Eşi ve kayınvalidesi ileseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşi ve kayınvalidesi ile

Post by Anonymous »

39 yaşında ikinci kez evlendim, eşim benden küçüktü ama kayınvalidemle neredeyse aynı yaştaydık. Genç hanımın adı olan Oksana, annesi tarafından rahibe olarak yetiştirilmişti ve bu nedenle oldukça çekici ve baştan çıkarıcı görünmesine rağmen 23 yaşında belirsiz bir seks fikrine sahipti. Düğünden önce yakın ilişkilerden söz edilemezdi. Ancak uzun zamandır beklenen bu günler eğlenceyle sona erdi ve aile içi seks ilişkilerimizi geliştirmek zorunda kaldık. İlk gece onu ancak geceliksiz yatmaya ve küçük, elastik göğüslerine dokunmaya ikna edebildim; o bir top haline geldi ve okşamalarıma hiçbir şekilde tepki vermek istemedi. 3 günlük bayramdan son akrabaları da gönderip odamızda yalnız kaldığımızda, yatakta gelecekteki ilişkimizi konuşmak için onu aradım, Oksana benim tartışmalarımı dinleyen bir kız öğrenci gibi kızardı ve sonunda kabul etti. Annesinin yan odaya yerleşmesini bekledikten sonra onu ayaklarına kadar soydum, kaldırdım ve yatağına taşıdım.

Uzun bir öpücükle birleştikten sonra aynı anda birbirimizi okşadık, vücudun her santimetresini inceledik, rahatladı, bu zaten küçük bir zaferdi. Kendimi dudaklarımdan ayırarak, yavaşça meme uçlarının şişmiş küçük tüberkülozlarıyla bakire göğüslerine doğru ilerledim. Dudaklarımla bu küçük yumruları içeri çekerek aynı anda ısırdım, ellerimle iki göğsümü birleştirdim, nefesi hızlandı, parmaklarını saçlarımda gezdirdi, aynı anda sıktı, başımı göğüslerime bastırdı. Bu aktiviteye biraz ara vererek, pürüzsüzce traş edilmiş amına doğru ilerledim, ellerimi kıçının altına koydum, dilimi dikkatlice dudakların arasında gezdirdim ve klitorisin küçük tomurcuğunu aradım.

Gerçekten bir kiraz çekirdeği büyüklüğündeydi, ama ona dokunmaya nasıl tepki verdi... Sırtını bükerek yüzümü amına bastırdı, alçakgönüllülüğü yenildi. Cevap olarak donuk bir inilti bekleyerek, tüm düzlemlerde dilimle onun amını araştırdım. Kazananın iradesine teslim olmaya hazırdı. Puftan bir yastığı kıçımın altına soktum, bacaklarını kaldırdım ve omuzlarıma koydum, iffetli cennete giden yol açıktı ve bundan hemen faydalanarak zonklayan üyemi yavaş yavaş tanıtmaya başladım.

Kısa süre sonra kızlık gururuyla karşılaştı, ben bu engeli üstlenmeyi sonraya bıraktım ama şimdilik o kendi mutluluğuna doğru ilerleyene kadar bu hareketleri birkaç kez tekrarladım. Penisimi keskin bir şekilde ileri doğru iterek bu engeli aştım ve montaj aparatımı tabana yerleştirdim. Çığlık atarak pençeleriyle ellerimi tuttu ve sessizce bir şeyler mırıldandı. Her şeyi unutarak, yolumda hiçbir şey görmeden dörtnala gittim, ancak biriken tüm spermi ona saldıktan sonra uyandım. Yüzünü duvara çevirerek sessizce ağlıyordu ama şimdi tırnaklarındaki derin yaraları hissedebiliyordum. Yanına düşerek onu sakinleştirmeye çalıştı ama hayvanlarla ve onların içgüdüleriyle ilgili o kadar çok iltifat ve karşılaştırma dinledi ki, o anda tüm vızıltı ortadan kayboldu. O gece bir daha yanına yaklaşmama izin vermedi.

Annesi Natalya Borisovna, kocasından 19 yıl önce boşandı ve görünüşe göre o zamandan beri tüm erkeklerden nefret ediyordu. O zaman kendi üzerine tükürdükten sonra kızını ciddiyet ve iffet içinde büyüttü. Yaşlı bir kadın gibi giyinmişti ve bu nedenle figürünü tahmin etmek imkansızdı. Beni küçümseyen bir bakışla karşıladı ve yakın zamana kadar bana ilgi göstermedi. Birlikte hayatımızın ilk haftası böyle geçti, sonunda eşim annesinin odasına gitti, yanlış yaptığım hiçbir şeyi anlayamadım ve sonra bir akşam elimde sigarayla balkonda durdum. , konuşmalarına kulak misafiri oldum.

- Anne ben onunla yatamıyorum, kocaman sikiyle bana acı veriyor, ne zevkten bahsedebiliriz.

- Oksana, gerçekten içine alamayacağın kadar büyük bir penisi var mı?

