Beklenmedik olayseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Beklenmedik olay

Post by Anonymous »

Bu hikaye kocamın erkek kardeşinin doğum gününde yaşandı. Adım Natalya, 34 yaşındayım, kahverengi saçlıyım, boyum 164, kilom 56 kg, göğüslerim birinci büyüklükte. O akşam çocuklarla birlikte kutlamaya yalnız geldim, eşim iş sorunları nedeniyle gidemedi, o da bizi kendimiz gönderdi. Trafik sıkışıklığı nedeniyle biraz geç geldik, bu yüzden doğum günü çocuğunu yanağından öpüp hediyeler verdikten sonra yavaş yavaş masaya oturduk. Hemen sert içkilerden vazgeçtim, bu yüzden sadece şampanya içtim, kutlama alevlendi ve dans başladı. Beklenmedik bir şekilde kayınpederim bana dansa katılma teklifinde bulundu, ben de kabul ettim. Onunla uzun süre dans ettik, eli belimdeydi ama sonra elini kalçamın biraz aşağısına indirdiğini hissettim.

Buna pek önem vermedim çünkü bir süre sonra dans bitti ve tekrar masaya oturduk. Bir süre sonra minikler yanıma koşup uyumak istediklerini söylediler, ben de sarhoş olan kayınvalidemin yanına giderek onları nereye koyabileceğimi sordum. Cevap olarak kayınpederinin yanına gitti ve onunla biraz konuştuktan sonra bizi eve götürdü. Bizi çift kişilik yatağın bulunduğu odalardan birine götürdü, teşekkür ettim ve çocukları oraya götürdüm. Onlar uyuyana kadar o odada onlarla oturdum, sonra tekrar dışarı çıkıp tatile katıldım, bu sefer kayınpederim yanıma yaklaştı ve bir süre birlikteydik. Bir şişe şampanyayı bitirdikten sonra eve girip bir süre sessiz kalmaya karar verdim. Salona girip televizyonu açtım, birden kapı açıldı ve kayınpederim içeri girdi.

Yanıma oturdu ve neden ayrıldığımı sormaya başladı, sessizlikten hoşlandığımı açıkladı, görünüşüme baktı ve daha rahat ve sade bir şeyler giymeyi ve sürekli elbiseyle dolaşmamayı teklif etti. Teklifi kabul ettim ve ardından gitti. Döndüğünde bana şu anda Almanya'da yaşayan kızlarının bazı eski eşyalarını verdi. Sessizce bana baktığı için gitmesini istedim ve sonra ayrıldım. Elbisemi ve taytımı çıkardım, iç çamaşırlarım kaldı, birden kapının kapandığını duyup arkamı döndüm, kayınpederim karşımda duruyordu, yanıma gelip bana baskı yapınca daha çok alkol kokuyordu. ona. İnanamadım çünkü şimdi 55 yaşında bir adam bana dokunuyordu, elini popoma koyup sıktı, onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştım ama gücüm yoktu. Beni kanepeye sürükledi ve boynumdan başlayıp ayak parmaklarıma kadar vücudumun her milimetresini öpmeye başladı. Daha sonra külotumu yana kaydırdı ve iç dudaklarımı açarak dudaklarını klitorise bastırdı. Hareketleri çok hoştu ve bir anlığına unuttum. Daha sonra diliyle vajinama girip dairesel hareketler yapmaya başladığını, aynı zamanda elleriyle kalçalarımı yakalayıp hafifçe sıkmaya başladığını hissettim. O an orgazma nasıl ulaştığımı fark etmedim. Sonra pantolonunu ve külotunu çıkardı ve penisini amıma dayadı, içime sıcak ve kalın bir şeyin girdiğini hissettim. İleriye doğru sert bir hamle yaptı, o anda penisinin tamamı içime girdi. Yüksek ses çıkmasın diye kanepenin üzerinde duran yastığı dişlerimle ısırdım, o da yavaş yavaş temposunu artırmaya başladı.

"Çok güzelsin Natasha," dedi o anda, penisinin içimde giderek daha hızlı hareket ettiğini, hızının arttığını hissettim, inlemem istemsizce daha da yükseldi. Periyodik olarak boynumu öpmek için eğildi, ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama ağır nefes almaya başlamadan önce sikinden iki kez boşalmayı başardım ve sikini benden çekti ve tohumunu üzerime bıraktı. kasık. Tamamen memnun bir şekilde yatıyordum ve hareket edemiyordum, dişlerimin arasında tuttuğum yastığı çıkardı ve beni dudaklarımdan öptü.

Ertesi sabah uyandığımda kahvaltıya oturduğumda kayınpederim gözlerini benden ayırmadı. Öğle vakti küçükleri topladım ve eve gittik. Dün yaşanan olayı kocama söylemedim ama aklımdan çıkmıyordu.

Bu hikayeleri ne kadar seversiniz bilmiyorum, eğer beğendiyseniz ve devam etmek istiyorsanız beğenilerle destek olabilirsiniz, çok sevinirim, herkese hoşçakalın.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post