[url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=15517]Deneyiminizi[/url] ve bilginizi paylaşın, siteler - çıplak bir kızın giyindiği bir fotoğraftan nasıl [url=viewtopic.php?t=4734]fotoğraf[/url] çekilir. En iyi açılar nelerdir vb.
Benim adım Zhenya. 21 yaşındayım, ince, kısa boylu, hoş ve kalın bir penise sahip bir adamım. Yaşına göre zaten kadınlarla deneyimi vardı. Şimdi yaklaşık bir yıldır bir kızla yaşıyorum, benden 9 yaş...
Çok fazla dökmek için heyecanlandırıyor, bu ustada olmak istiyorum. bir kız arıyorum 40 yaşından büyük değil, ancak istisnalar mümkündür. Şehrimden bir bayan varsa, o zaman bana yaz, her şeyi...
Merhaba, gelecekteki karımın böyle bir durumum var (Temmuz ayında makbuz) 35 yaşında ve neredeyse 18 yaşındayım. 2 hafta önce bir çocuk sahibi olmaya karar verdi. Şimdiye kadar sağlığı izin veriyor....
Acaba sevgilinizin hangi alışkanlıkları sizi sinirlendiriyor? Mesela farklı sıvıların bulunduğu şişelerin kapatılmaması beni çileden çıkarıyor çünkü düşüp dökülebiliyor (bazen buna tahammül ediyorum,...