Söyle bana, biz moronlar mıyız?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Söyle bana, biz moronlar mıyız?

Post by Anonymous »

Bir kızla tanıştım, sonra karım oldu. Sekste arkasında tuhaflık fark etmedi. Açık, istediğiniz gibi seks, başarısızlık ve kompleksler olmadan. Sonra her zaman yumurtalarımı koklamaya çalıştığını fark etti. Çok derin bir nefes var ve donuyor. Konuşmaya karar verdim, yıkanmamış yumurtaların kokusunu çılgınca heyecanlandırdığını söylüyor. Bir iş gününden sonra traş olduğum ancak yıkanmadığım zamandı. Benden yıkamamamı istemeye başladım. Ama sadece yumurtalar ve kıç, koltuk altlarına sorar. Uzay haline geldikten sonra seks, zaten her şeyi sallıyor. Ben de denemek istiyorum diyorum, birkaç gün yıkamadı, her zaman saç saçı yok. Ve yavaş yavaş beğendim. Şimdi ikimiz de seks hayal etmiyoruz. Bana tuvaletten sonraki sabah sonuna kadar kıçımı yıkadığımı sormaya başladım. Bütün gün gidiyorum ve sonra akşam yüzüne oturmak, bir üyeyi emmek, yumurtaları koklamak, onları ağzına koymak ve burnu beni düz kıçını koymak istiyor. Kahretsin ve yumruğunu yapıyorum, onu her şeyi sallamak için bitiyor. Ve böylece birkaç kez. Sonra onu yalıyorum ve kıçını kokluyorum ve bu kokulardan deliriyorum. Sonra ağzımda veya eşek 7'yi bitiriyorum, sanki sarhoşmuş gibi onun için önemli değil. Sonra elbette uzun süre ayrılıyoruz. Şimdi başka bir seks hayal edemiyorum. Bir gün her ikisini de dağıtırsak, her ikisi de altından ölür. Artık böyle moronlar yok. Sizce insanlar ne? Moron muyuz?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post