Kim işeme pratiği yapıyor?General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Kim işeme pratiği yapıyor?

Post by Anonymous »

Bu konuyla daha önce hiç ilgilenmemiştim! Ama birkaç yıl önce eşimden banyoda elime işemesini istedim, güldü ama yaptı! Herhangi bir tiksinti yaşamadım ama heyecan da hissetmedim. Sonra bir süre sonra ondan bunu vücutta yapmasını istedim (her şey her zaman banyoda oluyordu) - yaptı, hatta biraz heyecan bile yaşadım. Konu benim için daha ilginç hale geldi ve bir süre sonra yüzüme yazdı (benim isteğim üzerine) Yutmadım ama tadı hissettim, hoş olmayan bir his olmadı. Cevap olarak önce ellerine, sonra da göğsüne yazdım... Onunla hiç dolaşmadığımı düşünürsek, bu alışılmadık ve heyecan vericiydi. Ama onun yüzüne işemek istedim ama bunu söylemekten utanıyordum çünkü bu fantezi onun değil, benimdi. Bunu pek sık yapmıyorduk - ayda bir kez, fanatizm olmadan. Ve bir gün, bunu yüzüme yaptıktan sonra sıra bendeydi, birbirimizin üzerine diz çökmüştük ve ben onun göğsüne ve boynuna nişan alıyordum, ama görünüşe göre dürtüyü hesaplamamıştım ve yüzüne ve hafif açık ağzına biraz bulaştı. Utandım ve bunu bilerek yapmadığımı söyledim. Karısı güldü ve her şeyin yolunda olduğunu, endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Bu tür etkinliklere önceden hazırlık yaptığımı, iki saat önce bol su, tatlı soda ve sadece su içtiğimi, birkaç kez tuvalete gittiğimi, genel olarak idrarın tamamen şeffaf olmasını ve kokusuz olmasını sağladığımı takdir etmeliyim. Eşimin hoş olmayan duygular yaşamasını istemiyorum. Ve yaklaşık altı ay önce sıra bana geldiğinde yanağına işemek istedim... Penisini yanağına yasladı, dudaklarını büzdü ve ben de yaptım. Şu anda genellikle güçlü bir ereksiyon yaşıyorum ve şimdi bunu ayakta yapıyorum ve karım önümde dizlerinin üzerinde duruyor. Yanağına, göğsüne ve ötesine aktı... Sonra “yanlışlıkla” dudaklarına dokundum… O zamandan beri bunu 5-6 kez yaptık ve dikkatlice yüzüne işedim, ardından eşim penisimi okşamaya başladı ve yanağına geldim. Genellikle her şey çok dikkatli gerçekleşirdi, bu yüzden sadece birazcık bile saçına bulaştı ve bir kez... Ondan ağzına işemesini istemek benim için rahatsız edici ve bunu yapmıyorum çünkü bu onun değil benim fantezim. Karısı asla bizi “kızdırmak” için inisiyatif almaz. Ama bundan da mutluyum. Bu bizim için harika bir ön sevişme. Bunu daha sık uygulamak isterim (karımın web kamerasındaki fotoğrafı, kalitesi kötü - bazen onun önünde duruyorum ve buna benzer bir şey yapıyorum). Zaten yetişkinlik çağındayız, dolayısıyla eşimin vücudu artık genç değil, anlayışınızı rica ediyorum. Bu tür deneylerde herkese iyi şanslar!
You need to register to see the link. You need to register to see the link. You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post