Herkese selam! Bunun hakkında yazmaya karar vereceğimi hiç düşünmezdim ama dışarıdan bir bakış açısı ve tavsiye bana yardımcı olabilir. Genel olarak neyi ve nasıl olduğunu pek bilmeyen mütevazı bir adamım.
Yaklaşık 3 aydır bir kızla tanıştım, o ve ben 18 yaşındaydık. Eski bir sınıf arkadaşımdı, oldukça çekingen ama görünüş açısından 7/10 ölçeğinde iyi bir kızdı ama ruhuna batmıştı. 5. sınıftan 8. sınıfa kadar benimle çalıştı. Okulda bile onu seviyordum ama kendimi onun önüne koymadım.
Üniversiteye girdiğimde tesadüfen onunla kütüphanede tanıştım, sonra onu VK'da buldum ve yazdım. Okulun nasıl bittiği konusunu biraz konuştuk, hepsi bu. Yönlerimiz farklı olsa da çalışmalarıma testlerle biraz yardımcı oldum. Nisan-Mayıs aylarında daha sık yazmaya başladı ve bir partiye davet edildi, orada birbirimizle etkileşime girmedik, genel olarak her biri kendi şirketinde oturdu, sonuna doğru sadece konuştuk. Ama şirket ve ben erken ayrıldık. Sonuç olarak, o akşam bana eve geldiğini ve onun için her şeyin yolunda olduğunu yazdı, ben de öyleydim - tamam. Beni sinemaya çağırdıktan sonra yola çıktık. Yürüdük, sarıldık, sonra beni eve çağırdı, ilk kez öpüştük, ardından tekrar yürüyüşler ve seans için hazırlıklar yapıldı. Sonra beni tekrar eve davet etti, burada zaten çok şey berbat ettim, bir PA olabilir, ancak prezervatiflerin çok uzakta olduğu ve hatta aynı olmadığı ortaya çıktı. AMA yine de birlikte vakit geçirmeye devam ettik, onu iş yerinde sık sık ziyaret eder ve hediyeler verirdim. Daha sonra akrabalarının yanına gitmek zorunda kaldı ve o sırada başarılı bir şekilde iyi bir iş buldum. Geldiğinde doğum gününü kutlayacağımıza karar verdik ve ben de doğru günde bir gün izin alacağım. Ama sonra bir şeyler ters gitti. İlk başta arkadaşını ailesiyle birlikte kutlamadı çünkü sadece o gün geldi ve ertesi gün onunla her şeyi kutlamak zorunda kaldık ve belki de sonunda emekli olduk. AMA hastalandı, iyileşince onunla bir toplantı ayarlamaya karar verdim (o sırada hâlâ vardiyalı çalışıyordum).
Sonuç olarak tamamen zaman kaybetti ve onu endişelendiren bir şey oldu, sonra paylaşmak istemediği bazı sorunlar ortaya çıktı, sen iyi bir adamsın, sorun yüklemek istemiyorsun diyor. Sonra bir şeyler olduğunu fark ettim, her şeyin yolunda olup olmadığını sormaya başladım, sonunda ona bir mesaj iletmeye karar verdim, burada açıklık istediğimi ve onun suskunluğuna katlanmak istemediğimi yazdım. . Buna bir cevap aldım - Herhangi bir sorun görmüyorum, arkadaş kalalım, buna cevaben yazdım, demek ki her şeyi böyle bitirmek istiyorsun, üzücü ve aşağılayıcı, cevaben onu sevdiğimi yazdım - aşk hakkında, kaybetmekten korktuğu şeyleri yazan ilk kişi olmasına ve bunu bana canlı yayında anlatmasına rağmen beni sevecek kadar tanımıyorsun. Sonuç olarak, son kez buluşmayı ve konuşmayı teklif ettiği tüm sözlerini kendi argümanlarına dayanarak açıklığa kavuşturmaya çalıştım - buna istemediğini ve her şeyden bıktığını önceki gün yanıtladı. DR'de önceden hazırladığı, kapının yanına bıraktığı bir hediyeyi ona verdiğimi, çünkü benimle konuşmak istemeyeceğini bildiğini (birkaç kez konuşmayı teklif etti), konuşmadığını söyledi. Bir hediyeyi hak etti, AMA kendisi DR'den 5 gün öncesine kadar bana ne vereceğimi söylemesini istedi. Sonra her şeyin biteceğine karar verdim - acil bir durumda her yere ekledim, sonra kilidini açtım ve yazmaya başladım, genel olarak delirdim. Aramaya başladım - bir yanıt aldım - neden üçüncü kez arıyorsun, çöp yaptığımı açıkladım - affettim, sonra kendimi tanımayı bıraktım, içeriği eylemlerimi ve eylemlerimi açıklayan mesajlar yazmaya ve silmeye başladım. , bugün ona bir hediye vermeye karar verdim, çiçek, pasta aldım, yanına geldim, kapıyı açmıyor, VK'da oturmasına ve kapıya yaklaştıkları duyulmasına rağmen, hiç tepki vermiyor , ayağa kalktı, düşündü, hediyeleri bıraktı ve gitti, görünüşe göre sonunda aldı ve hatta belki de korktu.
Ne yapacağımı bilmiyorum çünkü bu benim ilk ilişkim.
Eski sevgilinizi nasıl geri kazanabilirsiniz? ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kız arkadaşınız/karınız anüsü açık olarak geri dönecektir. Eylemleriniz?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 47 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version