Hikaye gerçek ve şu anda oluyor.
Bugün, 27 Mayıs'ta, 2,5 ay sonra annemi becermek istiyorum.
Arka Plan: 2011'de kavga ettik ve "Artık bir oğul değilsin" dedi. Karakteri hızlı bir şekilde -Bupered,
ve ben ona girdim. 18 ile konuşmadılar (genel olarak, tüm mesajları görmezden geldim), iyileşmek isteyen bir kız (gelecekteki eş) ortaya çıktı, ama ben hiç değildim. Eşim çocuğu büyükannesine götürmeye başladı ..... düne kadar onunla iletişim kurmadım.
Dün Watsap'ta ona yazdım (gerçek isimler, Watsap'tan yazışmalar) Jeanne ******, merhaba.
Bu Eugene *******.
Seninle barış yapmak istiyorum, arzu karşılıklı mı? "Karşılıklı" yazdı. Ağustos sonunda denizlerle geleceğim. Bir günlüğüne bizim için güzel bir daire kiralayacağım ve sana katlanacağız Kabul etmek? Bunun gibi bir şey Sonra kiralık daire ekran görüntüleri, düz bir kedi daire, poebushchek için serin bir daire vardı. Resimlere baktı ama hiçbir şeye cevap vermedi ...
Neden bir şişe şarabın arkasındaki tüm suçları tartışmak, kimsenin müdahale etmemesi ve kendisi olması için konuşmak için yola çıkmak istiyorum. Erkek ve kadın ve bir kadın yabancıların özü şimdi (yüzünde beni reddetti).
Seks yoluyla onunla barış yapmak istiyorum, çünkü kelimeler sadece kelimeler. Ve bir kadınla ilişkiler sadece seksden sonra başlar. Dairede her şeyin nasıl olacağı ...... Bitmiş yiyecekleri oturmaya geleceğiz, bir şişe şarap açacağım ve konuşacağım, çığlıklar ve karşılıklı suçlamalar olacağını dışlamıyorum. Tüm bunlardan sonra, seks yapacağımızı söylemeye başlayacağım, bir kadın ve bir erkek hakkında haberi getireceğim. Ve tüm bunlardan sonra pantolonumu çıkaracağım, elini alıp ayakta üyeme (Dick18cm) koyacağım. Ve onu sevdiğimi söyleyeceğim (bu gerçekten öyle), onu sahip olan herkesten daha güçlü seven tek adam olduğumu söyleyeceğim (bu doğrudur) en güçlü olanı (bu doğru), kimsenin bunu bilmeyeceğini ve yol boyunca göğüslerini okşayacağım, kıyafetlerin altına tırmanacağım ... ve "onu seviyorsam ...". Bir ördek ile seks yaparlar, ayda bir en iyi ya da belki daha az sıklıkta. 33 62 yaşındayım. UDP: Yukarıdaki Watsap mesajından sonra 6 saat geçti. Kabul etti !!!! Kafamı yazdım, 4 dakika konuştum ....
ama ortada bilgi içinde görünüyordum. "Kabul etsem bile, geleceksin (denizlerden) orada göreceğiz"
Bir kadın görünümüne ihtiyacınız var ...
2,5 ay sonra annem tarafından becerdin. Tavsiye olacağım! ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version