Merhaba. Bazen bazı anıları yeniden yaşamak güzeldir. Sadece biraz düşünmeniz, düşüncelerinizi toplamanız gerekiyor. Ama zamanım yetmiyor, sınavlarım, mezuniyetim… İşe minibüslerle gidip geliyorum. Ve elbette aşık olarak. Ve erkeklerin ilgisini ve onların "sıkı" yakınlığını hissetmek güzel. Elbette kucaklaşırlar, okşarlar ve hissederler. Dikkatli bir şekilde, sinsice, sinsice. Ne zaman küstahça ve açıkçası. Bazen sert tepkiler veriyorum. Bazen yardımcı olur. Bazen duygularımı dinleyerek tepki vermiyorum.
Ruh halime göre. Bilirsiniz, “nesnenin” kişiliğinin pek bir etkisi yoktur. Genellikle arkadan pençelerler ve siz onlara pek bakmazsınız. Ve bazen gürültü yapmak kendinize daha pahalıya mal olur, anlıyor musunuz? Aynı zamanda gerçek bir orospu gibi hissediyorum. Sadece bir kaltak. Birkaç kez sessizce bacaklarımı biraz daha genişlettim, "misafirin" eline ortalığı kasıp kavurma fırsatı verdim, daha da içeri girdim, saçlarımda ne kadar sert parmakların dolaştığını hissettim, dudaklarımı bacaklarımın arasında hissettim... gelince... “akış”... Kolayca, oldukça çabuk ıslanırım. Beğenseniz de beğenmeseniz de genellikle burada özel bir sorun yoktur. Beni sertçe siktiklerinde bile ıslanmıştım, heyecanlıydım... Gerçi başıma gelenler hoşuma gitmemişti. Gerçi heyecanlandığımda yüzüm kızarıp solgunlaşıyor, noktalar halinde diyorlar ki... Gerçekten hanım evladı gibi.
Ve genel olarak, bana hitap eden güçlenmiş veya büyüyen bir erkek penisinin görüntüsü veya hissi gerçekten hoşuma gidiyor; bana olan ilginin doğrudan, net, net bir ifadesi... ilgi çekici olduğumu, beğenildiğimi, bu Ben arzu edilirim. Ve bir erkeğin arzusu çoğu zaman seni çılgına çevirir... Aslında bazen ayakta durursun ve hiçbir şey yapmaya cesaret edemezsin. Aynı zamanda son derece utanç verici ama bir o kadar da hoşken, bu seninle... bir erkeğin her zaman ve her yerde birlikte olabileceği son kaba ve şehvetli ucuz şey gibi... Böyle bir zayıflık aniden ortaya çıkıyor... Reddetmek mi? Neredeyse imkansız... Tamamen gerçekçi değil... Kendini fahişe gibi hissediyorsun... Utançtan yanıyorsun... Veya arzudan... Bir keresinde bir minibüse bindiğimde, gözlerimi kapatarak, kıpırdanarak, dizlerimi sıkarak, sarhoş bir komşu elini önce dizime koydu, sonra uyluğumu okşamaya başladı... Geçmişte ağustos ayında akşam geç saatlerde yolculuk yapıyordum, hava çoktan kararmaya başlamıştı, bir minibüste eve. İki adam yanıma yaklaştı. Oldukça sarhoşlardı, içlerinden biri arkamdan bana dokunmaya başladı ve oldukça yüksek sesle "yatmadan önce yürüyüşe çıkmamızı" önerdi.
Buna uzun süre katlandım ve sonra bir çeşit çılgınlık, haylaz bir çılgınlık üzerime geldi. Aniden, kendim için bile beklenmedik bir şekilde yolun yarısına ulaşmıştım. Şehrimizde o kadar uzun bir setimiz var ki, yerleşim bölgelerine gitmek yaklaşık on beş kilometre sürüyor. Setin altındaki kıyı tamamen söğüt ve kavak ağaçlarıyla kaplıydı... Yüksek sesle şakalaşarak beni takip ettiler. Ve evlere değil de "bankaya" inişe doğru gittiğimde muhtemelen çok şaşırdılar. Bakışlarını arkamda hissederek yürüdüm. Ve her şey yanıyordu. Çalılıklara inip patikanın derinliklerine doğru yürürken arkadan adımlarını ve nefeslerini duydum. Durdum ve arkamı döndüm. Çok yaklaştılar. Birinin elinde bir şişe votka, diğerinin elinde ise iki şişe bira vardı. Gergin bir şekilde gülümsedim ve bayana votka ikram edip etmeyeceklerini sordum. Memnuniyetle güldüler ve şişeyi benim için açtılar. Doğrudan şişeden birkaç yudum aldım, kafamın hoş bir şekilde rahatladığını hissedene kadar bekledim, şişeyi verdim ve onlar "bruder Shaft" teklif etti. Bira içerken onları öptüm.
