Sert seks aşığıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Sert seks aşığı

Post by Guest »

Sıcak bir yaz günü daha sona erdi. Ancak önümüzdeki gece beklenen serinliği getirmedi ama aynı derecede havasız olduğu ortaya çıktı. Sabah saat ikiye kadar yatakta dönüp durduktan sonra uyuyamayacağımı anlayınca gece şehirde yürüyüş yapmaya karar verdim. Sıcaktan dolayı çıplak uyudum ve bu nedenle külot giymeden şort, tişört giydim ve hafif makosenler giyerek sokağa çıktım. Sokakta hafif bir esinti beni esti, ama o kadar geçiciydi ki yerini hemen yapışkan bir havasızlığa bıraktı. Şehir, sıcaktan bitkin düşmüş, sokak lambalarının ışığıyla aydınlanmış bir halde uyuyordu. Sokakta kimse yok, araba bile kullanılmıyor.

En yakın parka doğru birkaç blok yürüdükten sonra yol üzerindeki marketten birkaç kutu buz gibi bira satın aldım, en yakın banka oturdum, ilk kutuyu açtım ve büyük bir yudum aldım. soğuk nem, nasıl aktığını hissetmek, en azından içimi serinletmek. Rahat bir nefes aldım. En azından tatildeyim ve eve döndüğümde bu havasızlıkta en azından biraz uyuma şansım var.

Ben bankta arkama yaslanıp soğuk bir biranın tadını çıkarırken, bu yapışkan havasızlıkta kadınların topuklarının sesini duydum. “Vay be, benim gibi bir gece kuşu da bu havasızlıktan uyuyamaz,” diye düşündüm, soğuk içeceğimden bir yudum daha alıp ayak seslerine döndüm. Dekoratif fenerlerin yarı karanlığında ve loş ışığında bana yaklaşan bir kadın figürü gördüm. Ve sonra gözlerim alnıma takıldı, bu kadar havasız olmasına rağmen yağmurluk giyiyordu! Bu sırada bir kadın gelip önümde durdu.

Bana bir bira verir misin? - sesinin hoş, kadifemsi ve dolgun olduğu ortaya çıktı.

Kavanozu ona verdim ve baktım. 35 yaşında, uzun boylu, 175 santimetre civarında, erkek çocuğu gibi kısa saç kesimli görünüyor. Pelerinin altında oldukça büyük bir sandık (benim değerlendirmeme göre en az 4), ince bir figür, koyu, neredeyse siyah, makyajlı, parlak kırmızı rujla boyanmış dudaklar tahmin ediliyordu. Pelerinin altından yüksek topuklu çizmeler görünüyordu. Yabancı birkaç yudum alıp kavanozu bana geri verdikten sonra etrafına baktı ve aniden pelerinini açtı. Pelerinin altında gördüğüm şey aletimin sertleşmesine neden oldu. Birkaç erotik giysi dışında çıplaktı, buna giysi demek biraz abartılı olsa da. Göğüsleri, fincanlara kesilmiş, içinden pembe meme uçlarının çıktığı küçük siyah lateks sutyen tarafından sıkılmış ve kaldırılmıştı, külot giymiyordu, dar kalçaları ve ince bacakları, önü kesikli siyah taytlarla sıkılarak vajinayı açığa çıkarıyordu. ve arkasında güçlü bir popo var. Ayağında baldırlarına tam oturan ince topuklu çizmeler vardı.

Beğendin mi?

Bu ne anlama geliyor? diye sordum biramdan bir yudum daha alırken.

Beğendin mi? sorusunu tekrarladı.

- Diyelim ki, - onu gerçekten burada, bu bankta becermek istesem de, son derece kayıtsız bir ses tonuyla cevap verdim.

- Beni sikmeni istiyorum - burada arzularımız çakıştı, ama daha sonra duyduklarım kafamı karıştırdı - ama mümkün olduğu kadar sert sikiştiğin için bana işkence ettin, bana işkence ettin.
p>
Sessizce ona baktım ve o şöyle devam etti:

— Sert seksi seviyorum, acı çekmeyi seviyorum.

Sen hastasın! Tedavi edilmeniz gerekiyor.

Kıkırdadı:

—Aslında en yaygın olanı. Sadece bazen arzu ortaya çıkar. Peki, anlaştık mı? Bu gece beni kölen yapar mısın?

Ve birdenbire içimde bu bedene sahip olmak, onu kırmak, ona işkence etmek, ona ve kendime zevk vermek gibi hayvani bir arzu uyandı.

- Kabul ediyorum, yapacağım! Kararlı bir şekilde söyledim.

