Lezbiyenler, Gündelik seks, Mastürbasyon, sokakta insanlarla tanışma “SSCB zamanlarında, büyük gücün, Komünist Partinin ve Leninist Komsomol'un uçsuz bucaksız ortamında nüfusun cinsel eğitimiyle meşguldü. Daha doğrusu hiç kimse gerçekten bir şey yapmadı. SBKP Merkez Komitesinin son genel kurul toplantılarından birinde Genel Sekreter şunları söyledi: "Partimiz, halkımız ve tüm sosyalist ülkeler (kahrolası sosisler), devlet planına uygun istikrarlı bir toplum birimine sahip olmalıdır." Sosyal birim, sıradan bir Sovyet ailesi anlamına geliyordu ve bu ailenin nasıl yaratılacağı, o zamanların Kremlin büyükleri tarafından onaylanan direktiflerde ayrıntılı olarak anlatılmıştı. Toplumun kalkınma stratejisini doğrulayan bu ilginç belge, bir zamanlar Sovyet döneminde büyük bir sanayi merkezi olan terk edilmiş bir Sibirya kasabasının arşivlerini araştırırken elime düştü. Yani, başlangıçta Sovyet ailelerinin yaratılması planlanmıştı ve bu durumda doğa kanunları dikkate alınmadı. Kimin, hangi yaşta, kaç çocuğun ve ne zaman olması gerektiği. O sıralarda sosyoloji tezim üzerinde çalışıyordum ve bazı arşiv materyallerine ulaşmayı başardım. İlginç bir belge daha vardı. Bir taşra üniversitesinin arşivinde rastladım. Belge, basit bir Sovyet öğrencisinin günlüğünün parçalarından oluşuyordu. Bunlar sıradan mürekkeple kaplı, zamanla solmuş, sararmış defter sayfalarıydı. İşte bir alıntı. “Eczanede baş ağrısı hapları alıyorum ve karşımda otuz yaşlarında sıradan bir kadın var. Sırası geldiğinde pencereye doğru eğilir ve kısık bir sesle sorar: “Vajinanız var mı?” Yüzü kızarır ama eczacı onu anlamaz ve tekrar sorar. Yine ona vajina satmayı ister. Eczacı bunu anlamaz ve şaşkınlıkla kadına bakar. Sonra parmağını şakağına doğru çevirerek aklını tamamen kaybettiğini söylüyor. Kadın sonunda durumunun saçmalığını anlar ve eczaneden dışarı fırlar. Çok sonra nihayet onun kim olduğunu ve neye ihtiyacı olduğunu anladım.” Evet, Sovyet vatandaşları seks shop'un ne olduğunu bile bilmiyorlardı. O zamanlar internet yoktu, hücresel iletişim yoktu ve bilgisayarlar ilkeldi. Ama SSCB'de bile lezbiyenler ve geyler vardı, çünkü o kadının hava gibi kendisi gibi birine ihtiyacı vardı. Yani tam da bu vajinayı okşamak için can atıyordu. Ve çaresizlik içinde eczaneye koştu. Çünkü gidecek başka yer yoktu.”
Anne-Marie Fisher'ın günlüğünden.
... Her zaman bir pisliğe bulaşırım. Ve bugün ben de ona katıldım. Benim için her zaman böyledir. Önce yaparım, sonra düşünürüm. Bazen hiç düşünmüyorum. Her şey kendi kendine yoluna giriyor. Bok içinde olması gerektiği gibi. Sonra herkes parmaklarıyla beni işaret ediyor ve karınlarını tutarak gülüyorlar. Onun tam bir aptal olduğunu, yine kendini rezil ettiğini söylüyorlar. Aslında aptal değilim ama bir sürtük gibi hiperseksüelim. Ve aşk partnerleri olduğu durumlarda her zaman başım belaya giriyor. Muhtemelen cinsel eğitim eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Çünkü bir şeyin eksikliğinin yerini her zaman başka bir şey alır. Sonuçta doğa boşluğa tahammül etmez. Bu onun kanunu. Ama sana değişmez gerçeği söyleyeceğim. Her şeyin kendine has bir çekiciliği vardır. En azından saçmalık her zaman yüzeye çıkıyor. Bu aynı zamanda doğanın bir kanunudur. Bunun gibi. Böylece şaşırmayı bıraktım. Herkes için her şey yolunda, ama ben her zaman olduğu gibi tamamen iyiyim, genel olarak bunun tam olarak ne olduğu açık. Neyse bugün yine aynı. Bir önsezi vardı. Lera, bilgisayarı unut. Bugün onun yanına gitmeyin. Ve yarın geri dönme. Hiç yaklaşmayın, hepsi bu! Yürüyüşe çıkın, bir şeyler okuyun, bir şeyleri kırın. Şımartın, parçalayın, kırın. Tembel beyaz yakalı ofis çalışanlarınızın yarısını işten çıkarın ve yeni, çalışkan olanları işe alın. Genel olarak birçok farklı aktivite var. Ama yine de açtım. Ve sonra ısrarcı posta - ding-ding. Altı okunmamış mesajınız var. Aslında harfler sadece harftir. Sadece sonuncusu. Aslında açtım... İçinde sadece iki kelime vardı. Ve cinsel eğitim konusunda cahil olan beynim bile bunları anlamaya yetiyordu. "Ben oral seks istiyorum!" Bütün metin bu. Bildiğiniz gibi anlayın. İade adresi gizlenmişti ve giriş bilgileri de tamamen saçmalıktı. Ama işin ilginç yanı, "Cunnilingus istiyorum" mesajının sadece bir arkadaşlık sitesinde değil, kişisel postamla da bana gelmesiydi. Yani özellikle bana hitap edildi. Evet, pek de düzgün olmayan fotoğraflarımı yayınladım ve filanca yaşla ilgili falan tanışmak istediğime dair bir itiraf yayınladım. Ancak bu iki kelime bana bilinmeyen birinden gelen kişisel bir mesajla geldi. Başka mektuplar da vardı; çıplak ve yarı çıplak maço erkeklerin müstehcen fotoğraflarını içeren pek çok mektup. Ayaklı cıvatalı ve cıvatasız. Pek çok kişi benimle tanışma, sohbet etme ve bazılarının da açıkça seks yapma arzusunu dile getirdi. Ve birçoğu ilişkinin devamı ile tanışma teklifinde bulundu. Hatta birkaç kez evlenme teklifinde bulundular. Yakışıklı ve o kadar da yakışıklı değil. Kaslı ama tam değil. Genç ve yaşlı. Bütün bunlar ilginç ve çok merak uyandırıcı. Ama şahsen, oral seksle ilgili o aptal mesaj beni şehvete yöneltti. Birisi benimle oral seks yapmak istedi. Peki sırada ne var? Bu itiraf ne anlama geliyor? Bunun hakkında düşün. Oral seks istiyorum. Birisine bu kadar oral seks yapmak zorunda mıyım? Yoksa iki kelimenin yazarı bana bunu mu yapmak istiyor? Komik, komik değil ama birdenbire birdenbire beni tahrik etti! Sanki şeytan beni ele geçirmişti. O