Bayanlar, merhaba, Biriyle fışkırtma uygulama arzunuz var mı?
Ve burada öğrendim, ama uygulamalar yeterli değil.
hayır, kendime teklif etmiyorum, kiminle bulacağım, sadece tanıdıklarım arasında böyle bir teklif için bir talep olup olmadığını bilmek istedim? )
Bayanlar, merhaba, Biriyle [url=viewtopic.php?t=993]fışkırtma[/url] uygulama arzunuz var mı? Ve burada öğrendim, ama uygulamalar yeterli değil. hayır, kendime teklif etmiyorum, kiminle bulacağım, sadece tanıdıklarım arasında böyle bir teklif için bir talep olup olmadığını bilmek istedim? )
Bu konuyla daha önce hiç ilgilenmemiştim! Ama birkaç yıl önce eşimden banyoda elime işemesini istedim, güldü ama yaptı! Herhangi bir tiksinti yaşamadım ama heyecan da hissetmedim. Sonra bir süre...
Tünaydın. Kadın cinsiyetine soru, Bu masajın deneyimi paylaşın. Tercihen St. Petersburg'dan. Hem pozitif (masör tavsiye) hem de negatif. Sevdiğim ve ne yapmadığım, bir masörle seks var, vb.
Herkese merhaba) Acaba bu kimin başına geliyor? Kıçınızı bir oyuncakla dövdüğünüzde ve zirveye ulaştığınızda, kıçınızdaki her şey küçülür ve penisinizden dışarı fışkırmaya başlarsınız. Ancak bu idrar...