Sürtük karımın maceralarıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Sürtük karımın maceraları

Post by Guest »

Herkese merhaba, eşim Anya ile birlikte Ulyanovsk'taki tanınmış bir enstitünün yazışma departmanına girmeye nasıl karar verdiğimize dair bir hikaye anlatmak istiyorum.

Gerçek şu ki, başkentin striptiz kulübünde birlikte çalışıyoruz, ben güvenlikteyim, Anya striptiz yapıyor. Müşterilerin sonu yok ama o zaten 37 yaşında ve zaman bizden yana değil ... Anna okul, kolej mezunları arasında büyük talep görüyor, orta boylu, sarı saçları omuzlarına düşüyor ve bu kadar küçük olmayan göğüslerle. Elbette genç erkekler onu özleyemez ve sık sık onunla selamlaşamazlar. Çok fazla düzenli müşterisi var çünkü genellikle kuralların gerektirdiğinden biraz daha fazlasına izin veriyor. Hatta tabiri caizse genç işçilere göre ona daha sık seks siparişi veriliyor.

Kamuya açık sahnede dans ederken sıklıkla gençlerin dikkatini çekiyor ve onların gözlerine karşılık veriyor. Külotuna para koyuyorlar ve sahneden başlarını okşuyorlar, örneğin sipariş verseler pişman olmayacakları bir şeyi tartışabiliyorlar..

Anna, büyük göğüslerini ustaca kullanarak mahremiyetin tüm inceliklerini öğrendi. Gençleri seviyor, göğüslerine dokunmasına, büyük halelerini yalamasına izin veriyor. Mezunlar tarafından birkaç kez sipariş edildi, sabahtan önce satın alındı ​​​​ve limuzinle rekreasyon merkezine götürüldü. Arabada güzel bir bar olduğunu söyledi, onu arabaya bindirdiler... Şehirden çıkana kadar ağzını kapatmadı, 12 kişi vardı, rekreasyon merkezinde 10 kişi daha vardı. Onlarla birlikte sınıf öğretmeni de vardı. Hemen bilardo masasına konuldu ve tek tek alınmaya başlandı. Anya, öğretmenlerinin çok genç olduğunu, yaklaşık 26 yaşında olduğunu, tamamen sarhoş olduğunu, sağ elinde bir alyans olduğunu, güzel iç çamaşırı giydiğini, gençlerin öğretmenin üçüncü büyüklükteki elastik göğüslerini utanmadan pençelediğini söyledi. Sınıf arkadaşlarının deliği bu kadar dar olduğu için ne kadar şanslı olduklarını, ikisini de siktiklerini, bacaklarını ayırıp göğüslerine boşaldıklarını ve öğretmenin sütyeninin tamamının sperm içinde olduğunu söylediler. Bundan sonra Anya o kadar rahatsız oldu ki bir hafta boyunca seks yapmadık.

O halde çalışmalarımıza dönelim. Tüm seans boyunca tüm konulara hakim olamadık ve buna zamanımız da olmadı, neredeyse her gün bir yere gittik ve bir şeyler yapmak zorunda kaldık. Kampüste bir otel odası kiraladık, kapıyı açtım, yatağın gıcırdamasını, inlemelerini ve karımın sesini duydum: evet, siktir et beni, durma, sadece gelme. Artık yapamıyorum, yüksek sesli bir inleme..

Koridordan odaya girdiğimde bir gencin karımın sütünü sağmaya başladığını gördüm, bana şaşkınlıkla baktı..

Duştan çıktı, burada çok küçükler, herkes ilişki yaşayamaz çünkü modern kızlar para verir ve içki verir. Çok uzun süre bitiremeyebilirler.

Onun sözlerini hatırlıyordum.. Görüyorsunuz, bunda bir anlam var. Bölüm başkanının burada okuyan bir oğlu var, ancak onun bir tür mali sıkıntısı olması pek olası değil ve her şeyde, ama denemeye değer. Kısaca ne istediğimi ve genç bir adamla iletişim kurmaya başlaması gerektiğini söyledim.

Kıskanmayacak mısın? şakacı bir şekilde sordu, yoksa bana böyle bir pansuman yapardı ..