kadar ki, bunun hakkında yazmak utanç verici. Yine de Apple'ın mucizesini gösteren monitörün önünde oturup sabahlığımın eteklerini açtım ve kişisel olarak bana gönderilen inanılmaz derecede aptalca mesajı derinlemesine okuyarak tutkuyla, parlak ve derin bir şekilde mastürbasyon yaptım. Ve gülme! İtişme anında domuz yavrusu gibi inliyor, bakımlı parmaklarımla içimin derinliklerine sataşıyordum. Elim her zamanki gibi hemen ıslandı ve parmaklarımın ve avucumun ıslaklık derecesine bakarak orgazmın tam olarak doğru olacağına karar verdim. Ben ahlaksız ve kaba bir kız mıyım? Hatta bazı! Parmaklarım arasında geçiş yaparak klitorisimi tutkuyla okşadım, hafifçe ovaladım ve etrafına daireler ve diğer karmaşık geometrik şekiller çizdim. Dudaklarımı okşadım, periyodik olarak parmaklarımı emdim ve gizemli bir yabancının bunu bana dudakları ve diliyle nasıl yaptığını hayal ettim. Ve sonra ona göre bu cunnilingus'u ona kendim yapıyorum. Bunu nasıl yapabileceğimi hayal bile edemiyor. Tıpkı bir virtüöz müzisyenin kemanda karmaşık bir nota çalması gibi, ben de buna benzer bir şeyi hemen hemen aynı şekilde yapabilirim. Öyle ki orgazm mektubunu gönderen veliaht prenses bizzat cennetin çeşmelerinin altına düşecektir. Bu prensesin neye benzediğini bile bilmiyorum. Ancak İngilizce harflerle yazılmış giriş metnine yakından bakarsanız, bu bizim yerli genç ve çok anlamsız bayanımızın icadıdır. Ancak benimkiyle aynı. Peki şimdi ne yapmalı? Sonuçta, tamamen baş döndürücü bir orgazmdan bir şekilde kurtulmuş olduğumdan, göndericinin adresi gizli, diye düşündüm. Gizemli bir yabancıya onu zaten sevdiğimi nasıl belli edebilirim? Ah, birdenbire son banyosunu geçen yaz yapmış olan seksen yaşındaki çılgın yaşlı bir kadın bana kişisel bir mesaj yazar. Ah! B-e-e-e. Hayır, onu bağırsaklarımda ve omuriliğimde hissediyorum. Üçüncü gözümle bunun tutkulu aşka susamış genç bir kadın yaratık tarafından yazıldığını görüyorum. Oooh, amının nasıl koktuğunu önceden biliyorum. İşte bu, henüz yazamıyorum. Parmaklar daha önceki kaba mastürbasyonun etkisinden henüz kurumamış ve aynı şeyi tekrar yapmak zorunda kaldıklarında haince tuşlardan kayıyorlar. Tamam, mola...
Ah, işte bu, ellerimi yıkadım, bacaklarımın arasındaki her şeyi temizce yıkadım. Tekme atmak. Külotumu değiştirdim, klavyeyi sildim ve kendi salgılarımın kokusunu bastırmak için üzerine sprey sıktım. Böylece sizi heyecanlandırmazlar ve düşüncelerinizden çıkarmazlar. Yani oral seks istiyorum. (burada cunnilingus'unu, meşgul kedisini becerdi) İstemek zararlı değildir. Bu arada ben de istiyorum. Ancak bunun için “istiyorum” için belirli adımlar atmanız, elinizde bir tabloid ile kanepede baş aşağı uzanmamanız, parmaklarınızla kendinizi tatmin etmeniz gerekiyor. Sen aptal bir aptalsın. Bunun için kıçını kıpırdatmalısın ve isimsiz bir adresten yazmamalısın. Peki şimdi seni nerede arayabiliriz? Senin yüzünden mastürbasyon yapmak zorunda kaldım. Senin üzerinde. Hepsi senin suçun. Enfeksiyon. Ve sonra aniden kafamda tamamen çılgın bir fikir beliriyor. Hadi, si-di kalemi nerede? İşte burada, siyah. Yani oral seks istiyorum. Kesinlikle. Bir Tacik eşeğe binerken şarkısında genellikle ne söyler? Ve çevresinde gördüklerini söylüyor. Yani monitörde gördüklerim bileğime yazdıklarımdır. Yazıyorum - oral seks istiyorum! Düzgün, parlak ve okunaklı. Büyük blok harflerle. Böylece uzaktan bile görülebilecek. Daha sonra makyajımı yaptım. Kaba ve parlak. Kısa ve kışkırtıcı her şeyi giyerim. Aynaya bakarım. İyi. Bakalım ne olacak, eğer işe yaramazsa en azından biraz eğlenirim. Zamanı geldi. Deneyim başlıyor ve avlanmak için evden çıkıyorum. Topuklarımı şıkırdatıp kıçımı sallayarak daha çok insanın olduğu yere gidiyorum. Tak-tak. Umarım herkes görebilir ve duyabilir? Sakin bir yürüyüşle otobüs durağına doğru yürüyorum. Burada daha da fazla insan var. Müthiş. Elimdeki yazı her açıdan görülsün diye ayağa kalkıp dönüyorum. Çok güzel yazabilirim. Parlak bir dövmeye benziyordu. Tabi fark etmemek mümkün değil. Etrafta bir sürü insan var ve göz ucuyla erkeklerin bana oldukça şehvetli bakışlar attığını görüyorum. Evet, sonuçta yemi yuttular. Zaten oldukça orta yaşlı bir amca geldi ve yakınlarda durdu. Çok açık bakıyor. Gözleriyle soyunur. Hatta bir şekilde garipleşiyor. Hiçbir şey. Etrafta bir sürü insan var ve bir şey olursa her zaman bağırmaya zamanım oluyor. Sonra yanıma gelip hafifçe yüzüme doğru eğiliyor. Alçak bir sesle, komplo kurarcasına kulağıma fısıldıyor:
— Bana oral seks yapmak ister misin? Bu kadar güzel bir ağızla, şeytan değil, oral seks yapman gerekir. Ne kadar büyük olduğumu biliyorsun. Hoşuna gidecek. İçinde ne kadar sperm olduğunu biliyor musun? Emmek sana iyi gelecek, her zaman çok genç ve güzel kalacaksın.
- Baba, bir yere gitmeli ve büyükanneni şişmanlatmalısın. Kısa sürede daha genç olacaksınız.
- Ve eğer sana oral seks yaparsam, ama önce sen bana oral seks yaparsın. Bu uygun mu?
- Ne? Kendinizi tamamen aptal mı buldunuz? Ben de sana inandım. Önce bir oral seks, sonra başka bir oral seks ve ardından çörek deliği. Ve baba, önce tıraş olmalıyım.
— Tıraş olacağım, çabuk tıraş olacağım.
— Dağdaki kanser ıslık çaldığında. Hayır baba, tipim değilsin.
—Yüzüme bakmamalısın. Arkadaşımla oynayabilir ve onu emebilirsin. Bıyığı ya da sakalı yok. Pürüzsüz ve serttir. Ağzınıza sokulmayı isteyecek.
- K-a-z-el, geç. İstediğimi okuyabilir misin? Defol buradan. Zaten anladım.
— Aptal.
