Herkese iyi günler!
Kırım'da olan veya mümkün olan herkese yazıyorum, geçici kısıtlama yok, yani bir ay, iki, gelecek yıl vb. Olabilir. Ayrıca, erotik sanatı seviyorsunuz veya en azından Frank fotoğraf çekimlerine karşı değil.
sen bir erkek, bir kız, bir aile, bir çift vb. Sen, ana şey ilgilendiğinizdir.
Sansür ve Yasaklar olmadan bir dizi güzel reaksiyon fotoğrafı çekme fikri var, her şey sadece hayal gücümüzle sınırlıdır.
Tabii ki, insanların ana kısmı için ana soru gizlilik, problemi birlikte çözelim, yani sadece bedenlerinizi, maskelerin kullanımı, yanda çekim, geri çekim, vb. Her şey arzunuzla çözüldü.
ne çekeceğiz?
Bölümler yapmayı öneriyorum, aşk türüne göre bölümler.
Tabii ki bu hemen kaldırılamaz, bu yıllarca iştir, belki de bin resmi kaldıracağımız biriyle, ancak sonunda sadece bir veya iki koleksiyonumuza girecek ya da hiçbir şey girmeyecektir. Bu hayat.
örneğin veya bir rahatlama standardı olarak, Madonna - Sex kitabını kullanmayı öneriyorum.
yani, ahlaksız ve sevgi sevgisi hakkında bir fotoğraf kitabı yapıyoruz. Bu kitapta bölümlerin ne olması gerektiğini yazmakla ilgilenen
, sonuç olarak görmek istediğiniz fotoğraf örneklerini yayınlayın.
Bunu genel bir yaratıcı projeye yapmayı öneriyorum.
Öyleyse yaz! 1 Dakika 49 saniyeden sonra gönderildi: class = "inline-ttacment"> yfpczjmjjjjeinyedbdecy08dnu7h5dboroyul79syg4gvvua6qyfk-qnjz-ic-
Birlikte bir fotoğraf kitabı yapalım! ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version