Biramızı bitirdik, elimi tuttu ve parkın çıkışına gitti. Parktan çıkınca Audi A3'e bindik, motoru çalıştırdı, klimayı sonuna kadar açarak özlenen serinliği içeri aldı ve yola çıktı. Arabayı kendinden emin bir şekilde kullandığını söylemeliyim, ara sıra inişli çıkışlı sineğime bakıyordu. Onu neyin beklediğini göstermeye karar verdim ve şortumu indirerek aletini özgürlüğe bıraktım. Dışarı atladı ve 25 santimetreye kadar doğruldu. Penisim büyüktü, en az 5 santimetre kalınlığındaydı, yukarı doğru kıvrılmıştı ve mantar şeklinde büyük bir dikeni vardı. Böyle bir canavarı görünce inledi ve ona dokunma isteğiyle mücadele etti.

— Sadece dokun ona, fahişe! Kabaca dedim, onun oyununun kurallarını kabul ediyordum.

Yaklaşık 30 dakika sonra kapalı bir yazlık yerleşim yerine döndük, bir kontrol noktasını geçtik ve yaklaşık beş dakika boyunca dar sokaklardan geçerek yüksek bir çitle düzgün bir şekilde açılmış bir kapıya girdik ve iki katlı bir malikanede durduk. karanlık.

Burası benim evim. Yalnız yaşıyorum. Kocası olmadığını, bana iyi bir iş bırakarak öldüğünü açıkladı.

Adınız nedir ve kaç yaşındasınız?

Ksenia ve ben 38 yaşındayız. Adınız nedir?

- Ve ben Sergey. Senden 2 yaş büyüğüm.

Kendimizi böylece tanıttıktan sonra arabadan indik ve eve girdik. Burada bana teklif edilen role tekrar girdim. Tişörtümü, şortumu ve mokasenlerimi fırlatıp yağmurluğunu tam anlamıyla yırttım ve kalçasına beş vuruşla sert bir şekilde vurarak şu komutu verdim:

— Hadi fahişe, neden ayaktasın?!

Xenia uysal bir şekilde ileri doğru yürüdü. İkinci kata çıkıp odaya girdik. Düğmeyi çevirdi ve oda gizli kırmızı ışıklarla aydınlandı, bu da odaya samimi bir hava kattı ve genelev odası gibi görünmesini sağladı.

Kalçasına yine sert bir tokat attım:

Neyi bekliyorsunuz, ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Dizlerinin üstüne çök ve em!

Diz çöktü ve parlak kırmızı dudaklarıyla aletini kavrayarak başını emmeye başladı.

Öyle değil! Çok çabalıyorsun! Yüzüne büyük bir tokat atmadım. - İşte böyle olması gerekiyor!

Kafasını tuttum ve aleti aniden ağzına soktum, boğazına kadar ulaştı ve kafa gırtlağa battı. Üye zar zor ağzına sığdı. Boğuldu ve öğürme spazmını zorlukla bastırdı. Onu ağzından sikmeye başladım, bir üyeyi çıkardım ve sonra tekrar keskin bir şekilde tüm uzunluğuna sürdüm. Yaklaşık 10 dakika boyunca ağzına eziyet ettim ve sonunda sperm parçalarını gırtlağa indirerek bitirmeye başladım. Bir damla bile bırakmadan itaatkar bir şekilde yuttu. Yıkıldım, gitmesine izin verdim. Gözlerinde yaşlar vardı.

- Ağlama, sen kendin daha sert olmak istedin, - dedim kaba bir şekilde ve onu dizlerinden kaldırdım. – Soyun.

Sütyeninin düğmelerini açmak için arkasına uzandı ama ben onun önüne geçerek onu yakaladım ve sertçe çektim. Toka kırıldı, kırıldı ve acı içinde bağırdı. Sütyen vücudunda çizgiler bırakmıştı. Botlarını çıkardı ve ben de külotlu çorabı parçalara ayırdım. Ksenia çıplak durdu, göğüslerini ve kasıklarını elleriyle kapattı.

— Güzel, sürtük! – Avucunu vücudunun farklı yerlerine okşayarak onun etrafında dolaştım. - Yüz üstü yatın! Onu yatağa doğru ittim.

Yine de tek kelime etmeden görev bilinciyle yere uzandı. Komidin üzerinde üç çift kelepçe ve küçük bir kırbaç dikkatimi çekti. Ve infaz için hazırlandı. Ellerini bir çift kelepçeyle yatak başlığına sabitleyerek bacaklarını ayırdım ve ayaklarına bağladım. Kalçalarının altına iki yastık koyarak kıçını kaldırdı.

— Peki, cezaya hazır mısın? Bugün kötü davrandın!

Evet lordum, beni cezalandırın! - Ksenia nefes nefese söyledi.

Kırbacı aldım ve kalçasına vurdum. Çığlık attı ve aniden şunları söyledi:

Daha güçlü!