Neden herkes bana aptal diyor? Aptal bu yıllarda çok başarılı bir reklam şirketini yönetemezdi ve kişisel bir banka hesabına sahip olamazdı. Kıskançlar mı? Belki. Tamam ayakta durmaya devam edeceğim. Giderek daha fazla insan var ve birçoğu açıkçası ahlaksız kıyafetime dikkat ediyor. Ama elimdeki yazımı okuyanlar sadece erkekler sırıtıyor. Gözlüklü bir adam şakağını bile büktü. Sarsmak. Dört gözü olan dalgıca benzer. Ve kadınlar bana açıkça küçümseyerek bakıyorlar. Uzakta iki kız duruyor ve benim ahlâksız görünüşümü ilgiyle izliyorlar. Bir şey hakkında fısıldaşıyorlar ve sonra yaklaşıyorlar. Biri diğerine şöyle der:
— Rol yapıyor.
— Bu nasıl?
— Bu birinin emrine yönelik bir deney. Orada çantasında gizli bir kamera var ve lens dışarı çıkıyor. Bazı işler için malzeme topluyor. Elindeki yazıyı okuduğunda çevresindekilerin nasıl davranacağını gözlemliyor. Bitlere karşı rutin bir kontrol. Kaç kişi ısıracak ve tepkileri ne olacak? O zaman her davranışın analizi ve istatistiklerin hesaplanması. Ve işte, para cebinizde ve etrafınızdakiler YouTube'daki aptallar.
— Ah, o zaman hadi buradan çıkalım, yoksa kendimizi çerçevenin içinde buluruz.
— Hadi gidelim.
E-ah-ah, kahretsin, hepsi bu değil. Ve fikir aslında fena değil. Ofislerimize sessizce gizli kameralar yerleştirmemiz gerekiyor. Planktonun mesai saatlerinde orada ne işi var? Teşekkür ederim kızlar. Peki bundan sonra ne yapmalı? Servis otobüsü geliyor. Merdivenleri çıkıp arka sahanlığa doğru yürüyorum. Elimdeki yazının her taraftan mümkün olduğunca parlaması için elimi kaldırıp küpeşteye tutunuyorum. Ödemeyi aktarıyorum ve yazıyı göstermeye devam ediyorum. Bir durak, bir durak daha, üçüncüsü şimdiden. Herkes beni her taraftan itiyor, dürtüyor ve birdenbire arkamdan kalçalarımın arasından sert bir şey bana baskı yapıyor. Bir şemsiyeye benziyor. Birisi zaten ona uymayacak. Dışarısı güneşli ve elinde bir şemsiye var, o aptal bir yaratık. Boştaki elimi geriye doğru hareket ettirdim ve aniden pantolonumun kumaşının aşırı gerilimden dolayı patlamak üzere olduğunu hissettim. Ve hemen elimin altında ucu şemsiye gibi sert olan bir yumru nabız gibi atmaya başladı. Muhtemelen inişli çıkışlı şemsiyenin sahibi pantolonunun içinden dokunuşumu hissetti ve hemen kıçıma daha da yaklaştırdı. Bu daha genç. Neredeyse benim yaşımda. Ve ekonomisinin otobüsün hareketinin ritmine ritmik baskısı çok hoş. Bacaklarımın arası şimdiden ıslanmaya başladı. Belki siktir et, bu cunnilingus'tur? Bu erkeği düzgünce sikeceğim ve ruhum sakinleşecek. Hayır, minibüste pantolonunla sikişmek, camdaki şekeri yalamaya benziyor. Kendimi daha da sinirlendireceğim. Hepsi bu değil. Buradan çıkmamız lazım. Havasız salondan sokağa çıkıp yolun karşısına geçtim. Muhtemelen işe yaramayacak. Yoksa yine bir tür boka bulaşacağım. Bu minibüslerde nasıl yolculuk yapıyorlar? Land Rover'ımın direksiyonunun arkasında da aynı şey var. Orada dikiz aynasının önünde sigara içebilir ve makyaj yapabilirsiniz. Ve eğer bir anda birinin yolunu keserseniz, ona ekmek vermeyin. Ve bir başka aşırılık nedeniyle size ceza kesen trafik polisine gözlerinizi dikin. Tamam, geri döneceğim. Taksi çağırmayacağım. Bakalım dönüşte neler olacak. Avucumla alnımı ovuşturdum ve elimdeki yazı herkesin görebileceği şekilde bir kez daha parladı. Ve sonra kalabalıktan biri bana doğru adım attı.
—Kızım, seninle bir dakika görüşebilir miyiz? — Orta yaşlı, oldukça ince ve güzel bir kadın yanıma yaklaştı. Kırklı yaşlarımın başlarında bir yerde. Yani benden on yaş büyük, kenara çekilelim, yoksa bizi buraya iterler. Söylesene, bunu gerçekten istiyor musun, yoksa bu sana yazılmış bir şaka mı, yanlış sorarsam alınma.
"Aslında bu bir şaka" dedim.
"Ah, ben de özür dilerim, diye düşündüm," dedi utangaç bir tavırla ve kenara çekildi.
Peki, balık ısırığı, istediğim de buydu, şimdi de çalılıklara mı? Ama o yaşlı. Ne olmuş? Sonuçta, elinde sopa olan bir büyükanne değil, tamamen genç ve güzel bir kadın. Daha yaşlı. Ama o sadece sümük burunlu küçük bir kız değil, aynı zamanda deneyimli ve bilge bir kız. Kesinlikle sevgi hakkında çok şey biliyor.
- Hey, dur! — Ondan sonra dedim — ve eğer bu bir şaka değilse o zaman ne olacak?
— Şaka mı, şaka değil, siz karar verin. Burada çok fazla şakacı var.
- Tamam, şaka yapmıyorum. Bu doğru.
— Peki yalnız mısın?
- Evet, yanımda kimse yok.
—Buradan çok uzakta yaşıyorum. Genel olarak buna ihtiyacım var... Genel olarak vajina senindir.
— Ne-ne?
- Tamam, özür dilerim. Unut gitsin.
— Dur. Bana ne istediğini söyle.
- Peki, elinde ne yazıyor? Benim evime gidebiliriz. Anladığınız gibi yalnız yaşıyorum. Yakında. Muhtemelen senin için çok yaşlıyım, değil mi?
- Evet, genel olarak pek değil. Hatta ilginç. Tamam, hadi gidelim.
Hoş bir tavırla gülümsedi ve yavaşça kolumu tuttu. Evet, minibüs beni antik Cheryomushki'ye götürdü ve beş katlı eski püskü binalar her yerde kalabalıktı. Bakımsız barakaların arasındaki bir yerleşim bölgesinde yaklaşık on dakika yürüdük ve bir kadın beni tek odalı sıkışık bir daireye götürdü.
— Ne, hayatım kötü, değil mi?
"Kötü" diye cevap verdim dürüstçe.
Oda gerçekten büyüktü, ucuz eski mobilyalarla döşenmişti. Ama sevgi ve lezzetle. Kadın bu sefalet içinde bile rahatlık yaratmayı başardı.
— Pek çok insan zengin bir hayat yaşayacak kadar şanslı değil. Burada şansım yaver gitti. Sen kıyafetlerini çıkar ve oraya git, ben şimdi orada olacağım.
