Geçen gün nettles hakkında okudum ve denemeye karar verdim. Birkaç dal paketledi ve kendini meme uçlarına okşadı. İlk başta çok yaktı, kalp zaten geldi. Sonra o kadar hoş oldu ki zar zor durdu. Sonra kıçı boyunca yürüdü. Uzun süre kedi karar veremedim. Ama başardım. Bu çok güzel bir his. Ancak bir nedenden dolayı sadece meme uçları üzerindeki etki uzun sürer. Kedi yarım saat sürer. Bir dahaki sefere fotoğraf çektiğimde. Deneme pişman olmayacak.
Geçen gün nettles hakkında okudum ve denemeye karar verdim. Birkaç dal paketledi ve kendini meme uçlarına okşadı. İlk başta çok yaktı, kalp zaten geldi. Sonra o kadar hoş oldu ki zar zor durdu. Sonra kıçı boyunca yürüdü. Uzun süre kedi karar veremedim. Ama başardım. Bu çok güzel bir his. Ancak bir nedenden dolayı sadece meme uçları üzerindeki etki uzun sürer. Kedi yarım saat sürer. Bir dahaki sefere [url=viewtopic.php?t=4734]fotoğraf[/url] çektiğimde. Deneme pişman olmayacak.
Okuldan eve geldiğimde genellikle o saatlerde evde kimse olmaz ve koridordaki büyük aynanın karşısında soyunmayı severdim, okul üniformamı çıkarırdım ve sonra da sadece iç çamaşırımla - kıçımı saran...
Kocam ve ben mastürbasyon yapmayı ve kız öğrencilerle mastürbasyon yapmayı seviyoruz. Bu konuda çok heyecanlanıyoruz. Onlara delicesine çekilmiştim. Bazen internette kızlarla tanışıyoruz. Bu konuyla...