Öncü kampından hikayelerseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Öncü kampından hikayeler

Post by Guest »

Sevgili okuyucular, sizi hayatımdan gerçek hikayelerle tanıştırmaya devam ediyorum. Bunlardan ilki olan Restless zaten yayınlandı. Bugün başka bir hikaye. İki hikaye var demek daha doğru olur ama bunlar tek bir yerde, öncü kampta birleşiyor. Kampın adını, coğrafi noktalarını, kurumlarını ve isimlerini malum sebeplerden dolayı belirtmeyeceğim. Ama bana inanabilirsiniz, anlattığım her şey gerçekteydi.

1989 yılında, SSCB Silahlı Kuvvetleri saflarından terhis olduktan sonra Pedagoji Enstitüsünün ikinci yılına geri döndüm.

İkinci yılın sonunda öncü kampta öğretmenlik uygulamasını geçmek zorunluydu. Evet evet o zamanlar hâlâ bir öncü vardı. Yani kamp sizin takdirinize göre seçilebilirdi ve ben evime daha yakın olanı seçtim. Genel olarak bu kampta fakültemizden çok iyi bir misafirlik aldık. Binaları hazırlamak, temizlemek, yatakları düzenlemek, yatakları hazırlamak, genel olarak çocukların hazır kampa gelmeleri için gerekli tüm faaliyetleri yürütmek için ilk vardiyanın başlamasından birkaç gün önce oraya vardık. Aynı zamanda gruplara ayrıldık. En küçük, birinci sınıf öğrencileri için öncü lider olma onuruna sahip oldum. Ortak olarak bir sınıf arkadaşım var ve çok güzel. Hayır, o kadar da güzel değil. Uzun boylu, neredeyse benimle aynı boyda (ve ben 182 santimetre boyundayım), belki yarım baş daha kısa, at kuyruğu şeklinde topladığı omuz uzunluğunda sarı saçları, güzel mavi gözleri, doğal olarak dolgun dudakları ve göğüsleri var. sağlam bir üçlü üzerinde, ince, ince belli, dar kalçalı ve uzun bacaklı. O sırada 18 yaşındaydı. O zamanlar ben de oldukça yakışıklıydım, inceydim, şişkindim (topçuluk hizmeti boşuna değildi, ağır yükler taşımak zorunda kaldım). Ordudan önce karşı cinsle iletişim kurarken bir tür utangaçlık yaşadıysam, o zaman ordu bana bu konuda biraz güven verdi, özellikle hizmet sırasında biriyle tanıştım ve tanıştım ama o daha fazla ilişki geliştirmek istemedi. Ama konu dışına çıkıyorum, devam edelim.

İlk vardiya tabiri caizse öğütmeyle geçti, yakından baktık, birbirimizi daha iyi tanıdık, çünkü enstitüde biraz zordu, farklı gruplarda çalıştık ve sadece derslerde tanıştık. Evet, dürüst olmak gerekirse, birbirlerine dikkat etmediler. İkinci değişim zaten daha yakın iletişimde gerçekleşti. Bir akşam ikinci vardiyanın sonuna doğru çocuklar yatırıldığında odama geldi. Oturup her şey hakkında konuşuyorduk ve bir noktada aniden yaklaştı ve dudaklarıma kapandı. Öpüşmeye başladık ve ben de vücudunu giydiği tişörtün üzerinden, çıplak bacaklarından okşamaya başladım, şortluydu ve ellerini boynuma koydu, parmaklarıyla saçlarını çekiyordu.

Ellerim tişörtün altına kaydı. Yanlarını, karnını okşamaya başladım, yavaş yavaş göğsüne yaklaştım ve oraya vardığımda elimi sutyenin altına daldırdım ve meme uçlarını okşamaya, yumuşak, dokunuşa hoş gelen yarımkürelerini yumuşak meme uçlarıyla yoğurmaya başladım. Üyem zaten alarmdaydı. Tek kelime etmeden soyunduk. Çıplak vücudu muhteşemdi. Yatağa uzandık ve birbirimizi okşayarak öpmeye devam ettik. Kalçalarını, elastik kalçalarını okşadım, göğüslerini yoğurdum, parmaklarıyla meme uçlarına dokundum, o okşadı, parmakladı, taşaklarımı ve 18 cm penisini okşadı. Yavaş yavaş uzun boynunu öpücüklerle kaplayarak göğsüne indi ve dudakları ve diliyle meme uçlarını okşamaya başladı. Bacakları hafifçe ayrıktı ve bir elimi kıçından kasıklarına kaydırdım, dudaklarına dokundum ve bir parmağımı üzerlerinde gezdirip içeri girdim. İçerisi çok ıslaktı. Dokunuşum karşısında irkildi. Başımı vajinanın girişine getirdim ve çoktan dinlendim ama beni nazikçe uzaklaştırdı ve bunu yapmamamı istedi. Bunun yerine yüz üstü döndü ve ben kalçaların arasına bir üye yerleştirerek anüse girmek istedim ama o bunu da reddetti. Kalça arasına bir üye yerleştirip cinsel ilişkiyi simüle etmekten başka seçeneğim yoktu. Spermin kasıklara aktığı sırtını ve kalçasını bitirdim. Havluyla kuruladım. Saat gece yarısını çoktan geçmişti. Biraz daha sarıldık ve o da benimkinin yanındaki odasına gitti. Ertesi akşam geri geldi. Bu akşam da önceki günün aynısıydı. Onu ele geçirmeye çalıştığım anda beni tekrar itti ve tekrar yüz üstü döndü, ancak bu sefer kıçını hafifçe kaldırdı. Bunu bir davet işareti olarak algıladım. Taş duran penisi ve anüs yıldızını tükürükle nemlendirdikten sonra başımı koydum, bastırdım ve sfinkter kaslarının direncini aşarak penisi anüsüne sokmaya başladım. Yüzünü yastığa gömerek inlemelerini bastırdı ve çığlıklarını bastırdı. Üye zar zor girdi ama ben tamamen girdiğim için durmadım. Yavaşça hareket etmeye, tamamen geri çekilip sona girmeye başladım. Daha sonra biraz hızlandı. Altına uzanıp kasıklarını, vajinasını ve klitorisini okşadı. Onu bu hızda yaklaşık yirmi dakika becerdim, ardından rektumuna bir miktar sperm saldım. Bir üyeyi dışarı çekerken ince bir sperm akıntısının kasıklarını takip etmesini izledim. Her şeyi tekrar havluyla kuruladım. Kucaklaşarak uzandık ve aniden bana spermin vajinaya girmesi durumunda ilişki olmadan hamile kalabileceğini söyledi. Mesela sperm kasıklarına doğru aktı ve içeri girebildi. Bu konuda şakalaştık ve hepsi bu. Birkaç gün sonra ikinci vardiya bitti ve o gitti. İlişkimizin devamı olmadı, çünkü eylül ayında okula döndüğümde, geldiği şehirde nişanlısı olduğunu erkeklerden öğrendim. Hayır konuştuk, konuştuk ama sadece enstitünün duvarları içinde. Ve yaklaşık bir yıl sonra da evlendi.