Eski, köhne bir sandalyeye oturdum ve beş dakika sonra o içeri girdi. Şaşırmıştım. Zaten üzerinde sadece flörtöz külot giyiyor ve başka hiçbir şey giymiyor. Güzel eğitimli vücut, göbek yok, ince bacaklar, pürüzsüz kadifemsi cilt. Kadından gizemli, hassas ve heyecan verici bir tazelik kokusu yayılıyordu. Sessizce bana yaklaştı ve aynı sessizce önümde diz çöktü.
—Rahatlayın. Ben çok nazik biriyim. Ona ihtiyacım var. Sana zarar vermeyeceğim.
Ve kadın dizlerimin üstündeki bacaklarımı öpücüklerle kapatmaya başladı. Bacaklarıma sarıldı ve tutkulu öpücükleriyle yavaşça kasıklarıma yaklaştı. Ve ben bağlandım! Mastürbasyon sırasında karnımın alt kısmındaki kaşıntıyla aynı şehvet bende de ortaya çıktı, ancak his çok daha keskindi. Ateşli aşık. Elimi gür saçlarının arasından geçirdim ve başını okşamaya başladım. Onu kulağının arkasını gıdıkladım ve parmaklarımı boynunda gezdirdim ve kadın külotumun ve taytımın içinden kasıklarımı yaladı.
"Lütfen bir saniye ayağa kalkın, yoksa rahatsız olurum" dedi fısıltıyla ve biraz ayağa kalktığımda ustaca bir hareketle iç çamaşırımı aşağı çekti.
"Daha rahat oturun" diye de tutkuyla fısıldadı, "Üzerindeki her şey çok pahalı ve hassas."
Kadın tekrar bacaklarımın arasına bastırdı ve vajinamda yumuşak bir dilin titreştiğini hissettim. Yöntemli bir şekilde hareket etti ve daha derinlere nüfuz etti ve içimde ciddi bir tutku alevlendi. Ne kadar haince bir orospu gibi aktığımı hissettim. Ustaca yaladı ve bunu ilk kez yapmadığı açıktı. İnleyerek okşamalara doğru ilerledim ve kendimi rastgele bir metresin iradesine verme tutkusu beni giderek daha fazla ele geçirdi. İnleyip aktım ve kadın beni özenle yaladı. Klitorisim sertleşti ve zonkladı, dilimin yumuşak okşamaları tüm vücudumu titretti. Mutluluk içimde tekrar tekrar alevlendi ve orgazmın gelmek üzere olduğunu hissettim. Durmadı ve kafasını bacaklarımın arasına bastırdım. Sonunda, bir şimşek esrikliği karnın alt kısmını deldi ve tatlı bir dalga birkaç kez vücuttan geçti. Yüksek sesle çığlık atarak geldim ve kadın da benimle birlikte inledi. İstediğini aldı ve ancak şimdi geri çekildi. Dizlerinin üzerindeydi ve derin nefes alıyordu. Tüm yüzü benim akıntımla bulaşmıştı ve onu silmedi. Sonunda dizlerinin üzerinden kalktı ve tam boyuna kadar ayağa kalktı.
—Beğendin mi? Bunu çok istiyordun. Bunu senin için yaptım.
— Harika. Daha önce hiç böyle bir heyecan yaşamamıştım.
—Benim adım Larisa.
—Ve ben Lera. Bana "sen" deme.
- Tamam, ne dersen de.
— Ve flört sitelerinde ben oral seks istiyorum gibi saçmalıklar paylaşmadın. Bana e-posta göndermedin mi? - Aniden ağzımdan kaçırdım.
- Ne? Hangi siteler? Bilgisayarım bile yok.
- Tamam, gideceğim.
—Bekle. Lera, öylece gidecek misin? Benden hoşlanmıyorsun? Ben yaşlıyım, değil mi?
- Nesin sen, aptal. Senden hoşlanıyorum, bağlantıya devam etmek istiyorum.
—Ben de.
- Peki, seni yarın alırım. Seninle bir yerlerde takılırız, sonra butiklere gidip seni giydiririz. Vücudunuza düzgün kıyafetler giymeli, ayaklarınıza ise şık ayakkabılar giymelisiniz. Sonra benim evime gidip güzel bir seks yapacağız. Sana oral seks de vereceğim. Hee hee.
—Gülme. Benim için her şey ciddi.
— Ve benim için. Peki gelecek miyim?
—Bekleyeceğim.
—İşte, işte cep telefonum. Her ihtimale karşı yedek bir tane. İşte numaram. İstediğiniz zaman arayın.
— Vay canına, sanırım.
- Saçmalık, boşver. Artık o senin. Benim için mesele para değil. Gideceğim. Artık yalnız kalmayı tercih ederim. Yarın buluşacağımıza söz veriyorum.
Onu lekeli yanağından öptüm ve oradan ayrıldım.
Bana postayla gönderdikleri şeyi bu şekilde buldum. Ya da neredeyse buldum. Her halükarda bana çok yakıştı. Bana o kısa, aptal mektubu yazan Larisa değildi elbette. Ve onun canı cehenneme. Ne fark eder ki? Bu sadece çok utangaç bir kadın, gelip şahsen itiraf etmekten korkmayan bir kadın. Göz göze. Tek yapmanız gereken elinizdeki kaba yazınızla bir ipucu vermekti. Ve isimsiz olarak yazan o aptal, bu cunnilingus hakkındaki rüyalarında kalacak. Bırakın bana mastürbasyon yapsın. İzin veriyorum. Ve bunu oldukça açık bir şekilde yazıyorum. Ancak işler aptalca mastürbasyonun ötesine geçmeyecek. Dedikleri gibi - herkesin hakkı kendine!
Kendimi başka bir pisliğin içine mi soktum? Şimdi öyle düşünmüyorum. Ve kendimi daha da şanslı görüyorum. Dürtülemeden, dürtmeden, uzun arayışlara girmeden kişisel hayatımdaki konumumu belirledim. Ve hepsi o mektubun yazarına teşekkürler. Bu yüzden kırılmadım ve benim için her şey mümkün olduğu kadar iyi sonuçlandı. Larisa artık benimle yaşıyor ve şirketimde önemli bir konuma sahip. Birlikteyiz ve kendimizi iyi hissediyoruz. Bunun gibi bir şey.
Not: Bunu yazmaya zamanım olmadan önce, tabiri caizse yaratılış, kişisel bir mesajla başka bir mesaj aldım - bunu kıçından istiyorum! Ve yine anonimden. Peki, bu çok fazla! Bu kıçıma nasıl bir organ sokacağım? Yine parmak falan mı? Evet, herkese yetecek kadar parmak yok. Bununla birlikte, bu tür mesajlar kıskanılacak bir düzenlilikle geldiği için, bu benim şüpheli popülerliğimin ivme kazandığı anlamına geliyor. Haha!
