Yaramaz Mirabelle'e nasıl sahip oldularseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Yaramaz Mirabelle'e nasıl sahip oldular

Post by Guest »

Fransız Hizmetçi Lily'nin Hikayesi

Koridorda durup sevgilim Mösyö Constantine'in müdür Nellie ile seksini izliyorum. Konstantin koridorda olgun Nelly'yi okşuyor, ikisi de son seks partisini hatırlıyor.

‘Evet efendim! O geceyi de hatırlıyorum, o gece genç çamaşırcı kadın Mirabelle ile mutfakta eğlenmiştik!'

'Birbirinizin okşamalarını aramak zorunda kaldınız çünkü tüm erkekler daha sonra hizmetçilerin ve zavallı Lily'nin üzerine saldırdı! Peki Mirabelle ile nasıl oynadın?'

Bacaklarının arasından çıplak bir organ çıkan yakışıklı Konstantin, eski menajerin cazibesinden sıyrılıyor. Konuşma genellikle onun derin zevk inlemeleriyle kesintiye uğruyor. Yeni dikleşen üyesine büyülenmiş gibi bakıyorum. Gözlerimizin önünde Konstantin'le yatağında geçirdiğimiz geceler, az önce onu okşayarak başka bir kadına anlattığı çılgın uykusuz geceler var. Deliliğin ve gerçek hastalığın eşiğinde, en şiddetli aşklarla dolu geceler...

'Mirabelle yeni bir şey istiyordu ve o sırada Mösyö Michel'in ayakkabılarını temizleyen genç bir hizmetçiyle oynamaya karar verdik,' diye itiraf ediyor Nelly, Konstantin'in inatçı okşamalarına inleyerek utanarak.

‘İşte yaramazlar! Peki bu zavallı genç adama ne yaptın?' Konstantin gülüyor ve olgun tutkusunun klitorisini şiddetle ovuşturuyor.

‘Mirabelle onun yanına gitti, karşısına oturdu ve çorabından birini çıkarıp bacağını gösterdi. Güzel bacağını onun önüne uzattı ve o sırada hizmetçinin özenle temizlediği Mösyö'nün ayakkabılarının ona uyup uymayacağını sordu!'

'İşte bir minx!' Konstantin ereksiyon halindeki sikini eliyle tutuyor. Ah, ağzımı ve göğüslerimi onun altına nasıl sokmak isterim! Parmaklarım eteğin altında çalışıyor, Konstantin'in sabahları yaladığı ıslak, şişmiş dudakları okşuyor!

'Hizmetçi biraz utandı ve Mösyö Michel'in ayakkabılarının muhtemelen Mirabelle için çok büyük olacağını söyledi. Mösyö'nün ayakkabılarını cilalamaya devam etti. Mirabelle bir süre izledi, sonra onunla yeniden flört etmeye başladı.'

'Ne olmuş yani?' Yavaşça inleyerek kendime dokunuyorum. Söz konusu genç ayakkabı boyacısı hizmetçi de ilgimi çekiyor...

'Mirabelle şakacı bir şekilde hizmetçinin bacaklarını beğenmiyorsa belki göğüslerini beğenebileceğini söyledi. Çamaşırcı kadın üniformasının üstünü açtı ve yemyeşil taze göğüslerini sersemlemiş genç adama gösterdi! Kaşlarının altından ona bakan hizmetçi, çizmelerine balmumu sürüyordu. İtiraf etmeliyim ki ayakta durup onları izlerken çoktan kendimi okşamaya başladım! Mirabelle'in çıplak göğüslerinin görüntüsü beni çok kızdırdı! Onun ne kadar hoş formlara sahip olduğunu siz de biliyorsunuz, mösyö!'

'Heyecanlanmanıza şaşmamalı! Peki ne?'

'Mirabelle büyüleyici çıplak bacağını iki eliyle tuttu ve — İnanmayacaksınız mösyö, ama o çok esnek! ayağını kırmızı ağzına yaklaştır!'

