Eski sevgilimin altına koyseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eski sevgilimin altına koy

Post by Anonymous »

Seks karısı konusu beni çok uzun zamandır büyüledi. Onu tam olarak nasıl öğrendiğimi ve ihtiyacım olan şeyin bu olduğunu fark ettiğimi bile söylemeyeceğim... Ama o zamanlar hala melek gibi görünen, ikinci büyüklükte elastik göğüsleri olan sarışın bir kız olan bir öğrenciydim. yuvarlak popo, ince bacaklar, düz bir karın ve bir tür... sonra ağrı eşiğinin gerçekçi olmayan yokluğu, bu da pozlar, her türlü nesnenin boyutları ve gerçekçi olmayan planlarla yapılan deneylerde birçok olasılığın kapısını açtı! Üç deliği de içeri aldı: klasik, oral (çok derinden aldı), anal - Kayganlaştırmadan ve girişi uzun süre uzatmadan ona girmeyi gerçekten çok sevdim, onu sikim ve bir sprey şişesiyle becermeyi gerçekten sevdim eşek ve kedi aynı anda. O zamanlar yaklaşık 8 aydır çıkıyorduk ve en çılgın fantezilerimi gerçekleştirmeye kararlı olduğumdan beri kafamda ne olduğunu tam olarak biliyordu. Ama öyle oldu ki orduya katılmam için bir çağrı aldım ve vatanımı savunmaya gittim. Birkaç ay doğal olarak askerlik hizmetinin etkisi altında geçti ve o zaman başka hiçbir şey düşünmedim, kız ayda bir yanıma geldi (neyse ki o kadar da uzakta değildi) ve askere hizmet etme görevini başarıyla yerine getirdi.

Fakat zaman geçti ve kız arkadaşımın beni aldatmasını istediğim düşünceleri giderek daha sık ortaya çıkmaya başladı. Bir an olsun peşini bırakmayan, penisimi sürekli tetikte tutan bir takıntı haline geldiler. Kısa sürede ruh eşimle her şeyi tartışmaya karar verildi. Neyse ki o dönemde zaten cep telefonumu istediğim zaman kullanma hakkına sahiptim, dolayısıyla iletişimde herhangi bir sorun yaşamadım.

Tüm düşüncelerimi ona anlattım, her şeye düşmanca yaklaştı ve bu tür şeyleri dinlemeyi reddetti. Ancak birkaç hafta süren monoton sohbetin ardından o da kabul etti ve bir aday aramaya başlayacağını söyledi. Enstitüden biri, annesi orada çalıştığı için söylentileri duymuş olabilecek ve bunun faydasız olduğu için hemen okulu bıraktı. Mamba gibi arkadaşlık sitelerinde, sevgilimi buluşma yerine gelmeye zorlayan ve ardından telefonu açmayan çok sayıda sanal kişi vardı.

Tam da çaresiz durumdayken aklıma bir fikir geldi: Alena, eski sevgilini ara! Bana öyle geliyor ki hâlâ seninle takılmaktan çekinmiyor... Bunu kız arkadaşımın bunun onun için nasıl bir aşağılanma olacağına dair uzun bir tiradı takip etti, ama bu beni daha da başlattı. Onu küçük düşürmek istedim!

Sonunda eski sevgilisini aradı ve buluşmaya karar verdiler. Kıyafeti birlikte seçtik (telefonda), kızın bütün kıyafetlerini hatırlıyorum. Sonunda seçim, önü kapalı ama arkası tamamen obua olan kısa siyah bir elbisede kaldı; oturduğunda elbise kalçasına kadar yükseliyordu.

Ayrıca onun sözleriyle: “Arabasının yanına gittim ve ön koltuğa oturdum. Merhaba dedik ve harika göründüğümü söyledi. Sonra keskin bir hareketle beni göğsümden yakaladı. Dayanamadım ve yüzüne vurdum, ona aptal deyip arabadan kaçtım! O zaman seni aradım."