ARHIMED
Kısa mektup ⇐ seks hikayeleri
Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
1700563200
Anonymous
Lezbiyenler, Gündelik seks, Mastürbasyon, sokakta insanlarla tanışma “SSCB zamanlarında, büyük gücün, Komünist Partinin ve Leninist Komsomol'un uçsuz bucaksız ortamında nüfusun cinsel eğitimiyle meşguldü. Daha doğrusu hiç kimse gerçekten bir şey yapmadı. SBKP Merkez Komitesinin son genel kurul toplantılarından birinde Genel Sekreter şunları söyledi: "Partimiz, halkımız ve tüm sosyalist ülkeler (kahrolası sosisler), devlet planına uygun istikrarlı bir toplum birimine sahip olmalıdır." Sosyal birim, sıradan bir Sovyet ailesi anlamına geliyordu ve bu ailenin nasıl yaratılacağı, o zamanların Kremlin büyükleri tarafından onaylanan direktiflerde ayrıntılı olarak anlatılmıştı. Toplumun kalkınma stratejisini doğrulayan bu ilginç belge, bir zamanlar Sovyet döneminde büyük bir sanayi merkezi olan terk edilmiş bir Sibirya kasabasının arşivlerini araştırırken elime düştü. Yani, başlangıçta Sovyet ailelerinin yaratılması planlanmıştı ve bu durumda doğa kanunları dikkate alınmadı. Kimin, hangi yaşta, kaç çocuğun ve ne zaman olması gerektiği. O sıralarda sosyoloji tezim üzerinde çalışıyordum ve bazı arşiv materyallerine ulaşmayı başardım. İlginç bir belge daha vardı. Bir taşra üniversitesinin arşivinde rastladım. Belge, basit bir Sovyet öğrencisinin günlüğünün parçalarından oluşuyordu. Bunlar sıradan mürekkeple kaplı, zamanla solmuş, sararmış defter sayfalarıydı. İşte bir alıntı. “Eczanede baş ağrısı hapları alıyorum ve karşımda otuz yaşlarında sıradan bir kadın var. Sırası geldiğinde pencereye doğru eğilir ve kısık bir sesle sorar: “Vajinanız var mı?” Yüzü kızarır ama eczacı onu anlamaz ve tekrar sorar. Yine ona vajina satmayı ister. Eczacı bunu anlamaz ve şaşkınlıkla kadına bakar. Sonra parmağını şakağına doğru çevirerek aklını tamamen kaybettiğini söylüyor. Kadın sonunda durumunun saçmalığını anlar ve eczaneden dışarı fırlar. Çok sonra nihayet onun kim olduğunu ve neye ihtiyacı olduğunu anladım.” Evet, Sovyet vatandaşları seks shop'un ne olduğunu bile bilmiyorlardı. O zamanlar internet yoktu, hücresel iletişim yoktu ve bilgisayarlar ilkeldi. Ama SSCB'de bile lezbiyenler ve geyler vardı, çünkü o kadının hava gibi kendisi gibi birine ihtiyacı vardı. Yani tam da bu vajinayı okşamak için can atıyordu. Ve çaresizlik içinde eczaneye koştu. Çünkü gidecek başka yer yoktu.”
Anne-Marie Fisher'ın günlüğünden.
... Her zaman bir pisliğe bulaşırım. Ve bugün ben de ona katıldım. Benim için her zaman böyledir. Önce yaparım, sonra düşünürüm. Bazen hiç düşünmüyorum. Her şey kendi kendine yoluna giriyor. Bok içinde olması gerektiği gibi. Sonra herkes parmaklarıyla beni işaret ediyor ve karınlarını tutarak gülüyorlar. Onun tam bir aptal olduğunu, yine kendini rezil ettiğini söylüyorlar. Aslında aptal değilim ama bir sürtük gibi hiperseksüelim. Ve aşk partnerleri olduğu durumlarda her zaman başım belaya giriyor. Muhtemelen cinsel eğitim eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Çünkü bir şeyin eksikliğinin yerini her zaman başka bir şey alır. Sonuçta doğa boşluğa tahammül etmez. Bu onun kanunu. Ama sana değişmez gerçeği söyleyeceğim. Her şeyin kendine has bir çekiciliği vardır. En azından saçmalık her zaman yüzeye çıkıyor. Bu aynı zamanda doğanın bir kanunudur. Bunun gibi. Böylece şaşırmayı bıraktım. Herkes için her şey yolunda, ama ben her zaman olduğu gibi tamamen iyiyim, genel olarak bunun tam olarak ne olduğu açık. Neyse bugün yine aynı. Bir önsezi vardı. Lera, bilgisayarı unut. Bugün onun yanına gitmeyin. Ve yarın geri dönme. Hiç yaklaşmayın, hepsi bu! Yürüyüşe çıkın, bir şeyler okuyun, bir şeyleri kırın. Şımartın, parçalayın, kırın. Tembel beyaz yakalı ofis çalışanlarınızın yarısını işten çıkarın ve yeni, çalışkan olanları işe alın. Genel olarak birçok farklı aktivite var. Ama yine de açtım. Ve sonra ısrarcı posta - ding-ding. Altı okunmamış mesajınız var. Aslında harfler sadece harftir. Sadece sonuncusu. Aslında açtım... İçinde sadece iki kelime vardı. Ve cinsel eğitim konusunda cahil olan beynim bile bunları anlamaya yetiyordu. "Ben oral seks istiyorum!" Bütün metin bu. Bildiğiniz gibi anlayın. İade adresi gizlenmişti ve giriş bilgileri de tamamen saçmalıktı. Ama işin ilginç yanı, "Cunnilingus istiyorum" mesajının sadece bir arkadaşlık sitesinde değil, kişisel postamla da bana gelmesiydi. Yani özellikle bana hitap edildi. Evet, pek de düzgün olmayan fotoğraflarımı yayınladım ve filanca yaşla ilgili falan tanışmak istediğime dair bir itiraf yayınladım. Ancak bu iki kelime bana bilinmeyen birinden gelen kişisel bir mesajla geldi. Başka mektuplar da vardı; çıplak ve yarı çıplak maço erkeklerin müstehcen fotoğraflarını içeren pek çok mektup. Ayaklı cıvatalı ve cıvatasız. Pek çok kişi benimle tanışma, sohbet etme ve bazılarının da açıkça seks yapma arzusunu dile getirdi. Ve birçoğu ilişkinin devamı ile tanışma teklifinde bulundu. Hatta birkaç kez evlenme teklifinde bulundular. Yakışıklı ve o kadar da yakışıklı değil. Kaslı ama tam değil. Genç ve yaşlı. Bütün bunlar ilginç ve çok merak uyandırıcı. Ama şahsen, oral seksle ilgili o aptal mesaj beni şehvete yöneltti. Birisi benimle oral seks yapmak istedi. Peki sırada ne var? Bu itiraf ne anlama geliyor? Bunun hakkında düşün. Oral seks istiyorum. Birisine bu kadar oral seks yapmak zorunda mıyım? Yoksa iki kelimenin yazarı bana bunu mu yapmak istiyor? Komik, komik değil ama birdenbire birdenbire beni tahrik etti! Sanki şeytan