92 yılının yazıydı. 16 yaşındayım. Bir gün adamlardan biri şehrin dışında vahşi bir kumsal olduğunu ve orada kızların çıplak yüzdüğünü söyledi. Çıplak kızlara bakmak için oraya gitmeye karar verdim.
Gün güneşli ve sıcaktı ama ilk başta kimsenin çıplak yüzdüğünü fark etmedim. Bir dalmaya karar verdim, soyundum... Elimde tüm evimi ve kıçımı mükemmel bir şekilde gösteren yeni, dar mavi mayolarla baş başa kaldım. İyi bir yüzücüydüm ve kıyı boyunca yüzmeye karar verdim. Ve sadece sudan, çalıların daha ilerisinde, çıplakların yüzdüğü ve güneşlendiği suya yakın küçük açıklıkların ortaya çıktığını fark ettim. Sudan çıktım ve çalıların arasında saklanarak, beş kızın kıyıda çıplak oturduğu küçük bir plaja doğru süründüm. Gözlerden uzak bir yere yerleştim ve onları izlemeye başladım. İlk başta özellikle samimi hiçbir şey görünmüyordu; neredeyse hepsi sırtları bana dönük oturuyordu ve sadece bir kızın küçük göğüsleri görünüyordu. Ama bu benim sikimi havaya kaldırmam için yeterliydi. Benim için küçüktü, o zamanlar 13-14 cm civarındaydı, şimdi ise yok. Ve külotuma uzandım ve kızlara mastürbasyon yapmaya başladım. Ve bir dakika sonra kadınlardan biri yüzmeyi teklif etti, yükselmeye başladılar ve sonra kadın vücudunun tüm güzelliğini gördüm: göğüsleri ve tüylü amcıkları... Bir orgazma kapıldım ve külotumu çıkardım, öfkeyle mastürbasyon yapmaya başladım ve inleyerek geldim! Ve tam bu sırada kendimi çok tatlı bir şekilde çekip yere bolca döktüğümde arkamda bir dal çıtırdadı. Korkuyla arkamı döndüğümde, kadınlara mastürbasyon yaparken beni izleyen, penisi sertleşmiş çıplak bir adam gördüm. Kendimi yaktığımdan korktum ve çok utandım. Ayağa fırladım ve çalıların arasından patikayı açmadan hızla uzaklaştım... Bu kadar utanca dayanamazdım...
Ben de yola atladım. Durmak! Çırılçıplakım, üzerimde sadece mayo var, böyle nereye gideceğim? Ve kıyafetlerim kıyıda yatıyor... Ama oraya dönmeye de utanıyorum. Aniden bu adam beni You need to register to see the link. ve mastürbasyon yaptığım için herkesin önünde azarlamak üzere beni bekliyor! O zamanlar utanç vericiydi! Hala bir Sovyet eğitimi aldık, ancak cinsel devrimin ilk işaretleri yerlerimize ulaşmaya başlasa da - erotik dergiler satışa çıktı, 18+ işaretli filmler gece geç saatlerde televizyonda gösterilmeye başlandı. Ama ben gençtim ve biraz utangaç bir adamdım... Ne kadar zaman geçtiğini bilmiyorum, zaten açtım ve evet eve dönme zamanı gelmişti. Kıyafet almak için geri dönmek zorunda kaldım. Eşyalarıma dokunulmamıştı, bıraktığım gibi duruyordu. Giyinmeye başladım. Ve sonra beni çok korkutan adam yanıma geldi...
Bana sordu: "Çıplak kadınlara mastürbasyon yapmayı sever misin?" Ve ben bir şey söylemeye zaman bulamadan, devam etti: "Gençliğimde de sık sık onları You need to register to see the link. ve otuzbir çekiyordum!" Ve bir defasında, 14 yaşındayken kendisinin de benim gibi bunu yaparken yakalandığını söyledi... Bilmiyorum ama bir şekilde üzerimde uçuşan gerilimi hafifletmeyi başardı, beni sakinleştirdi ve yola çıkan patikada yürürken konuşmaya başladık. Otobüs durağına gittik ve tarifeye baktım; bir sonraki uçuş bir buçuk saat sonraydı. Adam şöyle diyor: "Seni şehre bırakmamı ister misin?" Zhiguli arabasıyla geldi...
