Mastürbasyon cadıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Mastürbasyon cadı

Post by Guest »

Orgazmla uyandım. Rüyamda bana binen ve benimle sevişen çıplak bir kız gördüm. Gün içinde köydeki dükkâna gittiğimde sokakta onu gördüm. Onu seviyordum ama köydeki çocuklar ona baktığımı görünce koşarak yanıma geldiler ve onun bir cadı olduğunu, kimsenin onu tanımadığını, bir şey olursa ona zarar verebileceğini, bunun daha iyi olduğunu söylediler. onunla uğraşmamak için. Çocuklarla biraz sohbet ettikten sonra bisikletime doğru ilerledim. Daha sonra tişörtümün kaybolduğunu fark ettim: Bisikletimin bagajına iliştirilmiş bir tişörtüm vardı ve yolda yüzmeye karar verdiğimde onu çıkardım. Etrafıma baktım: etrafta kimse yoktu. Hiçbir şey sormadım ve çıktım. Sonra her şeyi unuttum ve gece yarısı onu rüyamda gördüğüm gerçeğinden uyandım. Bu kızdan bıktığım gibi tuhaf bir duyguyla orada yatıyordum. Kalktım, çay yaptım ve dinlenmek için verandaya çıktım. Onun düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyordu. Ona bakmaya çekildim. Giyindim ve onun evine gittim. Pencerede bir ışık vardı. Sessizce çitin içine girdim, pencereye yaklaştım ve içeri baktım. Kız, sırtı bana dönük olarak yatakta çıplak oturuyordu ve benim tişörtümün giydiği peluş bir hayvana biniyordu. Onu becerdi! Her şey tam da rüyamdaki gibiydi. Şok olmuştum. Şoku atlattıktan sonra eve döndüm, yattım ve ertesi sabah hemen oradan ayrıldım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post