beni ele geçirmişti. O kadar ki, bunun hakkında yazmak utanç verici. Yine de Apple'ın mucizesini gösteren monitörün önünde oturup sabahlığımın eteklerini açtım ve kişisel olarak bana gönderilen inanılmaz derecede aptalca mesajı derinlemesine okuyarak tutkuyla, parlak ve derin bir şekilde [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yaptım. Ve gülme! İtişme anında domuz yavrusu gibi inliyor, bakımlı parmaklarımla içimin derinliklerine sataşıyordum. Elim her zamanki gibi hemen ıslandı ve parmaklarımın ve avucumun ıslaklık derecesine bakarak orgazmın tam olarak doğru olacağına karar verdim. Ben ahlaksız ve kaba bir kız mıyım? Hatta bazı! Parmaklarım arasında geçiş yaparak klitorisimi tutkuyla okşadım, hafifçe ovaladım ve etrafına daireler ve diğer karmaşık geometrik şekiller çizdim. Dudaklarımı okşadım, periyodik olarak parmaklarımı emdim ve gizemli bir yabancının bunu bana dudakları ve diliyle nasıl yaptığını hayal ettim. Ve sonra ona göre bu cunnilingus'u ona kendim yapıyorum. Bunu nasıl yapabileceğimi hayal bile edemiyor. Tıpkı bir virtüöz müzisyenin kemanda karmaşık bir nota çalması gibi, ben de buna benzer bir şeyi hemen hemen aynı şekilde yapabilirim. Öyle ki orgazm mektubunu gönderen veliaht prenses bizzat cennetin çeşmelerinin altına düşecektir. Bu prensesin neye benzediğini bile bilmiyorum. Ancak İngilizce harflerle yazılmış giriş metnine yakından bakarsanız, bu bizim yerli genç ve çok anlamsız bayanımızın icadıdır. Ancak benimkiyle aynı. Peki şimdi ne yapmalı? Sonuçta, tamamen baş döndürücü bir orgazmdan bir şekilde kurtulmuş olduğumdan, göndericinin adresi gizli, diye düşündüm. Gizemli bir yabancıya onu zaten sevdiğimi nasıl belli edebilirim? Ah, birdenbire son banyosunu geçen yaz yapmış olan seksen yaşındaki çılgın yaşlı bir kadın bana kişisel bir mesaj yazar. Ah! B-e-e-e. Hayır, onu bağırsaklarımda ve omuriliğimde hissediyorum. Üçüncü gözümle bunun tutkulu aşka susamış genç bir kadın yaratık tarafından yazıldığını görüyorum. Oooh, amının nasıl koktuğunu önceden biliyorum. İşte bu, henüz yazamıyorum. Parmaklar daha önceki kaba mastürbasyonun etkisinden henüz kurumamış ve aynı şeyi tekrar yapmak zorunda kaldıklarında haince tuşlardan kayıyorlar. Tamam, mola...
Ah, işte bu, ellerimi yıkadım, bacaklarımın arasındaki her şeyi temizce yıkadım. Tekme atmak. Külotumu değiştirdim, klavyeyi sildim ve kendi salgılarımın kokusunu bastırmak için üzerine sprey sıktım. Böylece sizi heyecanlandırmazlar ve düşüncelerinizden çıkarmazlar. Yani oral seks istiyorum. (burada cunnilingus'unu, meşgul kedisini becerdi) İstemek zararlı değildir. Bu arada ben de istiyorum. Ancak bunun için “istiyorum” için belirli adımlar atmanız, elinizde bir tabloid ile kanepede baş aşağı uzanmamanız, parmaklarınızla kendinizi tatmin etmeniz gerekiyor. Sen aptal bir aptalsın. Bunun için kıçını kıpırdatmalısın ve isimsiz bir adresten yazmamalısın. Peki şimdi seni nerede arayabiliriz? Senin yüzünden [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yapmak zorunda kaldım. Senin üzerinde. Hepsi senin suçun. Enfeksiyon. Ve sonra aniden kafamda tamamen çılgın bir fikir beliriyor. Hadi, si-di kalemi nerede? İşte burada, siyah. Yani oral seks istiyorum. Kesinlikle. Bir Tacik eşeğe binerken şarkısında genellikle ne söyler? Ve çevresinde gördüklerini söylüyor. Yani monitörde gördüklerim bileğime yazdıklarımdır. Yazıyorum - oral seks istiyorum! Düzgün, parlak ve okunaklı. Büyük blok harflerle. Böylece uzaktan bile görülebilecek. Daha sonra makyajımı yaptım. Kaba ve parlak. Kısa ve kışkırtıcı her şeyi giyerim. Aynaya bakarım. İyi. Bakalım ne olacak, eğer işe yaramazsa en azından biraz eğlenirim. Zamanı geldi. Deneyim başlıyor ve avlanmak için evden çıkıyorum. Topuklarımı şıkırdatıp kıçımı sallayarak daha çok insanın olduğu yere gidiyorum. Tak-tak. Umarım herkes görebilir ve duyabilir? Sakin bir yürüyüşle otobüs durağına doğru yürüyorum. Burada daha da fazla insan var. Müthiş. Elimdeki yazı her açıdan görülsün diye ayağa kalkıp dönüyorum. Çok güzel yazabilirim. Parlak bir dövmeye benziyordu. Tabi fark etmemek mümkün değil. Etrafta bir sürü insan var ve göz ucuyla erkeklerin bana oldukça şehvetli bakışlar attığını görüyorum. Evet, sonuçta yemi yuttular. Zaten oldukça orta yaşlı bir amca geldi ve yakınlarda durdu. Çok açık bakıyor. Gözleriyle soyunur. Hatta bir şekilde garipleşiyor. Hiçbir şey. Etrafta bir sürü insan var ve bir şey olursa her zaman bağırmaya zamanım oluyor. Sonra yanıma gelip hafifçe yüzüme doğru eğiliyor. Alçak bir sesle, komplo kurarcasına kulağıma fısıldıyor:
— Bana oral seks yapmak ister misin? Bu kadar güzel bir ağızla, şeytan değil, oral seks yapman gerekir. Ne kadar büyük olduğumu biliyorsun. Hoşuna gidecek. İçinde ne kadar sperm olduğunu biliyor musun? Emmek sana iyi gelecek, her zaman çok genç ve güzel kalacaksın.
- Baba, bir yere gitmeli ve büyükanneni şişmanlatmalısın. Kısa sürede daha genç olacaksınız.
- Ve eğer sana oral seks yaparsam, ama önce sen bana oral seks yaparsın. Bu uygun mu?
- Ne? Kendinizi tamamen aptal mı buldunuz? Ben de sana inandım. Önce bir oral seks, sonra başka bir oral seks ve ardından çörek deliği. Ve baba, önce tıraş olmalıyım.
— Tıraş olacağım, çabuk tıraş olacağım.
— Dağdaki kanser ıslık çaldığında. Hayır baba, tipim değilsin.
—Yüzüme bakmamalısın. Arkadaşımla oynayabilir ve onu emebilirsin. Bıyığı ya da sakalı yok. Pürüzsüz ve serttir. Ağzınıza sokulmayı isteyecek.
- K-a-z-el, geç. İstediğimi okuyabilir misin? Defol buradan. Zaten anladım.
— Aptal.