'Sonra?' diye heyecanlanan Konstantin ısrarla yaşlı hizmetçiye fısıldıyor ve onun çekiciliğini güçlü bir şekilde okşuyor.

'Mirabel ayağını yalamaya başladı, ardından çapkın bir tavırla parmaklarını emdi ve ayağını ağzına koydu!'

Konstantin'in dudaklarından bir inilti çıkıyor. Bir eliyle Nellie'nin külotunu sertçe aşağı çekerek onun yağlı, kıllı kasıklarını tamamen açığa çıkarıyor. Parmakları bacaklarının arasında geziniyor. Diğer eliyle sanki sarsılarak kaldırılmış çubuğuna dokunuyormuş gibi geliyor ama ne yazık ki artık Nelly yüzünden onu zar zor görebiliyorum!

'Genç hizmetçi işine devam etmeye çalıştı ama Mirabelle'ye bakmamak için zaten zorlanıyordu. Şüphelerinden kurtulmasına yardım etmeye karar verdim ve yaklaştım. Mirabelle bir anlığına bacağını indirdi ve şakacı bir tavırla iç çamaşırını indirdi. Bacaklarını genişçe açarak zavallı adama, tatlı açık amını ve çıplak göğüslerini gösterdi. Sonra tekrar bacağını tuttu ve kendisi için açılan sevimli kızıl kediye hayran hayran hayran hayran bakarken ayak parmaklarını emmeye başladı.'

Konstantin inliyor, elinin hızla hareket ettiğini görüyorum! Nelly'nin yerinde olmayı ne kadar isterdim! Ama onları izlemek de çok tatlı! Parmaklarım, sabahları Konstantin'in çok sevdiği kedimin içinde özenle çalışıyor!

‘Hizmetçinin yanına gittim ve yan tarafta diz çöktüm. Elbisemi açarak ellerimle göğüslerimi ona doğru kaldırdım. Hâlâ Mirabelle'e bakarken utangaç bir şekilde göğüslerimi okşamaya başladı. Mirabelle oturdu ve iştah açıcı bir şekilde ayak parmaklarını ağzına kadar emdi ve bacaklarını daha da genişletti. Söylemeye gerek yok, manzara nefes kesiciydi! Kızıl kedisinin iştah açıcı sıvıları parlıyordu. Hizmetçinin pantolonunun düğmelerini çözmeye başladım ve yavaşça genç silahını çıkardım. Damlalar zaten ucundan sızıyordu. Açıkça savaşa hazırdı!'

Yüksek sesle inlememeye çalışarak parmaklarımı daha derine soktum. Bu hizmetçinin genç, sağlam aletini de görmem gerekiyordu, hem de sadece. Kuyudaki kısacık bir toplantıyı hatırlıyorum. Geçenlerde bir kuyudan su çıkarırken tanımadığım bir gencin bana tutkuyla baktığını fark ettim. Bakışları, kıvrımlı hatlarımdan gözlerini alamıyor. Ona gülümseyerek, göğsümü daha da öne çıkaracak şekilde korsemi cilveli bir şekilde ayarladım ve kovayı almak için daha fazla eğildim. Ruh halimi anlayınca tek kelime etmeden yanıma yaklaştı, elbisemi kaldırdı, dikkatlice ıslak kasıklara dokundu ve kişisel eşyalarını çıkarıp hemen arkamdan üzerime daldırdı. Çığlık attım ve neredeyse kovayı düşürüyordum. O zaten içimde güçlü bir şekilde arkamda hareket ederken, onunla birlikte bir kova çıkardık. Bir kova çıkarıp ellerini suya soktu ve kovadan suyu göğsüme sıçratmaya başladı! Zevkle elbisemi indirdim, göğüslerim dışarı çıktı, diye devam etti, güçlü bir şekilde içimde hareket etti, göğüslerime su sıçrattı, sonra ıslak elleriyle yakalayıp sımsıkı tuttu, beni keçi gibi arkamdan çekti. Erkek aleti içimde bir o yana bir bu yana gidiyor, göğsümü tutarak beni hareket ettiriyor, keçi gibi meliyor, iri göğüslerimin üzerine su dökmeye devam ediyordu. Arkadan yarığımı kullanmayı bitirdikten sonra beni kuyuya oturttu ve ovuşturduğu delikten spermlerinin bacaklarımdan aşağı nasıl aktığını daha iyi görebilmek için eteğimi yukarı kaldırdı. Islak bacaklarıma dokunarak silahını ağzıma soktu ve bana sertçe vurdu, bol meni tekrar içime akana kadar çıplak göğüslerimi sıktı. O akşam işte benimle karşılaştığında ilk başta çok utanmıştı ama o zamandan beri yollarımız birkaç kez oldukça başarılı bir şekilde yeniden kesişti ...

