Rahatlamak isteyen, depresyondan, ailevi ve günlük sorunlardan bıkmış, ilgiden, hassasiyetten, manevi rahatlıktan yoksun, 18 - 55 yaş arası ortalama yapılı kızları ve kadınları erotik masaj programlarına davet ediyorum.
Sevgili hanımlar! Zevk coşkusuna dalmak, gizli You need to register to see the link. erotik bir masajla uyandırmak ve mutlu kız arkadaşlar hakkında konuştukları en parlak ve en hassas sonu deneyimlemek ister misiniz?
Sizi erotik masaj seansına davet ediyorum. - yoni masajına geçişle vücut üzerinde vücut ve en yüksek keyfi elde edin, tüm hafta boyunca güçlü bir enerji yükü.
Masaj terapisti, erkek, ezoterik uygulamalar ve aile ilişkilerinin düzeltilmesi psikoloğu.
PROGRAM
1. You need to register to see the link. (sırt, kalça, göğüs).
Vücut, bir süper iletken gibi, her harekete anında bir duygu fırtınasıyla tepki verir. Gölgeler teninizde parlıyor, omurganızın kıvrımına ve göğsünüzün hatlarına bronz bir renk veriyor ve meme uçları yeni bir okşama beklentisiyle heyecandan sertleşiyor.
Parmaklar yavaşça aşağıya doğru kayıyor, şiddetli bir orgazmın kasılmalarıyla titreşmek üzere olan zaten gergin olan vücudun titremesine neden oluyor ve bu tatlılığın ardından uzun zamandır beklenen rahatlamayı da beraberinde getiriyor. okşuyor!
Yanardöner hassas duygular ve ateşli iç heyecanla hoş bir rahatlama durumu.
2. Yoni - masaj, bölgeyi aktif olarak etkileyen parmaklarla yapılır ve üç ana pozisyonda gerçekleştirilir:
-sırtta
-bacaklar mideye bastırıldığında
-arkadan diz-dirsek pozisyonunda
Hafif yüzeysel vuruşlarla başlar, yumuşak bir şekilde derin ve yoğun vuruşlara dönüşür, bu da sonunda gerçek dışı bir mutluluk ve zevk hissine yol açar.
Yoni ne yapar? Masaj bir kadına mı verilir?
- en parlak ve en hassas sondan gelen mutluluk ve zevk hissi - bir hafta boyunca güçlü bir enerji yükü.
Taganskaya metro istasyonunun yakınındaki bir otel odasında alıyorum.
İki saatlik masajın maliyeti 4000.
Evli çiftlerle çalışmıyorum!
WhatsApp 89779803928
Telegram PancerGrenader.
You need to register to see the link.
Kızlar ve bayanlar için Yoni masajı ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version