Bu forumda birçok insan okumayı sever. Ancak bazen kitabın tamamını okuyamazsınız. Ama hikaye okumak için zaman var. Hikayeler çok kısa ama buna rağmen oldukça kapsamlı.
Bu başlıkta ilginizi çeken veya güçlü bir izlenim bırakan kısa öyküler atmayı öneriyorum. Pencere Rita vahşice öldürüldüğünden beri Carter pencerenin yanında oturuyor. Televizyon yok, kitap okumak yok, yazışma yok. Onun hayatı perdelerin ardından görünen şeydir. Yemeği kimin getirdiği, faturaları kimin ödediği umurunda değil, odadan çıkmıyor. Hayatı sporcuları koşturmaktan, mevsimlerin değişmesinden, geçen arabalardan, Rita'nın hayaletinden ibarettir. Carter keçe kaplı koğuşlarda pencere olmadığının farkında değil. (c)Jane Orvis
Bu forumda birçok insan okumayı sever. Ancak bazen kitabın tamamını okuyamazsınız. Ama hikaye okumak için zaman var. Hikayeler çok kısa ama buna rağmen oldukça kapsamlı. Bu başlıkta ilginizi çeken veya güçlü bir izlenim bırakan kısa öyküler atmayı öneriyorum. [b] Pencere[/b] Rita vahşice öldürüldüğünden beri Carter pencerenin yanında oturuyor. Televizyon yok, kitap okumak yok, yazışma yok. Onun hayatı perdelerin ardından görünen şeydir. Yemeği kimin getirdiği, faturaları kimin ödediği umurunda değil, odadan çıkmıyor. Hayatı sporcuları koşturmaktan, mevsimlerin değişmesinden, geçen arabalardan, Rita'nın hayaletinden ibarettir. Carter keçe kaplı koğuşlarda pencere olmadığının farkında değil. (c)Jane Orvis
Lezbiyenler, Gündelik seks, Mastürbasyon, sokakta insanlarla tanışma “SSCB zamanlarında, büyük gücün, Komünist Partinin ve Leninist Komsomol'un uçsuz bucaksız ortamında nüfusun cinsel eğitimiyle...
Sevgili okuyucular, sizi hayatımdan gerçek hikayelerle tanıştırmaya devam ediyorum. Bunlardan ilki olan Restless zaten yayınlandı. Bugün başka bir hikaye. İki hikaye var demek daha doğru olur ama...
Hemen normal bir ilişkimiz olduğunu söyleyeceğim ve sizden kimseyi yargılamamanızı isteyeceğim. Muhtemelen annemle babam sekste izin verilenlere ilişkin herhangi bir sınırlama olması gerektiğini...
Bunlardan bir sürü inceledim ve aslan payının sadece bir tür gerçek hikaye yazan gençlerin fantezileri olduğu sonucuna vardım. İlgi bile ortadan kalkar. Gerçekten ilginç bir şeyi tartışmak istiyorum....