Konstantin, hem Nelly'nin hem de kendisinin büyüsünü hızla bozar. Genç hizmetçinin anıları şimdiden bacaklarımın arasında inanılmaz derecede ıslaktı. Yakında fark ettim ki hep birlikte şiddetli bir coşkuya kapılacağız! Konstantin'in ellerinde inleyen Nelly, hizmetçiyle yaşadığı maceraları anlatıyor.

‘Yavaşça başımı eğerek dört ayak üzerinde durdum ve hizmetçinin gözlerinin içine bakarak ağzımı sonuna kadar açtım. Utanarak genç silahını ona soktu. Bu yüzden birkaç mutlu dakika geçirdik - genç hizmetçinin sertleşen horozunu özenle emdim, iştah açıcı bir şekilde şapırdatıyordu, o zaten inliyordu ve okşamalarına susamış ağır göğüslerime daha cesurca dokunuyordu. Karşısında çıplak göğsü ve kedisiyle oturan Mirabelle'in heyecanla bacağını emmesini hizmetçi kesintisiz izledi. Genç adam gittikçe daha çok öfkeleniyor ve inliyordu ama sessizce bizim duyulmamızdan korktuğu açıkça görülüyordu. Bu çalışma onun için çok önemli.

Bir noktada Mirabelle'in gözleri yere dağılmış ayakkabı fırçalarına takıldı. Serbest eliyle uzun saplı bir fırçayı kaldıran Mirabelle, hizmetçiye şakacı bir şekilde baktı ve ayağını emmeye devam ederek fırçanın uzun tahta sapını bacaklarının arasına itmeye başladı!'

'Oooooohh,' Konstantin yüksek sesle inliyor, parmakları daha da güçlü bir şekilde müdürün göğsüne doğru ilerliyor. Çığlık atıyor.

'Durma Nellie'm! Sonra ne oldu?'

'Müstehcen bakışlarıyla doğrudan bize bakan Mirabelle, fırçanın uzun tahta sapını tekrar tekrar kedisine itti. Meme uçları çıkıntılı olan göğüsleri dışarı çıkarıldı ve açığa çıkarıldı ve şiddetle sallandı. Diğer eliyle ayağını ağzında tuttu ve çok heyecan verici bir şekilde hızlı bir şekilde ayak başparmağını emdi.'

'Ya sen güzelim?'

'Hizmetçinin gözlerinin içine baktım ve onun oldukça uzun olan saygınlığını özenle emdim. Genç adam zaten yüksek sesle ve açık bir şekilde inliyordu, Mösyö'nün şimdi yapmaya tenezzül edeceği gibi, iki eliyle sıcak meme uçlarımdan beni güçlü bir şekilde çekiyordu! Bir noktada onun için tamamen çıplak olabilmek için elbisemi çıkardım. Ayağa kalktı, ben onun aletini emmeye devam ettim, o eğildi, hâlâ Mirabelle'yi izliyordu ve arkadan parmağını bacaklarımın arasına soktu!'

