Bu yüzden çoğunluk yaşına zar zor ulaştı. O artık itme değil, bir kedi olduğunu kabul etmek muhtemelen zor. Zaten onu kedi içine bir dick penetrasyonu ile ilişkili sorunları varsa bu ne kadar heyecan verici .. kedi? Örneğin, yumurtalık çok kaba bir lanetten kopar ve hastaneye girerse. Onun nasıl olduğunu tartışacak mısın? Lanet vaniteye karşı bu tutumdan sonra ne olacak? Bundan sonra gömmek ister misin?
Bu yüzden çoğunluk yaşına zar zor ulaştı. O artık itme değil, bir kedi olduğunu kabul etmek muhtemelen zor. Zaten onu kedi içine bir dick penetrasyonu ile ilişkili sorunları varsa bu ne kadar heyecan verici .. kedi? Örneğin, yumurtalık çok kaba bir lanetten kopar ve hastaneye girerse. Onun nasıl olduğunu tartışacak mısın? Lanet vaniteye karşı bu tutumdan sonra ne olacak? Bundan sonra gömmek ister misin?
Hayattaki bazı sorunlarla iyi seks daha iyi hissetmeye yardımcı olacak durumlarınız var mı?
Diyelim ki, bazı başarısız aşklar hakkında, bazıları acı çekiyor.
Kısa bir süre önce bana takılmamak ve...
Bu başlıkta çocukların cinsel oyunlara katıldığı ailelerde eğitim sorunlarını ve yetişkinler arasındaki ilişkileri tartışmayı öneriyorum. Bu türden pek çok aile var ve her zaman sormak, yargılamak...
Tüm foruma hediyeler. Ortaya çıkan soru şu: Aşk ilişkisi yaşadığım/yaşadığım bir kızda bilinçaltımda cinsel partner görememem normal mi? Ve tam tersi: Geri kalanlar sadece sert seks, tecavüz, BDSM...
Nasıl tepki vereceksin? Sonuçta, öğrenmeyi bile bitirmedim, ama zaten taşındım. Dahası, eğer kendisi çok akıllı değilse, Sharaga'da çalışıyor. Boyunda çok küçük ve zaten lanet. Endişelenecek misin?...