Farklı ülkelerde yaşıyoruz. Tavsiye ihtiyacıkadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Guest
Kullanıcı adından bahset
 Farklı ülkelerde yaşıyoruz. Tavsiye ihtiyacı

Post by Guest »

Merhaba değerli forum kullanıcıları.

Bilenlerden yardım rica ediyorum, forumu uzun zamandır okuyorum, biliyorum ki bazı insanlar zaten "ama şehrinizde çok az kadın var" ruhuyla mesaj yazacaklar ama yine de.

Hakkımda: 33 yaşında, evli, boşanmış, çocuğu yok. Boşanmadan sonra 5 tane OJP vardı ve bunlardan ikisi LTR her biri neredeyse bir yıl sürer. OJP: 30 yaşında, bekar ve hiç evlenmemiş, çocuğu yok. Soru:
Başka bir ülkede iş gezisindeyken birkaç randevuya çıktım, tinder'da tanıştım, özel bir şey değil ve dönmeden birkaç gün önce tinder'da ÖZHP, çok beğendim. Sadece 3 randevu vardı, seksten önce zorlamadım, sadece öpücükler vardı, çok iyi bir uyum vardı, onun da ilgisi açıkça görülüyordu. İlk görüşmemizde kendisine başka bir ülkede yaşadığımı ve elbette geri dönmeyi planladığımı söyledim. Aslında sorunun özü de bu. OJP'de takılıp kaldım, çeşitli nedenlerden dolayı ülkesine taşınamıyorum. Kendisi yabancı bir ülkede, benimle aynı ülkeden ama iki yıldır yeni bir ülkede yaşıyor ve ona göre orayı daha çok seviyor, köklü bir ailesi var. hayat, ama o eğitimine göre çalışmak istiyor ve yine de uzmanlık alanınız olmayan her türlü işe geçmek zorundasınız, örneğin sonuncusu bir otelde yöneticilik.
Bunu biraz tartıştık ama o, düz metin olarak bu şekilde serbest kalıp her şeyi bırakıp ona geri dönmek için 3 toplantının çok az olduğunu söyledi.
Çevrimiçi iletişimi destekliyoruz, bunun çok uzun sürmeyeceğini anlıyorum, yani onun taşınma kararı vermesini çok isterim.
Fikir, kendisi taşınmak isteyene kadar en azından çevrimiçi olarak iletişim kurmaya devam etmekti, ancak ben bir şekilde bu durumu yetkin bir şekilde kendi lehime çıkarmak istiyorum. Herhangi bir tavsiye için minnettarım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post