İlk cinsel deneyimimseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İlk cinsel deneyimim

Post by Anonymous »

15 yaşındaydım Biriyle arkadaştım, ama sadece başka bir şey öptü, ama zaten burada 14 yıl boyunca kendim sikmek istedim - dedim ki, ona ilk kez değiştirdim - Akış! Onu terk ettim. , Sıkmaya başladım, direnmiyor, ona yattım, yakında bitireceğim! O zaten bacaklarını yaymıştı, iç çamaşırlarımı iyi çektim ve onun kedi içinde durdum ... o herhangi bir şekilde sneakuu inledi ve sonra kale yırtılmış ve ben girdim, diye bağırdı! Birkaç sürtünme ... ve bitirdim! Sonra birkaç kez hala onu becerdin!
ve 16 bir adamla sadece bir sorumluluk içinde oldu ve ben onu şirkette arkadaşlar gibi becerdin! Herkes gibi sıradan - evi düşüneceksin ve eve gideceksin ve ben de gizlice ona gittim, annesi başka bir odada uyudu ve ben onu becerdin! Sonra eve gitti
Ve sonra geliyorum - yaklaşık 35 kişilik bir adamı var (bu sefer annesi vardiya oldu) ve bir şekilde bir adam beni denemeye ikna etti! Beni yağladı, beni bir parmakla geliştirdi, ama yine de sikimi yerleştirmeye başladığımda, bakire kanla yırttığım ilk kız arkadaşımı hatırladım!. Büyük ahahah, şimdi eski kızımı anladım) Hem pasif hem de varlığı denedim. Aktif hiçbir şey vermedi, ama pasif yeni duyguların denizi!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İlk cinsel deneyimim
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    52 Views
    Last post by Anonymous
  • İlk deneyimim için bir erkek arıyorum!! Moskova!
    by Anonymous » » in Eşcinsel Forumu
    0 Replies
    50 Views
    Last post by Anonymous
  • Eşimle ilk MFM deneyimim
    0 Replies
    194 Views
    Last post by Anonymous
  • İlk deneyimim
    0 Replies
    160 Views
    Last post by Anonymous
  • İlk cinsel deneyim yaşı: İlk kez seks yaptığınızda kaç yaşındaydınız?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    77 Views
    Last post by Anonymous