Eşim olmadan köydeki kayınvalidemin yanına tatile gittiğimde (işinden dolayı gidemedi), otuz iki yaşındaki Oksana'nın onunla ilgili hiçbir şey söylemedim. -eski kuzenim orada olacaktı. Ama eşime bundan ne kadar güvenmediğini ve benim onunla olan ilişkimden her zaman çekindiğini bildiğim için bundan bahsetmedim. Oksana ablasının kızıdır. Oksana'nın kocası bir girişimci ve her zaman meşgul ya da iş gezilerinde olduğundan, bir erkekle keyifli vakit geçirmek istiyorsa iki kere düşünmüyor.
Bir gün ona nasıl yaklaşabileceğimi ve benimle yatmaya ikna edebileceğimi hayal etmeme rağmen benimle hiçbir ilgisi olmadı. Kayınvalidem bir bakkalda çalışıyor ve sabah işe gidiyor. Akşam geldiğimde yattığı için uzun süre yanında oturamadık ve saat geç olduğu için hepimiz yattık.
Sabah ilk uyanan Oksana oldu çünkü mutfakta bir ses duydum ve ben de kalkmaya karar verdim. Kahvaltı hazırlıyordu ama hâlâ pantolon ve tişörtten oluşan pijamasını giyiyordu. Sabah standart iyi bir sertleşme yaşadım. Dışarı çıktım ve orada ne yaptığını görmeye gittim. Şortum nasıl durduğumu gizlemiyordu ama özellikle kayınvalidesi olmadığı için Oksana'nın umursamadığını düşündüm. İçeri girdiğimde, boyu kısa olduğu için üst dolaptan bir kutu mısır gevreği almaya çalıştığını gördüm ama sonuç alamamıştı. Yardım etmeye gittim ve bu kadar erken uyandığıma şaşırdı.
Yukarıdan kutuyu almak için uzandım ama o uzaklaşmadı ve bu yüzden benimle lavabo arasına girdi ve elimi kaldırdığımda sertleşmiş penisimin daha sert olması için daha sert sıkmak zorunda kaldım. doğrudan kalçalarının arasına yerleştirilmiştir. Ne hareket etti ne de bir şey söyledi, ben de bunu anlaşma olarak kabul ettim. Aletimin ve onun poposunun sıcaklığı beni o kadar tahrik etti ki daha da sert bastırdım. Görünüşe göre o da bundan hoşlandı çünkü yarımlarının nasıl sıkıldığını ve rahatladığını hissettim. Bu bana mısır gevreği kutusunu olduğu yerde bırakıp iki elimle onun beline sarılmam için bir neden verdi. Onu boynundan öpmeye başladığımda başını geriye attı ve hafifçe öne doğru eğilerek kıçını bana bastırdı.
O andan itibaren işlerin bu aşamada durmayacağı belli oldu ve kanepeye gittik. Oksana yüksek sesle nefes alıyordu, elleri titriyordu ve heyecanı doruğa ulaşmıştı. Pantolonunu indirdim ve düzgün bir şekilde traş edilmiş koyu renkli kasık kıllarından oluşan üçgeni ve aşağı inen iki dudak gördüm ve düşündüm ki, işte hayalini kurduğum kedi bu!
Oksana'yı tişörtünden kurtardıktan sonra soyundum ve onunla birlikte kanepeye uzandım. Vücudu tek kelimeyle ilahiydi. Bu tür kadınları seviyorum, zayıf değil ama fazla kilolu da değil ve Oksana'da tam olarak bunların hepsi var: kadifemsi bir cilt, kahverengi meme uçları olan yemyeşil göğüsler, neredeyse hiç göbek yok ve yumuşak bir kıç, üzerinde bazı kıllar görünüyor, bu da beni heyecanlandırıyor sınır. Onu karnıma koydum ve yarımları açtım ve Oksana'nın pembe amını gördüm ve nedense bunu eşimin amıyla karşılaştırdım ve karımın nispeten koyu bir amcığa sahip olduğu sonucuna vardım.
Oksana hızlı nefes alıyordu ve şu anda ne yapmak istediğimi bilmiyordu: Sanırım penisimi nereye sokacağımı bilmek istiyordu: amın içine mi yoksa kıçın içine mi? Haklıydım çünkü bana onun neyini sevdiğimi sordu. Bir süre düşündükten sonra önüme çıkan her şeyi beğendiğimi ve onun kıçını sikmek istediğimi söyledim. Derin bir nefes aldı ve bana sormak istediği şeyin tam olarak bu olduğunu söyledi.
Oksana kıçını kaldırdı ve kocasının kendisini tatmin etmediğini ve nadiren onunla boşaldığını söyledi. Bugün onun cennette olacağına söz verdim ve başını yağlayıp amına sürterek yavaş ve emin bir şekilde onun sıcak deliğine girmeye başladım. Zevkle inledi ve ben de güvenle testis torbasına kadar elimden geldiğince içine ittim. Oksana'nın tenindeki sıcaklık ve hassasiyet hissi uzun süre sertleşmemi sağladı ve ben de onunla birlikte leğen kemiğimi hareket ettirmeye başladım ve o da orgazm için poposunu hareket ettirmeye başladı. Spermlerim ona aktı ve bana öyle geliyor ki o bunu gerçekten takdir etti.
Penisimi çıkardığımda daha önce hiç böyle orgazm yaşamadığını söyledi, kaç kez geldiğini sorduğumda gülümsedi ve bu kadarını saymadığını söyledi. Yarımları bastırmaya ve kendisinden sperm salmaya başladı ve sonra ne kadar olduğunu gördüm. Bu kadar çok sperm beni şaşırttı çünkü daha dün karımı iki kez becerdim. Bir günden kısa sürede bu kadar çok sperm nereden geldi?!
Daha sonra kahvaltı yapmak için doğrudan çıplak mutfağa gittik ve hemen başladığımız işe devam etmeye başladık.
Bu sefer onu amcıktan becerdim ve aldığım zevk hiç de az değildi. Oksana, eşim olmadan gelmemden ve sık sık seks yapmamızdan çok memnundu. Kayınvalidemin uyuduğu gece bile odama geldiği günler oldu. Onu gece gündüz bu şekilde becerdim. Oksana döndüğümüzde benimle bu tür maceralara devam edeceğine söz verdi ve bunun için arkadaşının evinde buluşacağız.
Kayınvalidesi ile köyde karısı olmadan tatil ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version