Ertesi gün onunla sahilde eski dostlar gibi tanıştık.
Benden önce geldi ve yatak örtüsünün üzerinde çıplak bir şekilde oturuyordu ve beni yanına oturmaya davet etti.
Yaklaşık 50 yaşında görünüyordu, tıknazdı, kafasında kel bir nokta vardı ve o zaman bana çarpan şey, penisinin etrafı temiz bir şekilde tıraş edilmişti - o zaman kasıklarının çıplak olması onun için nadir görülen bir şeydi. İç çamaşırlarıma kadar soyundum (henüz çıkarmaya hazır değildim). Ne, neden, neden diye konuşmalıyız. Gençliğinde nasıl mastürbasyon yapmaya başladığını, kızları nasıl gözetlediğini, bir kez nasıl yakalandığını anlattı... Sonra beni tekrar oraya gitmeye ve çıplak kadınları gözetlemeye ve mastürbasyon yapmaya davet etti... Ben de kabul ettim! Çalıların arasından gizlice kızların oturduğu açıklığa doğru ilerleyip onları izlemeye ve mastürbasyon yapmaya başladığımızda, ikimiz de bir nedenden ötürü geldik çünkü ben mastürbasyon yaparken bir adam beni izliyordu, keyifli, alışılmadık, parlak bir orgazm aldım! Adam beni tekrar şehre götürmeyi teklif etti ve ertesi gün buluşmak üzere anlaştık. Birkaç kez buluştuk ve birlikte mastürbasyon yaptık.
. Bir gün kamçısının üzerinde yüz üstü yatıyordum, o da yanıma oturdu ve sırtımı masaj yapmaya başladı, omuzlarımı yoğurdu, sırtımı, omurgamı, yanlarımı okşayıp yoğurdu... Ve aşağı, aşağı, kıçıma doğru... Kıçımı okşadı... Bundan çok utandım. Ama aynı zamanda ellerinin okşamalarından alışılmadık bir heyecan yaşadım!!! Adam bana erotik bir masaj teklif etti. O zamanlar ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu! Umursamadım...
... Kalçamı yoğurmaya başladı! Onları farklı yönlere itip kıçımı ortaya çıkarıyorum! Parmağını çöreklerimin arasında gezdirdi! O zaman bunu hayal bile edemezdim! Ve ilk defa kıçımda hoş bir sıkışma hissettim...
...Ve sonra bana küçük bir prostat masajı teklif etti! Ne olduğu ve nerede olduğu konusunda o zamanlar hiçbir fikrim yoktu ama nedense kabul ettim!
Adam dizlerimin üstüne çökmemi ve başımı yere eğmemi istedi ve bir tüp Vazelin çıkardı ve arkama yerleşti, kıçımı bolca yağladı, parmağıyla çöreklerimin arasında durdu... Deliğe... Ve... Parmak kıçımda durdu... Biraz acı veriyordu ama söyleyip duruyordu: “Sabırlı ol, o olacak.” tamam" dedim ve dişlerimi sıktım... Parmağı kıçıma daldı ve oraya masaj yapmaya başladı. Ve birden bir şeye dokundu, içim yandı, ilk defa kıçımda bir şey olduğunu hissettim, bu beni çok tatlı bir şekilde heyecanlandırdı!
Adam bana sordu: "Kıç masajını sever misin?" İtiraf ettim: "Evet, çok!" Ve sonra bana, söylediği gibi, sikiyle kıçıma masaj yapmamı teklif etmeye başladı! Ondan sikimi kıçımda denemesini istemeye başladım ama ilk başta reddettim. Ama bu düşünce aklıma geldi. Evde bütün akşam bunu düşündüm ve ertesi gün sonunda kendimi ona vermem için beni ikna etti ve bir sonraki toplantıda uzun otların arasındaki çalılıkların hemen arkasında penisini içime soktu!!