'Ah, hoşuna gitmiş olmalı, karşı konulamaz Nelly'm!'

‘Ah evet, Mösyö Constantine! Kesinlikle! Tüm gücümle, dört ayak üzerinde, çıplak olarak onun güçlü genç hortumunu ağzıma aldım ve aynı zamanda o da elini sertçe tüylü kedimin içine itti! Mirabelle yüksek sesle inlemeye başladı, acımasızca dar yarığına geldiği sert ahşap saptan açıkça orgazma yaklaşıyordu. Onun ne kadar güzel ve dar bir deliğe sahip olduğunu kendiniz biliyorsunuz, Mösyö! Muhtemelen benim dört ayak üzerinde duran ve bacaklarının arasında bir hizmetçinin eli bulunan görüşüm de işe yaradı ve onu büyük ölçüde uyandırdı. Burada hizmetçi dayanamayıp aynı elin parmağını da anüsüme soktu ve iki parmağını aynı anda iki deliğe sokarak beni memnun etmeye başladı!'

'İşte bir zanaatkar! Ne güzel eğlendin sevgili Nellie'm! Senin için ne güzel bir tatil - bir elin iki parmağı her iki delikte! Ve genç, utangaç bir hizmetçi! Ama onu kışkırttın! Hadi ama, ben de onun örneğini takip edeceğim!'

Konstantin, görünüşe göre parmağını her iki deliğe sokarak elinin Nelly'nin bacakları arasındaki konumunu değiştiriyor.

'Ooooo Mösyö! Teşekkür ederim! Ah evet fare! Yalvarırım durma! Evet mösyö!! Ooooh evet!'

Kendini şişman Nellie'ye kapatan Konstantin, şehvetli bir şekilde bir elinin parmaklarıyla her iki deliğini de aynı anda işler.

‘Ama bu yalnızca başlangıçtı! Mirabelle, hizmetçinin tek eliyle iki yarığımı nasıl cesurca kullandığını izlerken tarif edilemeyecek kadar heyecanlıydı! Onun sert aletinin boğazıma giderek daha derin tecavüz etmesini izlemekten keyif alıyordu!'

'Evet, bir erkeğin onurunu boğazınızda inanılmaz derecede derin tutmayı gerçekten biliyorsunuz!'

'Teşekkürler, Mösyö Konstantin!' Burada Konstantin, tüm gücüyle yaşlı Nelly'nin rahmine ve kıçına elini daha da bastırıyor ve kadın her yerinde kıkırdamaya başlıyor, inlemeler sarsıcı, derin bir orgazma dönüşüyor.
p>
'Hadi, bana daha fazlasını anlat!' Konstantin'in saniye ibresi sikinin üzerinde hareket etmeyi bırakıyor - görünüşe göre güçlü bir orgazmın başlangıcını geciktirmeye çalışıyor!

'Hizmetçinin ağzımı ele geçirmesini ve iki parmağıyla deliklerimi memnun etmesini izleyen Mirabelle açıkça onun aletini de istiyordu. Amcığı zaten oldukça ıslak olmalı ve genç bir siki alabilmek için kalın bir tahta sapla iyi hazırlanmış olmalı.' Konstantin homurdanıyor.

‘Hizmetçinin gözlerinin içine bakan Mirabelle meydan okurcasına sandalyesinden kalktı, hâlâ üzerinde olan elbiseyi attı, beline sarıldı ve tek çorapla çıplak olarak fırçalarının arasında yere uzandı. Fırçaların ve cila kavanozlarının arasında ayaklarının dibinde yatıyordu. Hizmetçi şaşırmıştı. Parmağını siyah balmumuyla dolu bir kavanozun içine sokan Mirabelle, narin pembe papillasını ağır, koyu balmumuyla yavaşça sürmeye başladı! Aynı zamanda çatlağına tahta bir fırça yapıştırmayı da bırakmadı! Sonra fırçayı attı ve parmaklarını balmumuna batırdı ve işte, kavanozların ve fırçaların arasında güzel, çıplak bir çamaşırcı kadın yatıyordu, kıvranıyordu ve iki elinin yavaş hareketleriyle güzel pembe areolalarının üzerine siyah balmumu sürdü! Onun lezzetli soluk tenli genç, esnek vücudunu, yere dağılmış kavanozların arasına dağılmış uzun kahverengi saçlarını, çıkıntılı meme uçlarında siyah noktaları hayal edin! Aynı zamanda Mirabelle de elbette bacaklarını daha geniş açtı, böylece hizmetçi doğrudan onun deliğine bakabildi!'

