Kızlar vuruyorseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Kızlar vuruyor

Post by Guest »

https : //s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/72x72/1f92d.png
ve kıçıma sikildim, bazen kendime dokunurken bunu düşündüm. Ama L'yleyken kendimi çok iyi hissettim, birbirimizi sevdik ve birbirimizden keyif aldık.

Özellikle pencere kenarında oturup kitap okuduğu zamanı hatırlıyorum. Yanına oturup okumaya başladım. Yavaş yavaş heyecanlanmaya başladık, yüksek sesle okumaya başladım ve aynı zamanda ellerimi vücudunun üzerinde gezdirdim. Sevgili derin nefes almaya başladı, artık kitabı takip etmiyordu ama ben okumaya devam ettim. Göğüslerini çıkarıp sıktım, inledi. Hala ona kitap okuyorum. Diz çöktü, bacaklarımı ayırdı, külotumu kenara çekti, dilini içime soktu. Parmakları dudaklarımı okşamaya başladı, akıyordum, her şeyi içti, parmakları zaten amımın içinde dönüyordu, yoldaydım ama hala yüksek sesle okuyordum!

Klitorisimi ısırdı ve ben boşalmaya başladım, sonra hiç tereddüt etmeden tüm elini içime koydu ve sert bir şekilde sikişmeye başladı. Vajina kolunun etrafında yoğun bir şekilde küçülüyordu! Genelde ilk başta elini içime sokamadı ama elleri küçük ve yavaş yavaş hayatımıza uyum sağlamaya başladı, ilk başta canımı sıktı ama alıştım ve hoşuma gitmeye başladı ve çılgınca heyecanlandırmak! L önümde diz çöktüm ve eliyle sikiştim, kaleminin nasıl amcığıma girdiğini gördüm !! Bir sik gibi içeri ve dışarı! Sonra elini içimde bıraktı ve artık çekmedi, sadece yumruğunu içime soktu, eklemleri biraz acı veriyordu, ama ona daha önce hiç olmadığı kadar yakın hissettim !! Genel olarak çok kadınsı olmasına rağmen bazen beni bir erkek gibi sahiplendiğini hissetmek hoşuma gidiyordu.

I love youyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy of of you of of you, I moaned, choked her hand, she continued to rape my submissive sweet pussy!! Seni seviyorum diye bağırdım!!! Öte yandan aşkım ustaca klitorisimi ovuşturdu, çoktan her yeri ıslattım, sonunda kitabı bıraktım ve onun ellerinden yükseldim! Bana istediği gibi sahip oldu, arkasını döndü, bir erkek gibi eğildi ve parmağını kıçıma soktu! Göğüslerim titriyordu, pencereden beni görebiliyordun! Elleri çok uzun bir süre deliklerimi sikti ve çoğunu bitirdim, birlikte çok iyiydik.

Başka bir sefer, dürüst olmak gerekirse, pek iyi davranmadık, iki lezbiyen arkadaş yanımıza geldi ve hep birlikte yattık! Ve bir şekilde, tek kelime etmeden, ben ve L, onlarla aynı anda öpüşmeye başladık. İnanılmazdı! L'nin ellerinin Masha'nın göğüslerini okşamaya başladığını izledim ve ben de Lera'nın meme uçlarına dokunmaya başladım ... bu beni çılgınca tahrik etti! Sonra Lerka çok nazikçe amımı yalamaya başladı ve L onu izledi ve Masha'ya dokundu. Belki bunun yanlış olduğunu anladım ama çok güzeldi ... Ondan önce bu kızlarla ben sadece arkadaştık. Lerin dili ilk kez dudaklarımı ve deliğimi okşadı, beni yaladı ve parmağıyla amıma dokundu. Çılgınca memnun oldum! Arkadaşım Lera gözlerimin içine baktı ve tam L'nin önünde bana dokundu! Ve L bunu umursamadı ama görünüşe göre o da heyecanlıydı! Ben bacaklarımı ayırarak oturuyordum, Lerka yanımda yerde oturuyordu. Masha'yı kansere soktum ve bize bakarak onu arkadan yalamaya başladım. Sanırım kıçını bile yaladı. Bütün bunları gerçekten yaptığımıza hâlâ tam olarak inanamıyordum! L göğüslerini çıkardı ve uzun meme uçlarını çekti. Lerka beni yalarken ben de onlara dokunmaya başladım. Meme uçlarına dokunuşumdan itibaren L boşalmaya başladı!! Uzun meme uçlarını hafifçe sıktım, inanılmaz derecede serttiler! Parmaklarım kızların önünde metresinin uzun, sert meme uçlarını zevkle sıktı. Sonra Lerin'in dili beni daha da derinleştirdi ve ben de inlemelerle bitirdim. Masha'yı arkadan parmaklarıyla sikerek izledim ve bitirdim. Sonra boşalmayı bıraktığımda her şey daha da güçlenmeye başladı. L bir oyuncak çıkardı ve Masha'yı sikmeye başladı, Maşa ilk başta bundan hoşlanmadı, sonra dahil oldu ve el sallamaya başladı. Tamamen kes.

