Merhaba. Buraya TKA ile yazdığım için üzgünüm, ama zaten gıcırdatacak başka bir yerim olmadığını zaten bildirdim. Kısa bir süre için beni eğlendiriyorum, yeni bir tane arıyorum, ama bir varoluş iştirdim var ve yemek için hiçbir şeyim yok. Hungry'den çok kötüyüm ve gidecek kimsem yok. 30 ekmeğin ucuz çöreklerinde bana yardım edebilir misiniz? Çok fazla değilim, sadece ucuz yemek. Ben delice göz kırpardım. Eğer siz, o zaman herhangi bir miktarda SBP vereceğim: 8-9- (beş) -2- (bir) -3- (TNI) -6- (beş) -1- (sıfır) Ben aynı blog olacağım!
Merhaba. Buraya TKA ile yazdığım için üzgünüm, ama zaten gıcırdatacak başka bir yerim olmadığını zaten bildirdim. Kısa bir süre için beni eğlendiriyorum, yeni bir tane arıyorum, ama bir varoluş iştirdim var ve yemek için hiçbir şeyim yok. Hungry'den çok kötüyüm ve gidecek kimsem yok. 30 ekmeğin ucuz çöreklerinde bana [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] edebilir misiniz? Çok fazla değilim, sadece ucuz yemek. Ben delice göz kırpardım. Eğer siz, o zaman herhangi bir miktarda SBP vereceğim: 8-9- (beş) -2- (bir) -3- (TNI) -6- (beş) -1- (sıfır) Ben aynı blog olacağım!
Merhaba Yardım istiyorum, kendimi çok zor bir durumda buldum - para tamamen bitti. Gerçekten nezaketinizi umuyorum. Karabuğday, makarna, un, yumurta ve birkaç sebze gibi temel ihtiyaçlar için paraya...
Aileniz, kızınız ve erkek arkadaşıyla birlikte bir yere seyahat ediyorsanız. Bir otele yerleşiyorsunuz, kızınız ve erkek arkadaşı yan odadalar. Ve bir noktada, sesin çok güçlü olduğunu ve kızınızın...
Merhaba. Buraya yazdığım için üzgünüm, çok uygun değil, ama soracak başka bir yer yok ... Çok zor bir duruma girdim, işimi kaybettim, para ve yiyecek yok. Yemeksiz çok kötüyüm. Lütfen herhangi bir...