Kalçasını kırbaçlamaya başladım. Xenia her darbemden dolayı uludu. Ancak kıçı kıpkırmızı olunca ona şaplak atmayı bıraktım. Şaplaklama sırasında üye taştan bir gaf elde etti. Kırbacımı fırlatıp kalçamı ayırdım:

Burada neler oluyor? Evet, burada her şey yolunda.

Bu sözlerle komodinden bir kavanoz krema aldım, anüsünü ve penisimi cömertçe yağladım ve sfinkter kaslarının direncini yenerek oldukça büyük sikimi kıçına patlatıp onu tamamen doldurdum. Çılgınca çığlık attı. Çığlıklara aldırış etmeden onu öfkeyle sikmeye başladım. Yavaş yavaş çığlıkları azaldı, sürekli bir ulumaya dönüştü ve bazen bu ulumayla şunu söylemeye başladı:

Aman Tanrım! Evet! Evet! Daha da güçlü! Durmayın!

Çalışan klimaya ve odanın serinliğine rağmen vücutlarımız göğsümden onun sırtına damlayan terle kaplıydı.

Uzun süre ona kıç deliğinin tadını çıkarmasına fırsat vermedim. Bir parçayı çekip çıkardım, çözdüm ve sırtına çevirdim. İnanmayacaksınız ama gözlerine baktığımda onlarda mutluluk gördüm. Ellerimle göğüslerini zorla sıkmaya, yoğurmaya başladım. Meme uçları zaten çok heyecanlıydı ama okşamalarımdan dolayı kelimenin tam anlamıyla taşa dönüştüler. Onları ısırmaya başladım, sonra parmaklarımla sertçe sıkıştırıp sertçe yukarı kaldırdım. Çığlık attı ama ben onu göğüslerinin ardından kalkmaya zorlayarak yukarı çekmeye devam ettim.

Yeter! Artık dayanamıyorum!

Gitmesine izin verdim. Ellerimi kırmızıya dönen göğüslerime vurarak ellerimi vücudumun üzerinde gezdirdim, bacaklarımı açtım ve hazırlıksız bir şekilde bir organı vajinasına sürdüm. Yavaşça çığlık attı. İçerisi yüksek fırında olduğu gibi sıcak olduğundan salgıları sızdırıyordu. Onu dizlerinin altından tutarak, ara sıra rahme yaslanarak bir üyeyi öfkeyle ona doğru sürmeye başladım. Göğsümü, kollarımı okşadı, sürekli inledi, kan gelene kadar dudaklarını ısırdı.

Şimdi! Daha fazla! Daha fazla! Ah evet!!!

Vajinal akıntısını akıtarak altıma boşalmaya başladı. Ben de kendimi tutamadım ve homurdanarak içini spermle doldurmaya başladım. Son kısmı yayınladıktan sonra bir üyeyi çıkardım. Bunu yaptığım anda titredi, gerindi ve bir çığlıkla kendinden güçlü bir şeffaf sıvı akıntısı salıverdi, ardından bitkin bir halde yatağa yığıldı.

Yaklaşık 40 dakika sonra gözlerini açtı ve sessizce şunları söyledi:

- Beni tuvalete götür, kendim yapmayacağım.

Onu kollarıma aldım, banyoya taşıdım, jakuziyi suyla doldurdum ve vücutlarımızı masaj baloncuklarının altına yerleştirerek hoş bir serinliğe daldık. Hızla kendine geldi, kollarını boynuna doladı ve öptü:

Büyüleyiciydi! Uzun zamandır bunu yaşamamıştım. Ben deli değilim, sadece bazen sert, hayvani seks arzusu beni sarsıyor. Ancak uygun bir partner yoktu ve kimseyle avlanma yoktu. Seni iyi seçtim. Kırıldın mı?

Gülümsedim ve onu yakınımda tuttum.

- Her şey yolunda.

Odaya döndüğümüzde dizginsiz tutkumuzun izlerini ortadan kaldırdık.

Seni sabah götüreceğim," dedi Xenia yarı uykulu.

Tatildeyim" dedim.

- O halde yarın bütün günümüzü sessizce seks yapmak için geçireceğiz.

Birbirimizin kollarında uyuyakaldık. Düşündüğüm son şey uykuya dalmak belki onunla evlenmekti?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Moskova'dan oral seks aşığı arıyorum
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous
  • Oral seks aşığı arıyorum
    by Anonymous » » in Seks partner
    0 Replies
    27 Views
    Last post by Anonymous
  • Sert boğaz oral seks
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous
  • Fetiş degradesi ana olan bir kızla konuşacağım! (Aşağılama, çok sert seks, bozulma).
    0 Replies
    38 Views
    Last post by Anonymous
  • Sert seks, BDSM, zorla
    0 Replies
    13 Views
    Last post by Anonymous