Babamla nasıl yattım. ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Babamla nasıl yattım.
Ben bir adamım, 12 yaşından itibaren bir kız gibi hissettim. Her zaman erkeklerle erkek oynadım, ya dicks tarafından işkence gören bir eş ya da keşiftim, bazen onları öptü, ilk seksim okulda bir beden okuluyla birlikteydi ve o benim ilk adamım oldu. 17 yaşında, ailem beni yatakta bir adamla buldu, başlangıçta çığlık attı, lanetledi ve sonra ölçüldü. anne Ketenleri seçmeme bile yardımcı oldu. Okuldan sonra Moskova'daki enstitüye girdim ve bazen evde ortaya çıktım. anne Bana onu memnun ettiği ve anal seks hakkında sorduğu cinsel kıyafetler gösterdi. İkinci yıl boşandılar ve anne Onunla İspanya için ayrıldı ve baba yalnız bırakıldı ve depresyona daldı. Her nasılsa hafta sonu geldim, sohbet etmek için içmeyi teklif etti. Aile mutfağında oturduk, her zamanki gibi tanga ve biraz t -shirt, o aile külotlarında. Sarkık olduk, ona adamlarımdan bile bahsettim. Sonra bir üyesi olduğunu fark etti ve başı zaten eğildi. Uzun zamandır nasıl seks yapmadığını sordum. Şimdi bir yıl boyunca cevap verdi. Ona sarıldım, kıçımı pençeye ve karnını öpmeye başladı, onu yaladı ve ağzına daldı, birkaç yutma hareketi yaptı ve boğazına girdi. Babam bundan çıktı. Başımı aldı ve gerçeğin ağzından çok çabuk sikmeye başladı, yuttum, kalktım, doğru olmadığını gevezelik etmeye başladı, tüm standartları endişelendirmedim ve tuvalete gittim. Kıçını bastırarak, iyi bir kedi parçaladım, dışarı çıktığında, yatak odasına girdi, yanına uzandım ve onu lüks sikine daha aşağı öpmeye başladım, bir üye yaladı, yumurtaları emdi, hafif mastürbasyon yaptı ve yine tüm görkeminde duruyor. Yanıp söndü ve yumurtalarına sorunsuz bir şekilde düşerek üzerine oturdu. Ve ben de omuzlarında bacaklarımla sırtımda beni becerdi, kanserle durdum, bir popo alkışlayan bir fahişe gibi becerdi. Beni birkaç kez spermle doldurdu ve uykuya daldık. Sabahları çok utanmıştı, ama akşam odama geldi ve tekrar becerdin. Sonra birkaç kez oldu, ama öyle değil, aynı şeyi durdurmaya karar verdik, şimdi yanan bir kadın buldu ve onunla yaşıyordu. İşte böyle bir hikaye.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version