Biri beni kendisine çekti ve elbisemin üst kısmını okşamaya ve yoklamaya başladı, sonra eteğini kaldırıp altını karıştırmaya başladı. Geri çekildim, elbisemin eteğini dizlerimin üzerine kaldırdım ve hafif dikenli çimlerin üzerine onun önünde diz çöktüm. Kot pantolonunun düğmelerini çözdü ve onu ağzına aldı. Hava kararmaya başlamıştı, her tarafta çıtırtılar vardı. Bülbüller ıslık çalıyordu, kurbağalar bir yerlerde vıraklıyordu, çekirgeler gevezelik ediyordu ve ben de “kız gibi hayır demedim…” çünkü ağzım meşguldü. Erkekler, senin bana verdiğin isimle (ve bu hoşuma gidiyor) o piç kurusunun masum gözlerini kaldırıp gözlerinin içine bakmasını gerçekten sevdiklerini söylüyorlar... Ve bu zamanda erkeklerin görünüşünü GERÇEKTEN seviyorum, o kadar açgözlü, karanlık ki ... Namlunun zarif boyalı ağza nasıl girip çıktığını görmek ister misiniz? Ama emmeyi seviyorum, hatta bazen "esnasında" kendimi okşamadan sadece ağzımdaki his yüzünden boşalıyorum. İkinci adam yakınlarda durup izledi. Konuşuyorlardı ve siki ağzımda olan kişi emme konusunda harika olduğumu söyledi. Eğer ağzıma girerse elbiseyi mahvederim diye düşündüm. Geri çekildim, “bekle...” dedim, ayağa kalktım, elbiseyi başımın üzerine çektim, bir çalılığa astım ve tekrar “müşteri”nin karşısına oturdum. Kendimi ucuz bir sokak fahişesi gibi hissettim. Adam çok geçmeden beni ağzımdan sikmeye başladı, elleriyle başımı daha sert, daha öfkeli, daha hızlı itmeye başladı... Hatta çok derine indiğimde birkaç kez boğuldum. İkincisi arkadan gelip sutyenimi çıkardı. Parmaklarının meme uçlarıma dokunuşuyla üzerime bir orgazm geldi, o sırada öndeki beni bastırdı, indirdi, ağzımı doldurdu. - Yut, sik, yut... - bu hâlâ kulaklarımda. Başımı tuttu, geri çekilmeme izin vermedi... Sperm ağzımın kenarından sızdı ve çenemden göğsüme damladı. Öngörümden dolayı zihinsel olarak kendimi övdüm. Onu bıraktığında ikincisi beni başımın arkasına iterek dört ayak üzerinde durmaya zorladı. Geriye baktım. Zaten pantolonsuzdu, penisi ayaktaydı. - Ne bakıyorsun, ayağa kalk, hadi... Dört ayak üzerinde durdum, dirseklerimin üzerine yaslandım, neredeyse göğüslerimi çimlere bastırıyordum, çimlerin gerginlikten patlamış gibi görünen göğüs uçlarımı nasıl karıncalandırdığını hissediyordum. .. Sırtımı kamburlaştırıyor, kamburlaştırıyor, kıçımı daha yükseğe kaldırmaya çalışıyor ve beyefendim öfkeyle oynuyordu, penisini olabildiğince derine sürüklüyor, elleriyle belini tutuyor, gerizekalı hareketlerle kendi üzerine itiyordu... Sadece kalçasını hareket ettirdi külot yanda. İnleyerek ve gevşeyerek onun önüne geldim. Bitirdiğinde yerini hemen iyileşen arkadaşı aldı. Doğru, külotumu çoktan çıkarmıştım.
Baskısını kararlılıkla kabul ettim ve arkadaşı onun ardından ikinci koşuya çıkmak istediğinde bacaklarımın zaten yorulduğunu ve uzanmak istediğimi söyledim. Sert çimlerin üzerinde sırtımı delmemek veya çizmemek için gömleğimi örtmemi istedi. Üzerlerini spermle kaplayacağımı söyleyerek gömleklerini üzerime giymek istemediler ve elbisemi çimlerin üzerine attılar. Hadi, tereddüt etme, uzan, fahişe, sikilme - görmüyor musun, buna değer... Uzan sürtük, kulağına darbe almadan... Uzandım. Kabalıklarından rahatsız oldum ve ilk başta öylece yatıp onlardan birinin bacaklarımın arasına girmesini bekledim. Ama sonra tahrik oldum ve kalçalarıma yardım etmeye, itmeye, bükmeye başladım... Her ikisi de testislerini boşalttıktan ve heyecanları sonunda yatıştıktan sonra, sırt üstü yatarak, gözlerinin önünde, "ile" boşalarak kendimi okşadım. bir ses." Giyindik, biramızı bitirdik ve sete gittik. Elbise buruşmuştu ve tabii ki üzerine sperm bulaşmıştı. Sorun değil, yıkayacağım... Yola çıktığımızda adamlar benden "yolda" bir oral seks daha yapmamı istediler. Ben de çalıların hemen arkasında, bel hizasında, önlerinde çömelerek, pantolonlarının fermuarını açarak onlara oral seks yaptım. Arabalar set boyunca koşturuyor, farları üzerimizde ve çalılıkların üzerinden geçiyordu... “Sonuca ulaşmak” oldukça uzun sürdü, ağzım bile yorulmuştu. Parmaklarımla kendimi okşadım ve tekrar boşalmayı başardım. Kendimizden memnun, yorgun ve rahatlamış olarak ayrıldık. Oğlanlar şanslıydı. Evet ben de titriyordum. Manzara hala aynıydı… Gece yarısından sonra eve geldim, sessizce kapıyı açtım ve daireye girdim. Kocam orada değildi, Tanrıya şükür. Anne ve babasının kulübesindeydi. Duş alıp elbisemi ve külotumu yıkayabildim... Uykuya dalmadan önce birdenbire dayanamadım ve kendimi okşadım, rastgele yol arkadaşlarımın gergin gövdelerini hatırladım... Bunun dışında, başka anlarım da oldu, Partnerimin adını bilmiyorum. Bu bölüm en parlak bölümlerden biri. Dedikleri gibi, “Hatırlanacak bir şey var…” Orada uzanıp kendini sürtük gibi hissetmek güzeldi. İstenilen ve yetenekli.
Benden hoşlandın mı? Çok hoşum, değil mi?
Evli sürtük ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version