Duyduklarımı duyduktan sonra, onu hemen geri aramasının ve geri gelmesini istemesinin çok hoş olacağına karar verdim, çünkü bu şekilde tepki vermekle hata yapmıştı. Direnmeye, reddetmeye ve bunu kabul etmeyeceğini söyleyerek ağlamaya başladı, bu çok fazlaydı ama ben her zaman ondan ihtiyacım olanı alabileceğim araçlara sahiptim... 15 dakika sonra onu aradı (ve tekrar sözleri): Arthur, bu şekilde davrandığım için özür dilerim, yanılıyorum. Lütfen geri gelin!

Reddetti.

– Arthur, sana daha önce yaptığım gibi oral seks yapacağım, unuttun mu? Ben yumurtayım!

Sonra kıkırdadı ve 5 dakika sonra dışarıda beklememi söyledi.

Daha sonra Alena beni aradı, her şeyi anlattı ve çeşitli durumlarda ne yapılması gerektiği konusunda daha fazla talimat aldı.

Ve sonra en ilginç şey başladı: Beni aradı, telefonu açtım ve dinlemeye başladım. Telefonunu ekranı kapalı bir şekilde kontrol panelinin üzerinde tuttu ve kabinde olup biten her şeyi mükemmel bir şekilde duyabiliyordum. İlk başta kısa bir diyalog vardı ve sonunda şunu söyledi: evcil hayvanınızı çıkarın ve emdirin! Pantolonun indirilme hışırtısı duyuldu ve 10 saniye sonra sevgilimin ağzından bir şeyler çıkan inlemeler duydum.

Ve beni derin penetrasyonla emerken öyle sesler çıkardı ki... Bu yaklaşık 5 dakika sürdü, ardından komutunu duydum: “Geri çekil ve bacaklarını aç, senin için güzel bir şey yapacağım. fazla!" Ve Alena inlemeye başladı, çok yüksek sesle inliyor. O an içimde bütün dünyam alt üst oldu! Öfkeyle, kıskançlıkla, zevkle, nefretle, zevkle, arzuyla çığlık atmaya hazırdım! Sevgilimin nasıl kullanıldığını duyduğum anda yaşadığım bu duygu ve duygu buketi tam olarak anlatılamaz... Hissedilmeli!

Sonra telefonda biraz kıpırdanma ve ardından güçlü tokat sesleri duydum. Bu tür şaplaklar genellikle bir piliç üste oturduğunda ve bir adam leğen kemiğini aşağıdan hareket ettirerek arzu ettiği kalçayı siktiğinde meydana gelir. Ve yine fahişemin çığlıkları. Üstelik bana sanki benimle hiç yapmamış gibi gelen çığlıklar...

Yaklaşık 5 dakika sonra bu çığlıklar Arthur'un kükremesine karıştı ve onun boşaldığını duyabiliyordunuz... Çağrı kesildi.

15 dakika sonra Alena bana çoktan evde olduğunu, her şeyi beğendiğini, beni sevdiğini ve gerçekten uyumak istediğini belirten bir SMS gönderdi.

Daha 3 ayım daha vardı, diğer yarım ayda bir bana geldi, her şeyi şahsen anlattı, ona her seferinde aletim ile maksimum derecede eziyet ettim. Ve bu 3 ay boyunca toplantılarını 8 kez tekrarladık, her seferinde olanları, nasıl olduğunu dinledim ve mastürbasyon yaptım. Sanki hayatımda bunu hiç yapmamışım gibi mastürbasyon yaptım...

Ordudan döndüğümde aramızda artık eskisi gibi bir ilişki kalmadığı ortaya çıktı, birlikte bir ay daha geçirdik, günlük seks yaparak normal hayata dönmeme yardımcı oldu ve sonra ayrıldık . Bir hafta sonra onun, onu birlikte yaşadığım eski sevgiliyle çıktığını öğrendim...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post