L'nin meme uçlarını sıktım ve Masha'yı sikerken onu yalamaya başladım. Pisechka L, görünüşe göre heyecandan şiddetle kızardı, ıslak dolgun dudaklarının arasına parmağımı soktum ve sevgilimi başka bir şey yaparken nazikçe becerdim. Lera baktı ve aynı zamanda amını okşadı. Bana biraz huzursuz görünüyordu. Başımı ona yaklaştırdım, gözlerinin içine baktım ve onu yalamaya başladım, inleyerek külotunu çıkardı. Aynı zamanda parmaklarım L'nin amının içinde olmaya devam etti! Lera'nın L'den tamamen farklı bir zevki vardı. Ama L dışındaki kızları asla yalamadım. İlk başta pek istemedim, L'nin ne yaptığıyla, uzun meme uçlarıyla daha çok ilgileniyordum. Çok salladılar, o kadar özenle Masha'yı becerdi ki! L.'nin amını okşadım Masha zaten tüm gücüyle çığlık atıyordu ve kanserle ayakta dururken klitorisine eziyet ediyordu. Ben de vahşice heyecanlandım ve parmağımı Leroux'ya sokmaya başladım. Amcığı hiç de L'ninkine benzemiyordu ve bu beni rahatsız ediyordu, ama zaten L'yi çok kıskanıyordum ve Lera'yı onun önünde becermek istiyordum! Lera'nın amcığı beni şimdiden heyecanlandırmaya başlamıştı, başka bir amcığın şekline, tadı ve kokusuna alışmaya başladım. Lerka'yı parmaklarımla sikmeye ve yalamaya başladım, sonra klitorisini emdim, lezzetli ve büyüktü ve Masha lanet L'den boşalmaya başladı. Bize katıldılar ve hep birlikte Lera'yı siktik ... Bu sessiz kız sona erdi sarsılıyor ve yalvarıyor onu her yerde becer! Sabah hepimiz yatağımıza sarılarak uyuyakaldık...

Ertesi gün çok tuhaftı, sessizce kahvaltı yaptık, kızlar ayrılmak üzereydi ama sonra bana bakan L, utangaç Lera'ya yaklaştı ve öptü o. Lera inledi, L başını ellerinin arasına aldı ve sanki diliyle sikişiyormuş gibi onu daha derin öpmeye başladı. Aynı zamanda bana baktı ... Kıskandı mı ve intikam almak mı istedi (L genellikle çok kıskançtır) yoksa sadece yeniden eğlenmek mi istediğini bilmiyorum. Masha ve ben de uzun süre dayanamadık.

L, elbiselerinin arasından Lera'nın meme uçlarını okşamaya başlıyor. Lera şimdiden sızlanmaya başladı. Kot pantolonumu indiriyorum, tangayı geri itiyorum ve Masha'ya bakarak klitorise eziyet etmeye başlıyorum.

L, Lerka'yı tutkuyla öpüyor, başını tutuyor, göğüslerini ovuşturuyor, meme uçlarını çimdikliyor. L, Lera'nın tişörtünü sert bir hareketle aşağı çekiyor ve ağzıyla meme ucuna saplanıyor. Lera yüksek sesle inliyor "Şimdi bitireceğim !!" L, elini Lerka'nın eteğinin altına koyuyor, sonra eteği çıkarıyor, Lerka'nın bacaklarını açıyor, herkes izlerken onun amını okşuyor, kendini okşuyor. Lerka zaten kontrolsüzce inliyor ve herkesin önünde boşalıyor!

Kendime dokunuyorum, Maşa'ya bakıyorum. Maşa en uzun süre dayandı, ama şimdi o da utangaç bir şekilde meme uçlarını okşamaya başlıyor, sonra önümde diz çöküp beni yalamaya başlıyor, sonra parmağını içime sokup hareket ettiriyor! Aşağıdan Masha ısrarla parmağını bana doğrultuyor ve yapraklarımı yalıyor! Bütün sahne beni o kadar heyecanlandırdı ki, hala uyuyamadım ve akşamdan kalmaydım, her şey kafama çarptı ve bitirmeye başladım!! Masha'nın kafasını amıma bastırdım ve yüksek sesle bitirdim, amım müthiş derecede küçüldü, Masha meyve sularımı içti, L bana baktı ve Lerka'yı üç parmağımla sikti.

