Son 20 yıldır para için çıkıyorum, bir otel, sadece bir otel, farklı, son 10 yıl dairemde farklı bir kafe vardı. Seks vardı ve öyle. Masajın peşindeydim, eğer adam seviyorsa bir oral seks yapmaya başladım. Eh, mastürbasyon yapmak yerine .. Barda, spor salonunda, etrafındaki bir arkadaşıyla tanıştım .. Bu onu teslim etmedi. Para verdiklerinde teslim eder. Sonra beni gerçekten istediklerini hissediyorum. Beni gerçekten sevdiğimi, memnunum. Bana aptalca kullandıkları para vermediklerinde. Hoş olmayan bir güdüle karşılaşmıyorum ve artık bu kişiyle tanışmıyorum. Bunun geçeceği şansı var mı? Okulda. Her zaman dışlanmıştım, hayran yoktu ve Erro masajı alanına girdiğimde ve sonra samimiyet bağlandığımda, bir adamın bana para harcadığına dair sürekli kanıtlara ihtiyacım var. Eğer harcamıyorsa, kendimi aptal hissediyorum. Ve bu tür duygulardan libido yok. Bana para harcamayan böyle bir seks yapmak istemiyorum. Evde bir tane istediğimde çok hayal ediyorum. Ama gerçek hayatta yapamam. Bir gün 24 saat içinde elbette okudum. Tüm hayatım boyunca uzmanlığımda çalışıyorum, şimdi iyi kazanıyorum ve benden çalmış olsalar bile ya da onları anneme verebilsem bile paraya ihtiyacım yok. Yani, erkeklerin pahasına ek kazanç aramıyorum, sadece beni istediklerini, bana para harcadıklarını kanıtlamam gerekiyor. Biri ona paranın bir parçasıydı. Daha sık gel diyorum ben böyle, ama en az para alıyorum, en az para alıyorum. 15 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Duygularımı tamamlamak ve iletmek istiyorum .. siteye giremem ve kimse beni aramıyorum. Yaklaşık bir ay seks değil .. Sürekli bir yazıyor, ama onunla bitmiyorum, paraya tamamen kayıtsız olduğum ayrı bir şey olarak. Onunla buluşma arzusu yok. Onunla 10 kez seks yaptım ve hiç bitirmedim. Sevgiye ve Cooney'e çalışmasına rağmen, enerjinin uygun olmadığı açıktır. .. Bu heyecan, özlüyorum. Beni seçtikleri bir cazibe olarak bana para verecekler, sonra hoşuma gitti. İltifatlar duyacağım. Beni okşayacaklar ve beklenti aniden yeni bir adam iyi olacak ve üye seks yapacak ...
Para ilişkisine alışkınsanız ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Çiftlerden hangisi karısı veya kız arkadaşıyla para karşılığında seks yaptı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 45 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version