Beklenmedik patojenler!seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Beklenmedik patojenler!

Post by Anonymous »

Herkese merhaba!
Beklenmedik bir şekilde sizi heyecanlandıran herhangi bir durum var mıydı?
Görünüşe göre ... seks için bir nesne veya uyarıcı olarak kabul edilmeden önce ve sonra aniden çılgınca döner. Örneklerimi vereceğim:
1. Uzak bir gençliğe bir kez, prezervatif koymak stres ve rahatsızlık verdi. Ereksiyon kaybına kadar. Ve şimdi deneyimli ortağımdan biri onu ağzıma koydu. Sadece uç !!!!!!!!! Beni böyle başlatacağını asla düşünmezdim !!!!!
2. yaz, ısı, hastane! Beyaz bir cekette merdiven-bal işçisi. Gerisini düşündüm. Gerçekten de, muhtemelen cübbenin altında neredeyse hiçbir şey yoktu)))))) o zamandan beri, hemşireler ve doktorlar benim için bir fetiş haline geldi.
3. Hiç striptiz başlatmadım ... ve şimdi başlamıyor. Ama o onun külot kendini çıkardığında, onları gözlerime bakarak etek altından çeker ..... ukhhhh !!!!!!!
4. Bir zamanlar, bir meslektaşıyla birlikte metresimi becerdik. Onu anal olarak bitirdi. Midesine uzanıyordu, bacakları biraz yayıldı. Sperminin anüsünden nasıl öne çıktığı açıktı. Ve onu anal içine girdim! Düz bir bilinç rüptürüydü !!!!!! 7 veya 8 yıl geçti, ancak yine de anılardan eskimiyor))))))) Deneyim, izlenimler, hikayeler! Sonuçta, dönüşün yarısıyla başlayan ve hala başlayan bir şey vardı!

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post