. Her şey yeni yılın arifesinde başladı ve oldu. Sınıf arkadaşım Azamat biraz aptaldı. Ailemi sürekli olarak bana bağladı ve sınıfta derste yardım istedi. Şubat ayında sadece 14 yaşında olacak. Tam bir çocuktu ve bu nedenle testosteron eksikliğinden dolayı sağlık sorunları vardı, androjenlerin aktif fraksiyonunun düşük içeriği ergenlikte bir gecikmeye yol açtı: sesi hala çocukça, gıcırtılı kaldı. Ve değişiklikler şortla göz ardı edilir. Ama göğsü bir kız gibiydi - küçük göğüsler!
Zaten 14 yaşındaydım, dudaklarımın üstünde kabarık antenler vardı ve çenedeki saçlarım büyümeye başladı. Evet, ve şortla uzun süre, her şey kıllıydı. Üyem zaten 14 santimetre, belki biraz daha büyük ama ince! Ve sesim yüksek sesle, bir erkek gibi!
Annemin mutfakta fırında tavuk pişirmesine yardım ettim. Ve sonra Azamat geldi, ailesinin işyerinde Yeni Yıl kooperatif akşamına gittiğini ve evde bir olduğunu söylüyor. Beni geceme çağırdım, kabul ettim ve annem gitmemize izin ver. Evde oynamayı önerdi ve aptal olduğu için onunla kartlar veya satranç oynamak önemli değildi - her zaman kazandım. Evet ve konsolda da. Ama annesiyle birlikte babamda oynamayı önerdi. Çok şaşırdım! Ne? Azamat şöyle dedi: - "Eh, baba ve anne gibi! Anladın!?" Tabii ki her şeyi anladım. Sadece bir sorum vardı: Kim baba olacak, anne kim? Tek tek teklif etti. Hepsi bu, annemle babam oynamak için ona gitti.
2 çubuk aldım, bir tane kırdım ve seçmesine izin verdim - bütün bir sopa - baba, kırık - anne! Ve Azamat kırık bir asa çıkardı!
Sonra iç çamaşırlarına soyundu ve midesi yukarıdayken yatağa yattı. Diye sordum: "UNDANT'larımda olacak mısın?"
- Evet! Ve beni bir kadın gibi yarıya indireceksin ve sonra iç çamaşırımı benden çıkaracaksın! ..
külotlarımı çıkardım ve ona yattım. Göğüslerini sevdim - kabarık, yumuşak. Göğüslerini ezmeye başladım ve hemen hepsini kızardı, altımda kıkırdamaya ve seğirmeye başladı. Bu benim horoz ovuşturdu ve o zaten bir sütun gibi kalktı! Onu kesmek zorunda kalmadım, o benim horoz hissetti ve hemen onun külot çıkardı! O küçük bir kedi vardı, neredeyse 10 yaşında olduğu gibi ve neredeyse tüylü olmadan, sadece onun pubis üzerinde büyümeye başladılar. Kıçına girmek istedim, ama şişman - böyle bir pozda rahatsız edici. Midesine yuvarlanmasını istedim. Ama kıçın krema ile meshedilmesi gerektiğini söyledi ve bana bir çocuk kreminden bir tüp verdi (nasıl öğrendiğini bilmiyorum!?). Azamat dört ayak üzerinde durdu, kıçını kaldırdı ve ben tüpten kıçına sıktım ve bir delik ve hatta kıçına bir parmak atladım. Salladı ve tekrar gıcırdadı! Muhtemelen sevdi! O küçük bir delik gibi görünüyordu ve ben benim horoz girmeyeceğini düşündüm. Ancak, şaşırtıcı bir şekilde, bununla ilgili hiçbir sorun yoktu. Sadece başlangıçta biraz ağladı ve sonra sadece altımda inledi! Sonra önce adamın kıçını bitirdim! Ama küçükken bana giremedi ve sadece kafa deliğe girdi. Ve kıçımı bitirdi ... Ama hala bir su gibiydi ve sperm değil
o zaman sadece sahip olmadığım yerde: kulübelerde, odasının pencerelerinin altındaki çalılarda onu kıçına becerdi; Okul tuvaletinde beni emdi ve okul çizgisinde, okul serasında, Bereznik ve Yelnik'teki bisiklete bıraktıkları, genellikle havuzda yaz aylarında sudaki suya ve hatta dokuz katlı binaların çatısında onu kıçına becerdim! Tüm çatı katları ve bodrumlar bizimdi.
.
ve sevgili ağabeyim Sasha beni evde bekliyordu. 2 yaşında ve dört gün yaşındaydı (10 Eylül'de bir günü var ve 14'üm var). Biz ona çok dostça, birbirimizi sevdik. En büyüğü gibi, benim için bir dağ durdu, her şeyde bana yardım etti, beni savundu, eğer avluda veya okulda savunma girerse ... bu sadece onunla ve en eski yıkım maceralarım başladı ...
iki kişilik küçük bir odamız vardı, yataklar birbirinin karşısında duruyordu. Ben küçük, sabah erken uyandım ve yatağına süründüm. Sıcak göğsüne yatmayı sevdim, onun külotunda karalama hissettim. Ve bana sarıldı, beni kendine bastırdı ve her zaman elini ayaklarımın arasına koydu, bakla ve toplarımı bastırdı.
Ve bir şekilde bir kez Pupiska ile oynadığını nasıl uyandırdığını gördüm, kedi başından başını çekti, sütunun başından çekti. O zaman 9 yaşındaydım ve zaten 11 yaşındaydı ve zaten saçları orada almıştı - küçük tüyler. Pusun bir üyeye dönüşmeye başladı! Sonra kardeşimden oyuncakla oynamama izin vermesini istedim ... O günden beri kardeşimin ellerimle bitirmesine sürekli yardım ettim.