Sonra hep birlikte sevişmeye başladık, L kanepeye uzanıp bacaklarını açtı, ceketini yukarı çekti. Çok güzel bir sürtük gibi baştan çıkarıcı görünen sevgilime hayran kaldım. Her erkek ve kadın onu isterdi, Masha onunla çapraz olarak uzandı ve uzun süre amlarını ovuşturdular ve inlediler, Lera ve ben önce onlara dokunduk ve bitirmelerine yardım ettik, sonra birbirleriyle ilgilendiler, onlar da amcıklarını ovuşturdular, Lera'nın inanılmaz derecede yumuşak bir kedisi vardı, L'den daha yumuşak. Sonra o parmaklarını içimde tutarken ben de onun klitorisini emdim. Lera'nın lezzetli, sert bir klitorisi vardı, L'ninki kadar uzun değildi ama yine de gerçekten hoşuma gitti ve ona uzun süre eziyet ettim. Lera'nın klitorisini hafifçe ısırdım, çığlık attı, tekrar emmeye ve dilimle dalga geçmeye başladım. Sonrasında uzun süre oyuncaklarla mastürbasyon yaptım ve herkes bana bakıyordu
[img]https:// s.w.org/images/core /emoji/14.0.0/72x72/1f525.png[/img]
Sonuç olarak kızlar yine geceyi bizimle geçirdiler ve o gece hiç utanmadık ve dördümüz oyuncaklarla birbirimizi sevişmeyi ve sevmeyi bırakmadık. , inanılmaz derecede havalıydık. Görünüşe göre o gece sonunda seks konusunda utangaç olmayı bıraktım

Benim hayal gücüm müydü bilmiyorum ama o günden sonra L ile aramda bir şeyler değişti. Her zamanki gibi çok seviştik, ona olan duygularım hiç yatışmadı, hatta belki daha da kötüleşti. Kimse yanımıza gelmedi, biz sadece ikimizdik. Ona hâlâ ihtiyacım vardı, onsuz yaşayamazdım. Bir şekilde sekssiz bir gün olsaydı, bu benim için çok zordu, beni her zamankinden daha fazla tahrik ediyordu.

Ama yatakta Lerka ve Masha'yı düşünmemek bizim için zordu, kendimizi dizginlemeye çalıştık ama olanları hayal etmekten kendimizi alamadık. Unutmaya çalıştım ama L yatakta geçirdiğim o iki gün hakkında konuşmayı seviyordu. Bir keresinde beni uzun süre parmaklarıyla okşadı ve Masha'nın onu nasıl yaladığını ayrıntılı olarak anlattı. Parmakları içeriden bana dokundu, rahmimi okşadı, derinlerimdeydi, yapraklarımı okşuyordu, onları parmaklıyordu ama aynı zamanda Masha'nın dilinin şişmiş klitorisini nasıl gıdıkladığını anlattı! Çok heyecanlıydım ama yine de bitiremedim.

"Ama beni hâlâ seviyorsun, değil mi?" birdenbire içimden patladı.

"Elbette tatlı!"

"Beni her zaman sevmeni istiyorum! Sadece ben!”

L usulca kıkırdadı.

L parmaklarını amımın derinliklerine doğru gezdirerek beni okşamaya devam etti. Evet, o hala benim kedimin efendisiydi!!! Ama neden bitiremedim? "Canımı acıt" diye fısıldadım. "Gerçekten mi?" diye sordu L. "Evet!"

L yumruğunu içime soktu ve derin ve hızlı bir şekilde içime sokmaya başladı. Gözleri kısıldı, bana bir çeşit zalimlikle baktı. Ama gözlerinin içine bakınca sonunda bitirdim. Sonra onu okşadım, nedense bazen onu içeriden kaşımamdan hoşlanıyordu. O akşam benden daha sert kaşımamı istedi. Çok uzun zaman önce bir mağazada bir yabancının onu elleriyle nasıl becerdiğini ve bu olayı sonsuza kadar nasıl hatırladığını anlattığında, genellikle ellere bayılırdı. Ben de sık sık bunu hayal ediyorum, belli ki o zaman çılgınca heyecanlandı ve kendisi için yeni bir şey keşfetti. Hala onu mağazanın sıkışık, kirli tuvaletinde nasıl eğdirdiğini ve eliyle becerdiğini hayal etmek hoşuma gidiyor. Ufff, düşünmek canımı acıtsa da hâlâ bu resimden etkileniyorum!

O zamandan bir hafta sonra L, bir şekilde eve çok geç döndü. Yorgundu ve hemen uykuya daldı. Alışılmadık bir şeyin kokusu vardı.

Ertesi gün işim erkenden bitti ve sevinçle L.'nin yanına koştum. Anahtarı kapıya soktuğumda onun inlemelerini duydum. İlk başta onun tek başına kendini tatmin ettiğini ya da kızların geri döndüğünü düşündüm.

L mutfakta yerde köpek stilinde yatıyordu. Arkasında çalıştı ... Paşa. Uzun saçlarını yumruğunun etrafına doladı ve onu sıkıca tutarak başını geriye çekti. Paşa şehvetle ve yüksek sesle homurdandı ve orospu gibi inledi, arkasında diz çökerek onu durmadan sikti. Paşa penisini hızlı, güçlü ve kaba bir şekilde L'ye itti, hala kot pantolonun içindeydi, zar zor indirilmişti. Görünüşe göre tutku onları bir kafayla kaplamış ve onları çıkarmaya bile vakti olmamıştı. L'nin beline bir sutyen ve bir tişört sarkıyordu, eteği aceleyle zar zor yukarı çekilmişti, görünüşe göre sevgilimin ıslak sulu koynuna girmek için o kadar acele ediyordu ki. L yüksek sesle inledi ve sızlandı, kalın sopasıyla durmadan ona arkadan vurdu ve saçını sertçe çekti.

Orada durup izledim.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post