Kızlar ve bayanlar için Yoni MasajıGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kızlar ve bayanlar için Yoni Masajı

Post by Anonymous »

Depresif bir durum, aile ve ev sahibi sorunlardan bıkmak isteyen ortalama fiziği 18-55 yaş arası kız ve kadınları davet ediyorum, sadece erotik masaj programları için dikkat, hassasiyet, manevi rahatlık yok.
Sevgili bayanlar! Zevkin öforisine dalmak istiyorsunuz, sırrınızı uyandırmak istiyorsunuz erojen bölgelerden oluşuyor.
Sizi erotik masajın vücuduna davet ediyorum - Yoni masajına geçiş olan vücut ve en yüksek zevkleri, bir hafta boyunca güçlü bir enerji yükü.
masör, insan, ezoterik uygulamalar ve aile ilişkileri düzeltmesi psikoloğu.
Program
1. erotik masaj (arka, kalça, göğüs).
Beden, her hareket için anında bir duygu fırtınası tepki verir. Cilde parlayan gölgeler, omurga ve göğüs konturlarınızın bir virajını bronz bir renkle, nipelleri sert bir şekilde, okşamaların yeni bir kısmının beklentisiyle heyecanlandırdı.
parmaklar yavaşça aşağı kaydırarak, fırtınalı bir orgazmı sarmak üzere olan zaten gergin vücudu zorlayarak, bu tatlı aşklardan sonra uzun zamandır beklenen rahatlamayı getiriyor! Taşınmış ihale duyguları ve ateşli iç heyecanı olan rahat bir durum.
2. Yoni masajı, bölgeye aktif olarak hareket eden parmaklar tarafından yapılır, üç ana pozisyonda gerçekleştirilir:
-bacaklar mideye bastırılmış
-Diz-elk pozu
-ışık yüzey inişleri ile başlar, derinlemesine hareket eder, bu da derinlemesine hareket eder, bu da sonuçta pürüzsüz bir şekilde hareket eder.
Yoni ne veriyor - bir kadına masaj?
- En parlak ve en hassas sondan bir mutluluk ve zevk duygusu - bir hafta boyunca güçlü bir enerji yükü.
Taganskaya Metro İstasyonu yakınlarındaki oteli kabul ediyorum. 
iki saatlik masajda 4000 maliyeti.
Evli çiftlerle çalışmıyorum!
WhatsApp 89779803928
Telegram Pancergrenader.
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post