Afrika'daki bir havaalanında güvenlik altında. Karım bir nedenden dolayı çerçevenin içinden geçerken, üzerinde sadece şort, tanga, üst ve spor ayakkabı olmasına rağmen çaldı. Tekrar tekrar çaldı. Muayeneden geçmesi istendi. Çok safkan, karısından neredeyse bir kafa uzun, kalçalarına oturan tek tip bir etek, belirgin bir bel ve üzerindeki tokaların en az 4, hatta 5 boyutundan çatladığı beyaz bir bluzla ona yaklaştı. Bu arada, çerçeveyi geçtim ve ağzımda kırılmış dişler yerine birkaç metal diş implantı olmasına rağmen, gençliğimdeki kavgaların sonuçları çınlamadı. Melez zaten karısını inceliyordu ve bana öyle geliyordu ki, karısının boynu, karnı ve bacakları çıplak olmasına rağmen olağanüstü bir hassasiyetle başından, saçlarının arasından ona dokunuyor ve dokunuyor, dudaklarına, boynuna, göğsüne, sırtına, poposuna, karnına, kasıklarına, bacaklarına kadar en alt kısmına dokunuyor ve orada kalıyordu. Hiçbir şey bulamayan melez, anladığım kadarıyla patronuna daha kapsamlı bir arama yapılması gerektiğini bildirdi ve karısını paravanın arkasına davet etti. Panik içinde olduğum ve entrikalarla ilgili hikayeler duyduğum için eşimin muayenesi sırasında orada bulunmamı talep ettim. Melez kadın hoşnutsuzlukla kaşlarını çattı, ama karımın benim varlığımı talep etmesi patron üzerinde istenen etkiyi yarattı ve o, bize ve melez kadına, karımın ve benim yasal olduğumuzu nasıl anladığımı anlatarak paravanın arkasına geçmeme izin verdi. Melez kadın, karısından spor ayakkabılarını çıkarmasını, minderin üzerinde durmasını istedi ve karısı onu yeniden başından ayak parmaklarına ve geriye doğru hissetmeye başladı. Ama eli zaten karısının bacaklarının arasına önce önden, sonra arkadan giriyordu. Sonra melez kadın emredici bir ses tonuyla şunları söyledi: Yu Tutun Yua Shots'ı Çıkarın, şortunuzu çıkarmalısınız ve rıza beklemeden karısının şortunun kemerini, düğmesini ve fermuarını açtı ve ona destek olarak şortun çıkarılmasına yardım etti, ardından yüzünü ona bastırarak dikkatlice ama nazikçe sırtını, sonra karısının poposunu hissetmeye başladı. Sonra ona sırtını döndü ve ona yakın tutarak göğüslerini, sonra midesini ve kasıklarını hissetmeye başladı. İçimde yerini önce ilgiye, sonra heyecana bırakan kaygıyı bir şekilde unuttum. Daha sonra melez buna izin vermenin bizim çıkarımıza olduğunu ve müdahaleci sersh'i kabul edeceğini söyledi. Ne olduğunu tam anlamadım ama eşim zaten tamam dedi. Melez üstünü kaldırdı ve çok yumuşak ve nazikçe karısının poposuna bastırmaya, dokunmaya ve yoğurmaya, hatta meme uçlarını çekmeye başladı. Sonra dedi ki: yok, sizi kontrol etmem gerek. Aynı zamanda çantayı yırttı, tıbbi bir lastik eldiven çıkarıp sağ eline çekti, sol eliyle ise masadan bir tüp alıp orta parmağına sıktı. Sonra yanını kendine doğru çevirdi, sırtını eğdi, tangasını aşağı çekti ve orta parmağını hafifçe karısının kıçına doğru titretmeye başladı. Parmağı karısının kıçına tamamen girdiğinde, karısı derin nefes almaya başladı ve ben kaygıyı tamamen unutarak gösterinin tadını çıkardım. Melez ben orada yokmuşum gibi davrandı ve çok uzun bir süre boyunca, iki ya da üç dakika boyunca parmağını karısının poposuna doğru hareket ettirdi, ya çıkardı ya da tamamen içeri soktu. Sonra şöyle dedi: Enaze yerini kontrol etmek için woof. Eldivenini çıkardı ve yeni, yeni bir eldiven giydi. Sonra tangasını karısından tamamen çıkardı, yüzünü kendine doğru çekti, şöyle dedi: uzandı, karısı bacaklarını açtı, melez kadın orta ve yüzük parmaklarını karakteristik bir şekilde katladı, avucunun içinde büktü ve sol eliyle karısını kendisine doğru bastırdı, sağ iki parmağıyla amının içine girdi ve karakteristik seğirmeler yapmaya başladı. Görüşüm bulanıklaştı. Bu sırada karısı bir şekilde gevşedi ve başını melezin omzuna eğdi ve sol elini karısının çıplak kıçına indirdi, onu kendine bastırdı ve sağ parmaklarıyla daha da yoğun bir şekilde çalışarak karısının amına girdi. Bu aynı zamanda çok uzun bir süre devam etti, yaklaşık iki veya üç dakika. Sonra melez şöyle dedi: ay nid to bi complitli sho. Sonra caddeyi bükün. Her şeyi kontrol etmem, eğilmem gerekiyor. Kadın itaat etti, yine yan durdu, eğildi ve melez onu tekrar tüpten sıktı ve tüm avucunu yağladı, sonra parmaklarını topuzun içine koydu ve avucunu yavaşça, dairesel bir hareketle karısının amına sokmaya başladı. Felç olmuş bir iradeyle ve tahta tetanozla şaşkın bir şekilde baktım. Melez kadının avucu tamamen karısının amının içine girip, avucunun içinde ileri geri çevirdiğinde kendisi de ağır nefes almaya ve titremeye başladı ama yüzünü göremedim. Çok geçmeden aynı dikkatle ve yavaşça avucunu karısının amından çıkardı, eldiveni yırttı, tamam dedi ve karısının tanga, şort ve spor ayakkabılarını giymesine yardım ederek onu dik tuttu. Sonra şöyle dedi: senk yu, yuken gou. Bana bakmadı bile. Uçakta eşim daha kalkıştan önce hemen kollarımda uyuyakaldı. Uçuş görevlisi bir battaniye getirdi ve onu örttü ve ben de battaniyenin altında kendime mastürbasyon yaptım, bir kolumla karıma sarıldım, ön ve arka tamponları belirgin olan güzel bir melez kadının karımın amını ve kıçını nasıl tutkuyla aradığını hatırladım.
Garajda içki içen bir arkadaşın hikayesi.
Havaalanında olay kontrol altına alındı. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version