Önceki gün bana kıçımı nasıl hazırlayacağımı açıkladı - evde lavman yapacağım!
Ertesi gün gergin ve kararsız bir halde sahile gittim... Birkaç kez geri dönmeye hazırdım. Ama sonra tanıdık bir Zhiguli arabası ve benimle buluşan bir adam gördüm, yoldan biraz uzaklaşıp çalıların arasına gittik ve orada uzun otlar büyüyordu. Adam kırbacını uzattı ve soyunmaya başladık. Bacaklarım titriyordu ve içimde her şey titriyordu, hayatımı değiştirecek bir şeyin olacağını hissettim. Ama tam olarak ne olduğunu tam olarak hayal edemiyordum...
Adam beni dizlerimin üstüne koydu ve sırtımı eğip kıçımı ona doğru uzatmamı istedi. Arkama oturdu ve parmaklarıyla kıçıma masaj yapmaya başladı. Daha sonra yüzünü kıçıma bastırdı ve yalamaya başladı. İçimde bir ateşin tutuştuğunu hissettim. Ama adamın diliyle kıçımı yalamasından utanıyordum...
Ve çoktan çantasından bir kavanoz Vazelin çıkarıp kıçımı yağlamıştı. Parmağını deliğin etrafına yerleştirdi ve... parmağını içine soktu. Şaşkınlıktan biraz nefesim kesildi ve bu biraz canımı acıttı. Parmağıyla deliği ve kıçını yoğurmaya başladı. Sonra bir şeye biraz bastırdı ve kıçımda tatlı bir kasılma hissettim! Sonra bir parmak daha ekledi, sonra bir tane daha ve kıçımı geliştirmeye başladı. Biraz acıdı ama bana zevk verdiğini hissettim. Bir süre sonra adam ayağa kalktı ve penisinin başını topuzlarımın arasında hareket ettirmeye başladı... Ve deliğe yaslandı. Benden ellerimle kalçamı açmamı istedi ve penisinin başı deliğime dokundu. Yavaşça içime girmeye başladı, anüsümün sfinkterini germeye başladı ve keskin bir acı hissettim. Çığlık attım ve sarsıldım ama adam zaten beni belimden tutuyordu, altından kaçmama izin vermiyordu.
Adam kulağıma sabırlı olmamı fısıldadı. Bana girmeye devam etti ve ağrı yavaş yavaş azaldı. Kısa süre sonra içimde hareket etmeye başladı ve yeni, tatlı bir his hissettim. Benim aletim de ayağa kalktı ve orgazm olmaya başladım. Adam içimdeki hareketin hızını artırmaya başladı, kalçalarıma ve testislerime büyük yağlı toplar gibi çarptı. Zaten kırbaç üzerinde yatıyordum, sadece kıçımı biraz kaldırıyordum, bu yüzden penisim frenulumunu ovuşturdu ve adamın penisinin içimdeki hareketiyle aynı anda kırbaç boyunca kafamı salladı! Onun altında neredeyse ağlayarak ciyakladım, inledim, bitirmemi istedim ve aynı zamanda içimde daha önce bilmediğim hoş, yeni hisler hissettim. Ve beni öfkeyle becerdi ve çok geçmeden bana ulumaya başladı, sikini keskin bir şekilde kıçıma sokup aşağı doğru bastırdı. Neden ikimiz de kırbacın üzerine düştük ve o beni yere bastırıp vücuduyla ezdi! Ayrıca uludum ve sıcak spermin derinliklerimden karnıma ve kamçıma nasıl sıçramaya başladığını hissettim. Üstümdeki adam sarsılmaya başladı ve spermi bağırsaklarımı doldurmaya başladı. İkimiz de geldik.
İlk seksim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Seks karısı/aldatılan erkek konusundaki ilk deneyiminiz. İlk sefer nasıldı?
by Anonymous » » in General - 0 Replies
- 56 Views
-
Last post by Anonymous
-
Mobile version