Merhaba Yardım istiyorum, kendimi çok zor bir durumda buldum - para tamamen bitti. Gerçekten nezaketinizi umuyorum. Karabuğday, makarna, un, yumurta ve birkaç sebze gibi temel ihtiyaçlar için paraya tam anlamıyla ihtiyaç var. Her miktar için minnettar olacağım. SBP telefon numarası: 8-(9-52)-1-33-6-5-1-0. Hepinize teşekkür ederim Perm.
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] Yardım istiyorum, kendimi çok zor bir durumda buldum - para tamamen bitti. Gerçekten nezaketinizi umuyorum. Karabuğday, makarna, un, yumurta ve birkaç sebze gibi temel ihtiyaçlar için paraya tam anlamıyla ihtiyaç var. Her miktar için minnettar olacağım. SBP telefon numarası: 8-(9-52)-1-33-6-5-1-0. Hepinize teşekkür ederim Perm.
Merhaba. Buraya TKA ile yazdığım için üzgünüm, ama zaten gıcırdatacak başka bir yerim olmadığını zaten bildirdim. Kısa bir süre için beni eğlendiriyorum, yeni bir tane arıyorum, ama bir varoluş...
Aileniz, kızınız ve erkek arkadaşıyla birlikte bir yere seyahat ediyorsanız. Bir otele yerleşiyorsunuz, kızınız ve erkek arkadaşı yan odadalar. Ve bir noktada, sesin çok güçlü olduğunu ve kızınızın...
Karının çıplak fotoğraflarını hayattaki başkalarına göstermeye kim kim göstermeye çalıştı?
tanıdık veya rastgele insanlar.
Birisi yanlışlıkla karısının oldukça açık bir fotoğrafını gösterebilir ve...
Kızlar, söyleyin bana. kendisinden çok daha büyük (10- 12+ yaş) Verebileceğiniz bazı ipuçları nelerdir? 24 yaşındayım, hiç bu kadar yaş farkı olan bir kadınla birlikte olmadım. Kendilerinden 10+ yaş...
Okul yıllarımda soğuk mevsimi pek sevmezdim. Kışı sevmediğimden değil. Tam tersine, dışarıda kar yağmasını, özellikle de çok kar yağmasını ve kasabamın bir peri masalına dönüşmesini gerçekten...