You need to register to see the link. yani, tam anlamıyla seks değildi, bu daha çok pettino ve mastürbasyon gibi bir şeydi. Annemle babam ayrıldığında 12 yaşındaydım
Annem ve kız kardeşim bizim apartman dairemizde kalıyordu. Annemin arkadaşı Vova Amca onlarla yaşamaya geldi. Babam ve ben büyükannemin eskiden yaşadığı başka bir şehre gittik ama o artık bizimle değil. Daire küçüktü, tek odalıydı. Geniş olmasına rağmen bir yatak, bir gardırop, üzerinde televizyonun durduğu eski bir şifonyer ve pencerenin yanında bir masa vardı. Ama mutfak oldukça genişti. Doğru, banyo birleştirildi.
Taşınmamızdan iki hafta sonra bir gün, gece uyandım. Babam arkamda yatıyordu, bir nedenden dolayı zor nefes alıyordu ve hatta kalbinin güçlü bir şekilde attığını bile hissettim. Bana yaklaştı ve yumuşak bir sosis olmayan penisini hissettim, bunu çoğu zaman kıçımla hissettim! (Bana evde külotsuz çıplak uyumam öğretildi ve bu daireye taşındıktan sonra babam ve ben hemen külotsuz çıplak uyumaya başladık) Ve sonra o, bir cop gibi, kıçıma yaslandı, babam kıpırdadı ve kıçım üzerindeydi ve bir nedenden dolayı ıslandı.... Sonra babam eliyle onu uyluklarımın arasına yönlendirdi. İnlemek için onu biraz hareket ettirdi ve... Bacaklarımın arasına koydu, testislerime bastırdı
Ve kıçını ya bana doğru ya da benden uzağa hareket ettirmeye başladı, İnliyor! Ve bacaklarımın arasındaki sopa ileri geri seğirmeye başladı... biri testislerimde, sonra kıçımda ve orası öyle sümüksü bir hal aldı ki! Ve babam sanki epilepsi hastasıymış gibi aniden titremeye başladı. Ve iniltisi bir tür hırıltıya benziyordu. Hatta korktum - onun nesi var!? Ve kedisi nabız atmaya başladı ve ondan bir şey akmaya başladı, daha doğrusu, bir yanardağdan lav sıçramaya başladı gibi!
Bir nedenden dolayı, benim kedim de bir sütunda ayağa kalktı
Babamla nasıl yattım ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version