. ***
4 yıldan fazla geçti. Alexander olgunlaştı, artık çocuk değil, 16 yaşında bir adam oldu (Kafkasya'daki Kafkasya'da kuzeydeki erkeklerden daha ergenlik var). Spor oynuyor ve güçlü elleri, güzel pazı, geniş, iyi inşa edilmiş, pompalanmış göğüsleri var, üzerinde çok fazla saç vardı - saçlar özellikle kalındı, bir akarsu ile göbekten korkaklarına giriyor, yavaş yavaş genişliyor ve siyah kıvırcık çalılara dönüşüyor. Hatta tüylü bir kıç vardı! Bu Ossetya köklerimizin mirasıdır.
Her zaman olduğu gibi, kardeşim ve ben bütün yaz büyükbabamın dağlarında geçirdik. Koyunların ağzına yardım ettiler, çim biçtiler ve sonra samanı samanda istiflediler. Ve orada yataklarını düzenlediler. Köyde yaşayan herkes, taze doğranmış saman kokusunu, kır çiçeklerinin kokusunu, anavatanın kokusunu hatırlıyor! O akşam her zaman olduğu gibi samanda yatağa gittik. Sasha düşündüğüm gibi uykuya daldı ve üyesinin ne olduğunu merak ediyordum, ona dokunmak istedim ... (Geçen yıl XYU'mızdan bir mastürbasyon olarak göstermekten çekindik.) Uzun süre uyuyan kardeşine baktım ve nihayet karar verdim - pantillerinin elastik bandından vazgeçmeye başladım. Yalan ve kokluyordu. Kesintilerine, pubisinin başına tırmandım ve sonra - yumuşak, halsiz, uykulu sikimi ve elimle oldukça büyük yumurtalarımı hissettim. Hafifçe parmağımı horozuna okşadım, skrotumdaki yumurtalara dokundum ve başlıktan başını çekmeye başladım. Ve üyesi uyanmaya, düzeltmeye ve başını elime kaldırmaya başladı. Dondum - Kardeşimi nasıl uyandıracağım önemli değil ... ama aniden kardeşim beni bir yandan yakaladı, bana baskı yaptı ve "Durma!" Dedi. Ve küçükken yaptığım gibi onu mastürbasyon yapmaya başladım. Ve zaten büyük bir şapka toe ile yaklaşık 20 cm'lik bir üyesi vardı ...
kardeşi külotlarını ayaklarıyla çekti, bana ve üyesine bana bastırdı ... içimdeki yeninin aşırı ısındı! Ve sonra kardeşim külotlarımı benden çekmeye başladı, midemi açtı ve üzerime uzandı! Onun horoz benim çörekler arasında kıpır kıpır, kıçımı dürttü! Sasha kulağımda fısıldıyor: "Şimdi seni sikeyim!" Ve karşı tek bir kelime bile söylemedim! Kıçımı ezerek attı, deliğini tükürük ile yağladı ve nazikçe girdi. Anlaşıldığı üzere, artık bir erkekle ilk kez değildi. Büyükanne köyünde bir koynunda bir arkadaşı vardı. Her ikisi de Sashki'yi aradı ve bir yıl doğum için birlikte becerdin oldular !!!
Big bir dick bakire kıçına girdiğinde ne kadar acı verici olduğunu biliyor musun?! Ama acı çektim, hayal ettim! Kendimi acı içinde bağırmamak için yastığa gömdüm, inledi, inledi, yüzüm bir yüz buruşturma tarafından çarpıtıldı ... ama acı çektim! Ve Sasha beni yavaş yavaş, yavaş yavaş bana girerek kıçıma sikmeye başladı! Ve sonra hızlanmaya başladı ve bundan artık dayanamadım, canavarını bana sürdüğünde bağırdım! Ve Sanya fısıldadı: "Sabırlı ol bebeğim, şimdi bitireceğim!" Altım zaten penisimden bir su birikintisi var! Sonra üyesinin seğirdiğini hissettim - her şey, görünüşe göre ve bana sızdı! Şimdi hamile kalacağım, çılgın bir düşünce parladı! İkimiz de yere düştük! Hepimiz ıslak ve ter ve sperm vardı!
Isıtmalı terli genç erkek vücutların, sperm ve otların kokusu öylesine bir koku yarattı ki, denizaşırı limanlardan çok daha güçlü bir şekilde heyecanlandı!
ve bugünden itibaren zengin bir seks hayatım vardı. Öğleden sonra Azamat'ı becerdin ve akşam Sasha beni becerdin. Rahibim hızla büyüklüğüne alışmıştı (ve hala bir üye büyüdü ve ordudan sonra 24 cm idi) ve Azamat'ın hiçbir problemi yoktu - yakında 20 cm'den fazla büyüdüm.
Sasha orduda hizmet ettiğinde, ebeveynlerimiz evlenmeye başladı (Kafkasya'da kabul edildi: Kim olursanız olun - heteroseksüel, bi ve hatta eşcinsel, ama aileye devam etmelisiniz!). Ama düğünü ve oğlunun doğumu bizi buluşmaya devam etmemizi engellemedi. Cumartesi günü hamamın gittik ve sonra karşılıklı zevkler için bir gece geçirdik!
, maalesef dağ yolundaki trajik rastgele kardeşinin hayatını kırdı. Onun anısına, yeğeninin yetiştirilmesini aldım. Onunla mükemmel dostça ilişkilerimiz var ve birbirimizden hiçbir şey saklamıyoruz.
Ama 2 yıldır lanet oldukları bir arkadaşı olduğunu itiraf ettiğinde sürprizim neydi ...
İlk cinsel deneyimim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version