Neden herkes bana aptal diyor? Aptal bu yıllarda çok başarılı bir reklam şirketini yönetemezdi ve kişisel bir banka hesabına sahip olamazdı. Kıskançlar mı? Belki. Tamam ayakta durmaya devam edeceğim. Giderek daha fazla insan var ve birçoğu açıkçası ahlaksız kıyafetime dikkat ediyor. Ama elimdeki yazımı okuyanlar sadece erkekler sırıtıyor. Gözlüklü bir adam şakağını bile büktü. Sarsmak. Dört gözü olan dalgıca benzer. Ve kadınlar bana açıkça küçümseyerek bakıyorlar. Uzakta iki kız duruyor ve benim ahlâksız görünüşümü ilgiyle izliyorlar. Bir şey hakkında fısıldaşıyorlar ve sonra yaklaşıyorlar. Biri diğerine şöyle der:
— Rol yapıyor.
— Bu nasıl?
— Bu birinin emrine yönelik bir deney. Orada çantasında gizli bir kamera var ve lens dışarı çıkıyor. Bazı işler için malzeme topluyor. Elindeki yazıyı okuduğunda çevresindekilerin nasıl davranacağını gözlemliyor. Bitlere karşı rutin bir kontrol. Kaç kişi ısıracak ve tepkileri ne olacak? O zaman her davranışın analizi ve istatistiklerin hesaplanması. Ve işte, para cebinizde ve etrafınızdakiler YouTube'daki aptallar.
— Ah, o zaman hadi buradan çıkalım, yoksa kendimizi çerçevenin içinde buluruz.
— Hadi gidelim.
E-ah-ah, kahretsin, hepsi bu değil. Ve fikir aslında fena değil. Ofislerimize sessizce gizli kameralar yerleştirmemiz gerekiyor. Planktonun mesai saatlerinde orada ne işi var? Teşekkür ederim kızlar. Peki bundan sonra ne yapmalı? Servis otobüsü geliyor. Merdivenleri çıkıp arka sahanlığa doğru yürüyorum. Elimdeki yazının her taraftan mümkün olduğunca parlaması için elimi kaldırıp küpeşteye tutunuyorum. Ödemeyi aktarıyorum ve yazıyı göstermeye devam ediyorum. Bir durak, bir durak daha, üçüncüsü şimdiden. Herkes beni her taraftan itiyor, dürtüyor ve birdenbire arkamdan kalçalarımın arasından sert bir şey bana baskı yapıyor. Bir şemsiyeye benziyor. Birisi zaten ona uymayacak. Dışarısı güneşli ve elinde bir şemsiye var, o aptal bir yaratık. Boştaki elimi geriye doğru hareket ettirdim ve aniden pantolonumun kumaşının aşırı gerilimden dolayı patlamak üzere olduğunu hissettim. Ve hemen elimin altında ucu şemsiye gibi sert olan bir yumru nabız gibi atmaya başladı. Muhtemelen inişli çıkışlı şemsiyenin sahibi pantolonunun içinden dokunuşumu hissetti ve hemen kıçıma daha da yaklaştırdı. Bu daha genç. Neredeyse benim yaşımda. Ve ekonomisinin otobüsün hareketinin ritmine ritmik baskısı çok hoş. Bacaklarımın arası şimdiden ıslanmaya başladı. Belki siktir et, bu cunnilingus'tur? Bu erkeği düzgünce sikeceğim ve ruhum sakinleşecek. Hayır, minibüste pantolonunla sikişmek, camdaki şekeri yalamaya benziyor. Kendimi daha da sinirlendireceğim. Hepsi bu değil. Buradan çıkmamız lazım. Havasız salondan sokağa çıkıp yolun karşısına geçtim. Muhtemelen işe yaramayacak. Yoksa yine bir tür boka bulaşacağım. Bu minibüslerde nasıl yolculuk yapıyorlar? Land Rover'ımın direksiyonunun arkasında da aynı şey var. Orada dikiz aynasının önünde sigara içebilir ve makyaj yapabilirsiniz. Ve eğer bir anda birinin yolunu keserseniz, ona ekmek vermeyin. Ve bir başka aşırılık nedeniyle size ceza kesen trafik polisine gözlerinizi dikin. Tamam, geri döneceğim. Taksi çağırmayacağım. Bakalım dönüşte neler olacak. Avucumla alnımı ovuşturdum ve elimdeki yazı herkesin görebileceği şekilde bir kez daha parladı. Ve sonra kalabalıktan biri bana doğru adım attı.
—Kızım, seninle bir dakika görüşebilir miyiz? — Orta yaşlı, oldukça ince ve güzel bir kadın yanıma yaklaştı. Kırklı yaşlarımın başlarında bir yerde. Yani benden on yaş büyük, kenara çekilelim, yoksa bizi buraya iterler. Söylesene, bunu gerçekten istiyor musun, yoksa bu sana yazılmış bir şaka mı, yanlış sorarsam alınma.
"Aslında bu bir şaka" dedim.
"Ah, ben de özür dilerim, diye düşündüm," dedi utangaç bir tavırla ve kenara çekildi.
Peki, balık ısırığı, istediğim de buydu, şimdi de çalılıklara mı? Ama o yaşlı. Ne olmuş? Sonuçta, elinde sopa olan bir büyükanne değil, tamamen genç ve güzel bir kadın. Daha yaşlı. Ama o sadece sümük burunlu küçük bir kız değil, aynı zamanda deneyimli ve bilge bir kız. Kesinlikle sevgi hakkında çok şey biliyor.
- Hey, dur! — Ondan sonra dedim — ve eğer bu bir şaka değilse o zaman ne olacak?
— Şaka mı, şaka değil, siz karar verin. Burada çok fazla şakacı var.
- Tamam, şaka yapmıyorum. Bu doğru.
— Peki yalnız mısın?
- Evet, yanımda kimse yok.
—Buradan çok uzakta yaşıyorum. Genel olarak buna ihtiyacım var... Genel olarak vajina senindir.
— Ne-ne?
- Tamam, özür dilerim. Unut gitsin.
— Dur. Bana ne istediğini söyle.
- Peki, elinde ne yazıyor? Benim evime gidebiliriz. Anladığınız gibi yalnız yaşıyorum. Yakında. Muhtemelen senin için çok yaşlıyım, değil mi?
- Evet, genel olarak pek değil. Hatta ilginç. Tamam, hadi gidelim.
Hoş bir tavırla gülümsedi ve yavaşça kolumu tuttu. Evet, minibüs beni antik Cheryomushki'ye götürdü ve beş katlı eski püskü binalar her yerde kalabalıktı. Bakımsız barakaların arasındaki bir yerleşim bölgesinde yaklaşık on dakika yürüdük ve bir kadın beni tek odalı sıkışık bir daireye götürdü.
— Ne, hayatım kötü, değil mi?
"Kötü" diye cevap verdim dürüstçe.
Oda gerçekten büyüktü, ucuz eski mobilyalarla döşenmişti. Ama sevgi ve lezzetle. Kadın bu sefalet içinde bile rahatlık yaratmayı başardı.
— Pek çok insan zengin bir hayat yaşayacak kadar şanslı değil. Burada şansım yaver gitti. Sen kıyafetlerini çıkar ve oraya git, ben şimdi orada olacağım.
Eski, köhne bir sandalyeye oturdum ve beş dakika sonra o içeri girdi. Şaşırmıştım. Zaten üzerinde sadece flörtöz külot giyiyor ve başka hiçbir şey giymiyor. Güzel eğitimli vücut, göbek yok, ince bacaklar, pürüzsüz kadifemsi cilt. Kadından gizemli, hassas ve heyecan verici bir tazelik kokusu yayılıyordu. Sessizce bana yaklaştı ve aynı sessizce önümde diz çöktü.