Ertesi gün Anna kısa kot şort, dar bir üst ve ayakkabı giydi, tabii ki derslere girmelerine izin verilmezdi ama buna gerek de yoktu. Hedefimizin adı, koyu tenli, atletik yapılı bir adam olan Yegor'du. Ben arkadan izlerken, karısı arkadaşıyla birlikte önünde durup posterlere bakıyor, kalçalarını hafifçe sallıyor, sonra bağdaş kurup ellerini arka ceplerine sokuyordu. Sonra dönüp sordu, konusu göğüslerine baskı yapıyordu, sutyeni kısaydı, yakından bir hale görünüyordu ve bazen de biraz aşağı inerse meme ucu görünüyordu. Elbette hedefimize yakınlaşarak ulaşmamızı istemezdim ama birbirimizi tanımamız gerekiyordu. Onlara yaklaştım. İşte kocam sadece tanışın, dedim. El sıkıştık, Egor karımın numarasını yazdı. Tam zamanlı bir öğrenciydi ve üniforma giymek zorundaydı.

Eşim ve Yegor, WhatsApp üzerinden yazıştılar ve şahsen buluşup bir şeyler tartışmamız gerektiğini ima ettiler. Muhtemelen bir şekilde farklı yorumlanmıştı, ona dersten sonra onu görmek istediğini ve O ZAMAN olduğu gibi giyinmesini yazmıştı. Soru değil, diye yanıtladı benimki.

Tüm akademik binalar uzun koridorlarla delinmişti ve bu koridorlardan birinde, dördüncü katta buluşuyorlardı. Anya kıçını sallayarak onunla buluşmaya gitti, uzaktan ona nasıl sarıldığı, onu kaldırıp pencere kenarına koyduğu açıktı. Patlayan kahkahası duyuldu, bacaklarını ayırdı ve ona sarıldı, ardından elleriyle göğüslerini alıp onu öptü. Anya onu itti ve pencere kenarından atladı. Ve bir şey hakkında konuştular. Sürekli ellerini ona doğru çekip kıçına dokunuyordu ama kadın şakacı bir şekilde onun girişimlerini geri püskürttü.

Sonra sorunumuzu çözebileceğini, para bile almayacağını söyledi ama bir şartı vardı.

Egor içecek ve tatlılar getirerek odamıza geldi. İçtik, biraz kendimizden bahsettik, harika bir karın var, seni istiyor, bu bir iltifat, dedi konuk. Belki dans edecek, alkol alacak ve bana öyle geldi ki tatlılar o kadar rahatlatıcı bir etki veriyordu ki umursamadım bile. Anya zaten biraz sendelemişti, müziği açtılar ve kalçalarını hareket ettirmeye başladı, bunca zaman içti, ben oturdum, kalkamadım, benimki dekordan bir çeşit baston alıp göğüslerinin arasına sürmeye başladı , daha sonra ayakta durarak yere indirdi ve cinsel ilişki taklidi yaptı. Daha sonra elbisesini yırtarak göğüslerini çıkardı. Gözleri yanıyordu, bir penisi her zamankinden daha çok istiyordu ama anlaşılmaz bir güç kalkmama izin vermiyordu. Egor ayağa kalktı, göğüslerini okşamaya başladı, pes etti, boynunu, göğüslerini öptü, onu dudaklarından öpmeye başladı, boynuna sarılarak ona cevap verdi. Soyunduktan sonra onu kanepeye koydu ve ağzıyla sikişmeye başladı, penisini aldı, gözlerini kapattı, oldukça uzun bir zamandı, gözyaşlarıyla akıyordu, dudaklarından sperm akıyordu..

Sonra devam ettiler, sırtı ona dönük oturuyordu, bana bakıyordu, göğüslerini tutuyordu, kafası karışmıştı, kalın etli bir sik prezervatif olmadan rahmine kaydı.

Sonra onu yatağa attı ve sikişmeye devam ederken bacaklarını açtı. Onun çok havalı ve erişilebilir bir fahişe olduğunu söyledi, saçından tutup bir üye soktu, boşalmaya, emmeye ve yanağına vurmaya başladı, Anya yaltakçı bir şekilde kaprisini yerine getirmeye başladı, ondan sperm akmaya başladı ağız. Sonunda kurtuldu ve duşa koştu.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kadınlar size sürtük denilmesinden hoşlanır mısınız?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    57 Views
    Last post by Anonymous
  • Evli sürtük
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    101 Views
    Last post by Anonymous
  • Bir iş gezisinde sürtük
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    82 Views
    Last post by Anonymous
  • Mamba'dan başka bir sürtük (yeni başlayanlar)
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    30 Views
    Last post by Anonymous
  • Sevgili karımın beni nasıl aldattığını gördüm
    by Guest » » in General
    0 Replies
    147 Views
    Last post by Guest