Ben 35 yaşındayım, her zaman yaşlı kadınlar tarafından çılgınca heyecanlıyım (belki ilk seks bir yetişkinle ilgiliydi). Teyzesi ve alkolün etkisi altında, eski arkadaşlar gibi dillere yakalandı, yarışmalara birlikte katılıyormuş gibi ve yarışmalardan birinde, birbirimize o kadar yakındık ve onu hissettim ve gülümsemek bunun en iyi iltifat olduğunu söyledi. Ve genel olarak o akşam benim için ayrıldık.
Genel olarak, son yarım yılda kendime tamamen veriyorum.
Temel olarak, benim yerimde birbirimizden zevk alıyoruz, çünkü 18 yıl boyunca kızıyla yaşıyor.
Geçen gün onunla kaldım, sabah erken bir araya gelip iş için 2 hafta iş için ayrılmak zorunda kaldı ve sonuncunun tadını çıkarmak istedi.
Duck, sabah uyandığımda artık değildi, ama kendim değil, kızının uyuduğu gerçeğinden odama gittim ve beni emmeye başladım. Gözlerimi açarak, kesinlikle çıplak kızını görüyorum, üyenin kafasını nazikçe okşuyordum, önce atladım ve onu azarlamaya başladım, ama elini ayakta bir üyeye kavradı, evlerine siktiğimizde bizden sonra baktığını ve onu aynı şekilde becermemi istediğini söyledi. Ve ondan gidemediğim yer. Beni yatağa yatırdı ve başıyla biraz oynadı, üstüne oturdu.
Genel olarak 3 gündür lanet ettiğim cazibeye yenik düştüm.
Bir genç becerdin ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version