—Anne, bunu neyle karşılaştırmalıyım? Bu kadar acı verici olduğunu bilseydim asla evlenmezdim. Ve kızlar tamamen farklı hislerden bahsettiler.

— Oksana, yani bu ilk sefer, sonra alışacaksın, doğuracaksın ve her şey yoluna girecek.

- Anne, beni ikna etmeye çalışma, sonra göreceğiz, ama şimdilik bırak o yalnız uyusun.

Sigarayı atarak sessizce pusudan çıktım ve odamıza gittim.

Kayınvalidem bana “Sergey, Oksana hasta ve bir süre benim odamda uyuyacak” dedi. Başımı kaldırdım ve gözlerimiz buluştu, dudaklarının kenarından bilinmeyen bir şeye gülümsedi. O günden sonra davranışları dramatik bir şekilde değişti; modaya uygun kısa bir saç modeli edindi ve dar kot pantolon ve etek giymeye başladı. Onu tanımak imkansızdı.

Onun özel bir ilgi gösterdiğini fark etmeye başladım ve en önemlisi, bir keresinde beni duşta gözetlediğini fark ettim. Neyse ki bu evde hiçbir kapı kilitli değildi, birlikte yaşıyorlardı ve onlara göre kimse yoktu. utanmak. Eşimin tatili çabuk geçti ve benim hâlâ bir buçuk haftam kaldı.

Oksana komşu bir kasabadaki eyalet bölge elektrik santralinde operatör olarak çalışıyordu, çalışma programı iki günde birdi, bu yüzden kayınvalidemle yalnız kalmaya başladım. Bir kez daha göz ucuyla banyo kapısının arkasından bakışını fark ettim. Özellikle kapıya dönerek penisimi elime aldım ve başımı açığa çıkararak yavaşça hareket ettirmeye başladım. Banyodan çıkıp hemen odasına gittim. Sırtı kapıya dönük durdu ve pencereden dışarı baktı, omuzları titriyordu, Natalya ağlıyordu, ona yaklaşıyordu, onu omuzlarından tuttum ve kendime doğru çevirdim, direnmedi, sadece gözlerimin içine baktı, bana sarıldı ve uzun bir öpücükle birleştik. Benden ayrılıp hızla çömeldi, kemerimden havluyu yırttı, tek eliyle penisimi aldı, başımı ortaya çıkardı ve dudaklarıyla yay yapıp penisimin üzerine çekti, daha önce kimse böyle bir oral seks yapmamıştı üzerimde. Ayın üzerindeydim. Daha sonra bornozunu çıkardı, çoraplı ince bacakları ve keskin hatlı vücudu penisimin boyutunu en az 2 cm artırdı.

Beni şefkatle kanepeye itti, hemen üzerime bindi ve gözlerini kapatarak yarışmaya başladı. Düşüncelerinin çok uzağında bir yerdeydi, sadece yüksek sesli inlemeler onun varlığını ele veriyordu. Üzerimden atlayıp köpek gibi ayağa kalktı ve arkadan yere yerleşti. Ben de onu kalçalarından tutarak aletimin üzerine çekerek sikmeye devam ettim.

Kendimi bir kez daha onun içine döktükten sonra yanına çöktüm, başını göğsüme koydum, beni kimseye vermeyeceğini, gerekirse kızının beni dışarı atacağını sessizce mırıldandı. Nefesimi toparladıktan sonra sigara içtim ve sevgili kayınvalidemin yanına döndüm, sırtı bana dönük yatıyordu ve muhteşem kıçını inceleme için açığa çıkarıyordu, görünüşe göre bugünkü düşüncelerimiz aynı yöne yönelmişti, çömeldim, gözlerimi açtım ellerimle kalçamı ve dilimi çikolata deliğine dokundurdum, Natasha ürperdi ve kıçımı daha da dışarı çıkardım, ellerimle kalçamı yaydım, dilimin içine çoktan nüfuz etmiştim, penisimin istediği yeri tükürükle cömertçe yağlıyordum. Bana komodinin üzerindeki Vazelini verdi ve ben de onu anüsün çevresine sürmeye başladım, bazen oraya bir parmağımı, sonra iki parmağımı sokuyordum. Zaten leğen kemiğini parmaklarıyla buluşmak için hareket ettiriyordu, davetkar bir şekilde inliyordu, penis saat gibi kıçına giriyordu ve duvarlar onu sıcak kucaklamalarıyla sımsıkı kucaklıyordu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kayınvalidesi ile yakın ilişki
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    183 Views
    Last post by Anonymous
  • Kayınvalidesi ile köyde karısı olmadan tatil
    0 Replies
    236 Views
    Last post by Anonymous
  • Kayınvalidesi ile anal
    0 Replies
    151 Views
    Last post by Anonymous
  • Eşinizin eşi, annesi, kız kardeşi, kız kardeşi!
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    78 Views
    Last post by Anonymous
  • Anne/eşi/arkadaşıyla deepfake
    by Guest » » in General
    0 Replies
    59 Views
    Last post by Guest