmi daha da daralmış gibiydi, ıslak ve sıcaktı.
–Üst katta kalabilir miyim? – Margot inleyerek fısıldadı.
Cevap vermedim, bunun yerine sırt üstü düştüm ve onu kendime doğru çektim.
Margo ustaca penisimi yakaladı ve derin nefes alarak klitorisini ek olarak okşamaya başladı. Çok geçmeden vajinal duvarların ritmik kasılmaları ve gerilmiş meme uçları bana Margot'nun orgazm yaşadığını söyledi. Ve kendimi o kadar iyi hissettim ki, kendimi bekletmedim. Sevgili kadınımın içine boşalmayı ne kadar da sevdim. Bir zamanlar eşimle aynı deneyimi yaşadım ama Natasha sürekli kürtaj yapıyordu. Benden, birkaç yıllık aile hayatından sonra ona görünen çok sayıda sevgiliden. Beni hiç doğurmadı ve görünüşe göre artık bunu yapabilecek durumda değil. O kadar çok kürtajdan sonra! Bunların sayısını unuttu. Bir spirali olduğunu, sevgilileriyle sadece lastikle seviştiğini söylüyor, ancak söylentiler duyuyorum ve ben de onun düzenli olarak "uçtuğunu", kendini temizlediğini ve tekrar bir daire içinde uçtuğunu fark ediyorum. Artık ondan çocuk istemiyorum. Kim olacaklarını bilmiyorum.
Rahminde ne kadar sperm olduğu, vajinasında yabancı erkeklerin kalıtsal hafızasının ne kadar biriktiği. Margarita'yı kollarıma sıkarak karar verdim. Natasha'dan ayrılmaya karar verdim. Onu bir kenara bırakacağım ve bir fahişe olarak yaşamaya devam etmesine izin vereceğim ve aşık olduğum kişiyle birlikte olacağım. Yaşlanmış olması umurumda değil, hâlâ kayınvalide olması umurumda değil. Umurumda değil! Beni sevenin yanında olacağım. Ben, penisim değil, param değil, dairem değil, ben, kendim. Ben böyleyim. Tereddütlü, utangaç ve penisi küçük.
Ve onu seviyorum. Para için değil, 5 beden göğüsler için değil, hatta büyülü bir oral seks için bile değil. Onu sırf var olduğu için, sırf benim Margot'um olduğu için seviyorum!
Kayınvalidesi ile yakın ilişki ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version