Nasıl başladıkseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Nasıl başladık

Post by Anonymous »

Merhaba! Forum kullanıcılarından, başka bir cinsiyette insanlarda çıplak olmayı sevdiklerini ne zaman ve nasıl anladıklarını bilmek istiyorum.
Sadece yaşla birlikte her zaman holopopiye çekildiğini fark ettim. İşte hikayelerden biri. Uzak 70'lerdi. O zaman 10-12 yaşındaydım. Bir komşu bize, sonra tuz için, sonra şeker için geldi. 50 yaşında böyle bir kadın, böyle bir kadındı. Ve şimdi, bir gün, bir glyak ile kapıyı açmaya karar verdim. Dahası, bu komşuyu sevmedim. Ve dahil, yalvarmamı sevmedim. Şekeri hatırlamadım ya da üzgün bir şey hatırlamıyorum. Kısacası ona bir ders vermeye karar verdim. Sanki beni çıplak görecek, korkacak, artık yürümeyecek. Toy. Yani devam ediyorum. Kapıyı çalıyor. Evde, ben hariç, kimse. Annem bir gündü. İş gezilerinde baba. Biri neredeyse sürekli evde idi. Can sıkıcı bir komşu oynamaya karar verdim. Şimdi çığlık at, bekle. Kendisi, banyoda su ekledim. Bir havluda açıyorum. Ve havlu özel olarak bunu seçti, küçük. Pipka'yı örtmek için. Ve artık kıçında yeterli yok. Kapı açıldı. Bana baktı, yıkadığını mı söylüyorsun? Hayır, yeni toplandı, su kazanıyor. İçeri giriyor, kapıyı kapatıyor, ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Kısacası, çıplak sırtına döndü ve mutfağa gitti. O arkamda. Bir şeye ihtiyacı olduğunu tekrar düşündüm. Bir el ile bir havlu tutuyorum. İhtiyacınız olduğu gibi ona dönüyorum. Ve bana diyor ki ayçiçeği yağı, sen yok mu? Bilmiyorum, cevaplıyorum, şimdi göreceğim. Ve sonra buzdolabında bakmak için tırmandı. Hayır. Bu büfe. Hayır. Genel olarak, tükürdü, bir sandalyeye bir havlu attı ve onunla birlikte petrol aramaya başladık. Ona bakmamaya çalıştım. Hem utanç hem de güzel. Her şeyin yolunda olduğunu, olağandışı bir şey olmadığını iddia ediyor. Ve o sadece sobanın arkasında ya da belki pencerede soruyor? Genel olarak, yağ bulamadık. Tekrar ediyorum, ağır, oturdu. Ben duruyorum, bence ne yapmalı. Sonra banyoyu hatırladı. Oh, diyorum ki, banyo taşacak. Ve kaçtı. Sonra bir havlu için geri döndü. Oturuyor, bana bakıyor ve görünüşe göre acele etmiyor. Ve ben duruyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ya yıka ya da dışarı çıkarmak için. Ve çıplak duruyorum, artık bir havlunun arkasına saklanmıyorum. Ve hissediyorum. Zaten tüyler dikenimden çok memnunum. Yıkamalıyım, dedim, gittim. Ve o baktı, bana baktı ve diyor ki, iyi, gittim, çünkü yağ olmadı. Ve gitti. Ona kapıyı açtım ve kapandım. Ve sonra engellendim. Ciddiyetle heyecanlı. Ve onunla Pusun ayağa kalkmadı. İşte böyle bir hikaye. Sizinkini paylaşın.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post