İkinci hikaye, benim kaldığım ve halihazırda kıdemli öncü lideri olduğum üçüncü vardiyada gerçekleşti. İlk iki vardiyaya göre daha az müfreze vardı. Liderlik ekibi tamamen değişti. Değişmeyen tek şey oldukça iyi ilişkiler kurduğum şefler. Hepsi ünlü bir otelin restoranındaki genç adamlardı. Aşçılık fakültesinde öğrenci olan 18 yaşında genç bir asistanları vardı. Kısa, yaklaşık 160 santimetre, orta yapılı, koyu saçlı, güzel, hafif geniş kalçalı, göğüsleri üçüncü ve dördüncü boyut arasında.

Bir gün beni çocuklardan birinin doğum günü partisine davet ettiler. Kamp sakinleştiğinde ve gece olduğunda kutlama yaptık. Toplantılar ve danslardan sonra sokağa çıktık ve gece kampında küçük bir yürüyüşe çıktık. Geri döndüğünde bu asistan aniden duşa gitmeyi teklif etti. Bizim için burası ayrı bir binaydı ve anahtar şeflerdeydi. Adamlar reddetti ama ben kabul ettim. Hızla havlu almaya gittikten sonra 10 dakika sonra onunla duş odasının yakınında buluştuk. Kendimizi içeri kilitledik. Soyunduktan ve birbirimizden utanmadan duş odasına gittik. Vücudu mükemmeldi. Hafif sarkık göğüsler, kahverengimsi meme uçları, sert bir kalça, kısacası tutunabileceğiniz her yeri hoş. Banyo yaptık, kabinlerin arasında konuşuyorduk. Sırtımda parmakların dokunuşunu hissettiğimde kafam yıkanmış halde durdum. Köpüğü yıkayıp arkamı döndüm. Önümde durdu ve ıslak vücudunu üzerime bastırdı. Horoz hemen onun midesine isyan etti. Diz çöktü ve başını ileri geri hareket ettirerek onu emmeye başladı. Bu işlemin tadını çıkarmasına izin verdikten sonra onu dizlerinden kaldırdı, koridora çıkardı, burada duran bankın üzerine yatırdı ve ellerini dayadı. Parmaklarını vajinasının üzerinde gezdirip orasının ıslandığından emin olduktan sonra onu kalçalarından yakaladı ve topların kasıklara çarpması için tek hareketle yerleştirdi. Vajinanın içi dardı ve üye duvarlar boyunca kayıyordu. Çıkarmadan onu sikmeye başladım. İtmelerimden inledi, bir organ rahmine dayandı. Sarhoşluktan dolayı hassasiyetim donuklaştı ve onu yaklaşık otuz dakika becerdim. Salgılarıyla ortaya çıktı. Ve şimdi vajinanın kasları kasılmaya, penisi içeride sıkıştırmaya başladı ve ben çoktan yola çıkmıştım. Bir üyeyi çıkarır çıkarmaz hemen sırtına boşaldı. Orada durdu, ellerini bankın üzerine koydu, içinde penis olmasa bile tekrar tekrar sona erdi, vajina girişinin nasıl daraldığı açıktı. Orgazm dalgaları onu serbest bıraktığında bir banka oturduk, 10 dakika kadar dinlendik, çamaşırlarımızı bitirip odalarımıza gittik. Artık onunla görüşemedik.

Bunlar başıma gelen hikayeler. Ve bir kez daha tekrar ediyorum ki bu bir kurgu değil, gerçekte olan bir şey.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post