—Rahatlayın. Ben çok nazik biriyim. Ona ihtiyacım var. Sana zarar vermeyeceğim.
Ve kadın dizlerimin üstündeki bacaklarımı öpücüklerle kapatmaya başladı. Bacaklarıma sarıldı ve tutkulu öpücükleriyle yavaşça kasıklarıma yaklaştı. Ve ben bağlandım! [url=viewtopic.php?t=938]Mastürbasyon[/url] sırasında karnımın alt kısmındaki kaşıntıyla aynı şehvet bende de ortaya çıktı, ancak his çok daha keskindi. Ateşli aşık. Elimi gür saçlarının arasından geçirdim ve başını okşamaya başladım. Onu kulağının arkasını gıdıkladım ve parmaklarımı boynunda gezdirdim ve kadın külotumun ve taytımın içinden kasıklarımı yaladı.
"Lütfen bir saniye ayağa kalkın, yoksa rahatsız olurum" dedi fısıltıyla ve biraz ayağa kalktığımda ustaca bir hareketle iç çamaşırımı aşağı çekti.
"Daha rahat oturun" diye de tutkuyla fısıldadı, "Üzerindeki her şey çok pahalı ve hassas."
Kadın tekrar bacaklarımın arasına bastırdı ve vajinamda yumuşak bir dilin titreştiğini hissettim. Yöntemli bir şekilde hareket etti ve daha derinlere nüfuz etti ve içimde ciddi bir tutku alevlendi. Ne kadar haince bir orospu gibi aktığımı hissettim. Ustaca yaladı ve bunu ilk kez yapmadığı açıktı. İnleyerek okşamalara doğru ilerledim ve kendimi rastgele bir metresin iradesine verme tutkusu beni giderek daha fazla ele geçirdi. İnleyip aktım ve kadın beni özenle yaladı. Klitorisim sertleşti ve zonkladı, dilimin yumuşak okşamaları tüm vücudumu titretti. Mutluluk içimde tekrar tekrar alevlendi ve orgazmın gelmek üzere olduğunu hissettim. Durmadı ve kafasını bacaklarımın arasına bastırdım. Sonunda, bir şimşek esrikliği karnın alt kısmını deldi ve tatlı bir dalga birkaç kez vücuttan geçti. Yüksek sesle çığlık atarak geldim ve kadın da benimle birlikte inledi. İstediğini aldı ve ancak şimdi geri çekildi. Dizlerinin üzerindeydi ve derin nefes alıyordu. Tüm yüzü benim akıntımla bulaşmıştı ve onu silmedi. Sonunda dizlerinin üzerinden kalktı ve tam boyuna kadar ayağa kalktı.
—Beğendin mi? Bunu çok istiyordun. Bunu senin için yaptım.
— Harika. Daha önce hiç böyle bir heyecan yaşamamıştım.
—Benim adım Larisa.
—Ve ben Lera. Bana "sen" deme.
- Tamam, ne dersen de.
— Ve flört sitelerinde ben oral seks istiyorum gibi saçmalıklar paylaşmadın. Bana e-posta göndermedin mi? - Aniden ağzımdan kaçırdım.
- Ne? Hangi siteler? Bilgisayarım bile yok.
- Tamam, gideceğim.
—Bekle. Lera, öylece gidecek misin? Benden hoşlanmıyorsun? Ben yaşlıyım, değil mi?
- Nesin sen, aptal. Senden hoşlanıyorum, bağlantıya devam etmek istiyorum.
—Ben de.
- Peki, seni yarın alırım. Seninle bir yerlerde takılırız, sonra butiklere gidip seni giydiririz. Vücudunuza düzgün kıyafetler giymeli, ayaklarınıza ise şık ayakkabılar giymelisiniz. Sonra benim evime gidip güzel bir seks yapacağız. Sana oral seks de vereceğim. Hee hee.
—Gülme. Benim için her şey ciddi.
— Ve benim için. Peki gelecek miyim?
—Bekleyeceğim.
—İşte, işte cep telefonum. Her ihtimale karşı yedek bir tane. İşte numaram. İstediğiniz zaman arayın.
— Vay canına, sanırım.
- Saçmalık, boşver. Artık o senin. Benim için mesele para değil. Gideceğim. Artık yalnız kalmayı tercih ederim. Yarın buluşacağımıza söz veriyorum.
Onu lekeli yanağından öptüm ve oradan ayrıldım.
Bana postayla gönderdikleri şeyi bu şekilde buldum. Ya da neredeyse buldum. Her halükarda bana çok yakıştı. Bana o kısa, aptal mektubu yazan Larisa değildi elbette. Ve onun canı cehenneme. Ne fark eder ki? Bu sadece çok utangaç bir kadın, gelip şahsen itiraf etmekten korkmayan bir kadın. Göz göze. Tek yapmanız gereken elinizdeki kaba yazınızla bir ipucu vermekti. Ve isimsiz olarak yazan o aptal, bu cunnilingus hakkındaki rüyalarında kalacak. Bırakın bana [url=viewtopic.php?t=938]mastürbasyon[/url] yapsın. İzin veriyorum. Ve bunu oldukça açık bir şekilde yazıyorum. Ancak işler aptalca mastürbasyonun ötesine geçmeyecek. Dedikleri gibi - herkesin hakkı kendine!
Kendimi başka bir pisliğin içine mi soktum? Şimdi öyle düşünmüyorum. Ve kendimi daha da şanslı görüyorum. Dürtülemeden, dürtmeden, uzun arayışlara girmeden kişisel hayatımdaki konumumu belirledim. Ve hepsi o mektubun yazarına teşekkürler. Bu yüzden kırılmadım ve benim için her şey mümkün olduğu kadar iyi sonuçlandı. Larisa artık benimle yaşıyor ve şirketimde önemli bir konuma sahip. Birlikteyiz ve kendimizi iyi hissediyoruz. Bunun gibi bir şey.
Not: Bunu yazmaya zamanım olmadan önce, tabiri caizse yaratılış, kişisel bir mesajla başka bir mesaj aldım - bunu kıçından istiyorum! Ve yine anonimden. Peki, bu çok fazla! Bu kıçıma nasıl bir organ sokacağım? Yine parmak falan mı? Evet, herkese yetecek kadar parmak yok. Bununla birlikte, bu tür mesajlar kıskanılacak bir düzenlilikle geldiği için, bu benim şüpheli popülerliğimin ivme kazandığı anlamına geliyor. Haha!
ARHIMED
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kısa hikayeler.
Replies: 1by Guest » » in Generalilk mesaj
Bu forumda birçok insan okumayı sever. Ancak bazen kitabın tamamını okuyamazsınız. Ama hikaye okumak için zaman var. Hikayeler çok kısa ama buna rağmen oldukça kapsamlı.Last post
Bu başlıkta ilginizi çeken...
Nerede hikayeler - 1 Replies
- 62 Views
-
Last post by Oli
-
-
-
Adressiz mektup
by Anonymous » » in seks hikayeleri“Çöp rüzgarı, bacadan çıkan duman
Doğanın çığlığı, Şeytanın kahkahası
Ve bunların hepsi bizim yüzünden