'Ah, ne manzara! Direnmezdim! Peki ne?'

‘Eh, tabii ki burada uzun süre dayanamadı ve ona yüksek sesle inleyerek bakarak ağzıma dökmeye başladı. Bu arada Mirabelle, oldukça neşeli bir şekilde parmağıyla bacaklarının arasına dokunmaya başladı. Ve bu gösteriden önce kimsenin direnemeyeceğini Mösyö biliyor, özellikle de parmakları dudaklarında koyu bir balmumu bıraktığı için. Böylece sırtı bize dönük olarak dört ayak üzerinde durdu, sırtını büktü ve lezzetli kalçalarını elleriyle açtı, omzunun üzerinden bize baktı ve onun nüfuzunu özledi.

Hizmetçi ereksiyonumu tekrar ağzımdan çıkardı, ona arkadan yaklaştı ve bacaklarının arasına tükürerek tomurcuklarını ovmaya başladı. Parmakları çoktan onun gençlik çekiciliğini bir arada kullanıyor, iç içe geçiyor, parmakları cinsel organ dudaklarında siyah oje izleri bırakıyordu. İnledi, yüksek sesle hırladı. Eğildi ve onu açık dudaklarından tutkuyla öptü. O sırada çaresizce klitorisimi ovuşturuyordum ve başımı kaldırmadan, zevkle bakıyordum, sperminin eşsiz tadını ağzımda hissediyordum. Bir süre arkasında duran Mirabelle'i bacaklarının arasında kuvvetlice okşadı, yavaşça sızlandı, siyah meme uçlarının sıçradığını gördüm. Birlikte nasıl görünüyorlardı! Daha önce ona sahip olmadığına inanamıyorum! Ya da belki de kimse bunu bilmiyordu ... Bu yüzden onu sert bir şekilde saçından yakaladı, güçlendirilmiş üyeyi arkadan koynuna itti ve sonunda sert bir şekilde ona girdi, yüksek sesle çığlık attı, güçlü ve keskin bir şekilde hareket etmeye başladı, adımlamak. Kadın sızlandı, adam onu ​​arkadan cilalı göğüslerinden yakaladı, sonra elini hızla bir balmumu kavanozunun içine soktu, cilalı parmağını arka deliğine yerleştirmeye başladı ve oraya da girdi. Parmağıyla balmumunu çörekler arasındaki boşluğa sürdü, balmumunu kıçına itti. Güçlü bir şekilde tatlı kediciğin aletini aldı ve iki parmağını arka deliğe sokarak heyecanla inledi, güzel sırtını büktü. Çörekler arasındaki boşluk zaten balmumundan kapkara olmuştu! Kendime hayran kaldım ve dokundum. Sonra yukarı çıkıp başının önünde durdum, göğsünü çimdiklemeye başladım, o itaatkar bir şekilde dilini çıkardı ve kedimi kucaklamaya başladı, sonra dilini bana sokmaya başladı. Diliyle harika çalışıyor!'

'Kahretsin, Nellie, o kadar eşsiz konuşuyorsun ki, neredeyse orada olmak kadar iyi konuşuyorsun!' öfkeli asilzade yaşlı kadının kulağına mırıldanıyor, hızla onun buruşuk muskalarına dokunuyor ve kendi çıkıntılı aletini ovuşturuyor...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post