Merhaba Yardım arıyorum, çok zor bir duruma girdim - para tamamen sona erdi. Nezaketiniz için gerçekten umarım. Kelimenin tam anlamıyla en gerekli olan için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday, makarna, un, yumurta ve küçük sebzeler. Herhangi bir miktara minnettar olacağım. Telefon numarası: 8- (9-52) -1-33-6-5-1-0. Herkese teşekkürler
g. Permiyen.
[url=viewtopic.php?t=4703]Merhaba[/url] Yardım arıyorum, çok zor bir duruma girdim - para tamamen sona erdi. Nezaketiniz için gerçekten umarım. Kelimenin tam anlamıyla en gerekli olan için paraya ihtiyaç vardır: karabuğday, makarna, un, yumurta ve küçük sebzeler. Herhangi bir miktara minnettar olacağım. Telefon numarası: 8- (9-52) -1-33-6-5-1-0. Herkese teşekkürler g. Permiyen.
Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size...
2 yıl önce kamptaydım ve ne zaman aynı kişiyi görsem, aniden tanışmak istedik adı Igor ve bir hafta sonra bana aşık olduğunu söyledi, duygular karşılıklıydı, bunu unutmayacağım gün ormanda saklandık,...