Men! Kim için kadın orgazm kendisinden çok daha önemli mi?
belki bu yaşla ilişkilidir, ancak nasıl kıvrıldığını, gözlerini kapattığını, sigara içtiğini ve hatta mutluluktan gözyaşlarını bitirmekten çok daha hoş ve daha önemli görmek için.
Men! Kim için kadın [url=viewtopic.php?t=2483]orgazm[/url] kendisinden çok daha önemli mi? belki bu yaşla ilişkilidir, ancak nasıl kıvrıldığını, gözlerini kapattığını, sigara içtiğini ve hatta mutluluktan gözyaşlarını bitirmekten çok daha hoş ve daha önemli görmek için.
Forumun kızları, lütfen söyleyin bana, erkeğinizle/kocanızla orgazma ulaşıyor musunuz? Cevabınız evet ise bu noktaya nasıl geldiniz? Zamanla mı oluyor yoksa doğal olarak mı geliyor? Hiç bir erkekle...
Pasifler, hangi siki seversin? Penis uzun ve kafası büyük olduğunda oral seks yapmayı seviyorum.
Ama kıçımda kalın ve uzun bir penis olmasını seviyorum, beni boşaltıyor. Ve ince ve uzun olan aptalca...
Pasifler, hangi siki seversin? Penis uzun ve kafası büyük olduğunda oral seks yapmayı seviyorum.
Ama kıçımda kalın ve uzun bir penis olmasını seviyorum, beni boşaltıyor. Ve ince ve uzun olan aptalca...