Dairemizin yenilenmesi sırasında kocam ve ben, ailesinin yanında yaşamaya davet edildik ve memnuniyetle kabul ettik. Misafirperver kayınpederlerimiz bize geniş bir oda verdiler ve yerleştik.
Kocam periyodik olarak iş gezilerine çıkıyor, kayınvalidem hastanede çalışıyor ve kendi küçük şirketi olan kayınpederim sürekli ofiste kayboluyordu.
O gün işten döndüğümde kendimi yorgun, bitkin hissettim ve erken yatmaya karar verdim, özellikle de kocam iş için başka bir şehre gittiğinden ve akşamın sıkıcı geçeceğine söz verdiğinden.
Beni saran yorgunluktan dolayı çok çabuk uykuya daldım... Rüyamda ormanın yakınındaki bir açıklıkta kocamla seks yaptığımı gördüm ve kendime hakim olamayarak elimi bacaklarımın arasına koydum ve başladım. parmağımla kendimi okşamak kızımı çok ıslatıyordu. Şehvetli bir rüyada, birinin güçlü ellerinin güvenle bacaklarımı açtığını, elimi kızımdan nasıl çekip parmaklarımı yalamaya başladığını, onlardan arzu suyumu yalamaya başladığını hissettim. Sonra uylukların iç kısmına yumuşak, hafif öpücükler düştü.
Pencerenin dışında saat gecenin geç saatleriydi ve oda zifiri karanlıktı. Kocamın iş gezisinin iptal edilmesine karar verdim ve rahatladım, hâlâ yarı tatlı bir rüyada, yarı gerçeklikteydim...
Islak, serin dili uzun süredir ıslak olan kızımı okşamaya başladı, gergin klitorisi yalayıp emdi, dilini deliğe soktu, tekrar yaladı, tekrar deliğe girdi.
Ah... Ne güzel... Sessiz inlemelerimi tutamadım, ellerimle iri, elastik göğüslerimi okşadım, meme uçlarımı parmaklarımın arasına alıp ovuşturdum ve bu şakacı dile doğru ilerledim. Yükselerek tüm vücudumu öpücüklerle kaplamaya başladı. Karnımı öptü, diliyle göbek deliğimi gıdıkladı, göğüslerimi tutkuyla yalamaya başladı, parmağını bacaklarımın arasında hareket ettirerek vajinamın duvarlarını yokladı ve başparmağıyla oldukça büyük klitorisime gözle görülür şekilde masaj yaptı. Tüm ağırlığını üzerime verdi ve aletini ıslak deliğime dayadı. Nihayet! Arzudan yoruldum ve kendimi dizginleyemiyorum:
—İçerime gel, becer beni! Sonunda kalın sikini içimde hissetmeyi o kadar çok istiyorum ki!..
Islak kalın kafasını yavaşça dudaklarının üzerinde gezdirdi, bastırdı ve içime girmeye başladı ve parmaklarıyla ıslak klitorisimi sıktı. Kalın hortumunun vajinamın dar duvarlarını ittiğini hissettim ve bu histen dolayı penisini kızla birlikte sarsıcı bir şekilde sıkarak boşalmaya başladım. Heyecandan boğuk bir sesle ellerini kıçımın altına koydu ve sessizce kulağıma fısıldadı:
- Seni o kadar uzun zamandır becermeyi hayal ediyordum ki bebeğim... Ve aniden arkadaşını taşaklarına kadar içime itti ve kıçını kuvvetli bir şekilde bacaklarımın arasına soktu, kıçımı ona doğru itti, dili çırpındı heyecanlı meme uçlarının etrafında, emiyor ve ısırıyor. Bu sözleri kayınpederim dışında kimse söylemedi! Üzerimde yatan ve ıslak deliğimi şiddetle siken adam kocam değil, 56 yaşındaki kayınpederim!
—Aman Tanrım! — Ellerimi kıllı göğsüne koymak için onu itmeye çalıştım.
- Misha Amca... - Zar zor dışarı çıktım... Ama sonra bana daha da sert bir şekilde eğildi, dudaklarını benimkilere bastırdı, dilini ağzıma soktu ve hızlı, keskin hareketlerle beni tutkuyla öpmeye başladı. kazığını bana daha da hızlı vurmaya başladı, ucuyla beni rahme doğru "öpmeye" başladı, ben de oradan uçmaya başladım. Kayınpeder erkek hırıltısına benzer sesler çıkarmaya başladı. Bu çılgın yolculuğun susturucu sesleri ve güçlü toplarının kıçıma vurduğu tokat tüm odayı doldurdu ve yüksek bir inlemeyle onun altında boşalmaya, sarsılmaya ve kıvranmaya başladım. Dalga üstüne dalga beni kapladı, karnımın alt kısmında patladı, parmak uçlarıma kadar tüm vücuduma yayıldı. Şiddetli orgazm, kayınpederimin sperm sıçramasına ve yüksek, alçak, uzun bir inlemeye neden oldu. Parlak bir orgazmdan sonra bilincimi kaybettim, derin, tatlı bir uçuruma düştüm...
Kayınvalidesi ve kayınpederi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version